Kom je als vrijwilliger het eenheidsliefdeslicht, de helende tuinen en nieuwe aarde versterken?

Module:

Beschrijving

Optionele opleidingmodule. Wil je je bewustzijn, hart en ziel, toepassen in het dagelijks samen werken en in het eenheidsliefdes veld van de Krachtplaats, helende tuinen en de woon-werkge-meenschap ervaring opdoen? Op een plek samenwerken waar jouw ziel gezien wordt? Bouw dan mee aan de nieuwe samenleving door je als vrijwilliger in te zetten voor tuin- e.a. Elohim werk en solliciteer voor een week, maand of jaar.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenKom je als vrijwilliger het eenheidsliefdeslicht, de helende tuinen en nieuwe aarde versterken?

 Deze Elohim opleidingsmodule is optioneel (niet verplicht) maar wel een aanrader als ervaringsplek bij je innerlijke of Elohim opleiding of bij het volgen van een aantal Elohim workshops. Ook kun je zonder Elohim opleiding bijdragen aan het eenheidsveld als vrijwillige participant en ervaring opdoen.

Wanneer, hoe lang, vereisten, opgave

Wil je ervaring opdoen om het liefdeseenheidsveld in jezelf, in de krachtplaats en wereldziel te versterken? Wil je de lichtheid en dynamiek van een ware zelf-ziel-omgeving ervaren en teruggespiegeld krijgen? Kun je met goede zin 6 uur p.d., fysiek, dienstbaar en productief werken in de helende tuinen en soms bij andere werkzaamheden?

In de periode van half mei tot half oktober hebben we vaak nog plek.
Je kunt kiezen voor losse dagen of een aaneengesloten periode.

 

Klik hier voor meer informatie over het vrijwilligerswerk in de nieuwetijds Elohim woon-werk-gemeenschap of ashram