Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats

Workshop:

Beschrijving

Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenOntmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats

Op de hogere dimensionale Elohim Krachtplaats kun je voelen hoe je eigen Essentie naar voren wordt gehaald, voorbij je ik-gevoel. De Krachtplaats laat je voelen wie je werkelijk bent, in eenheid met Gaia en de Bovenwereld. Je vindt er een vrede zo intens, diep en stil, zo onverstoorbaar en totaal waardoor je multidimensionale ware zelf, levensrichting en ziel verder zullen Ontwaken. Het opent en geneest je helder inzicht, lichaam en ziel en ontmantelt elke ego-ik-ruis.

Ontmoet je Ware Natuur in Eenheid met Moeder Natuur

Inwijdingsweg Lemurisch Bos met bezoeker.jpgTijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je Essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Je zult genieten van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.

Tijdens deze workshopdag gaan we o.a. de helende tuinen in en zul je steeds meer merken dat de kwaliteiten van je Essentie zich laten zien. We doen groepshealingen in de verschillende zelfrealisatie tuinen en er is ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen. Wat doen geometrische vormen, chakra- en inwijdingstuinen met jou? Hoe ervaar je je Boeddha natuur in het Lemurisch Bos en wat wordt er zichtbaar in je aura? Ervaar het zelf en hoor ook van Elohim docente, Willeke Jansen wat er zich opent in jou.

De weg naar Kosmisch Meesterschap

Tijdens deze workshop op de Elohim Krachtplaats lopen en voelen we de weg van Kosmisch Mens en Meesterschap met alle dimensies en zieledelen van jezelf. Je communiceert en functioneert in eenheid met de Bovenwereld en Moeder Aarde. Je wordt “kanaal” en je leert je heldere Gaven, geneeskracht en verruimd bewustzijn toe te passen. Je leert op bezielde eenheidswijze omgaan met relaties, gedrag en werk en je verkrijgt meer inzicht, liefde, scheppingskracht en Ontwaakt. Je ontwikkelt het volledig potentieel en een liefdevolle dienstbaarheid zonder weggeefstand.

De weg van Pillar of Light en/of de egoloze Inwijdlingsweg

Tevens lopen we het Pillar of Light pad en de egoloze Inwijdingsweg.  Je ontvangt tools om het opgehaalde vervolgens in je Boeddha natuur, met innerlijke rust en vrede, in je onderste chakra’s en in omgang en werk te leven. Innerlijke stilte en Vrede kunnen voorgoed ontstaan. Daarmee draag je bij aan de nieuwe samenleving en breng je het hoogste van jezelf in de maatschappij.

Willeke 2017-klein.jpg [1]Tip: Gun jezelf een langer verblijf op de Krachtplaats! Geef je op voor het diner in de avond en boek een overnachting voor en/of na de workshop. Je zult gaan stralen vanuit je Essentie!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Willeke Jansen

Elohim Master Healer, reader, coach en docente

 

 


Ervaring van een deelneemster:


"Zo'n kleine groep maakte het heel persoonlijk en hierdoor voelde ik me veilig. Ik heb de kracht van de helende tuinen zeker kunnen voelen en neem dit mee naar huis. Ook het persoonlijke stukje wat je benoemde over waar ik nu sta raakte me. Bedankt!"

 

 Lees hier ervaringen meer ervaringen