Kom je als (inwonend) vrijwilliger het eenheidsliefdeslicht, de groepsziel en nieuwe aarde versterken?

Module: Part

Beschrijving

Optionele module. Wil je je multidimensionaal bewustzijn, je hart en ziel, toe leren passen in het dagelijks samen werken? In het eenheidsliefdesveld van de Elohim Krachtplaats en de groepsziel van de woon-werkgemeenschap, wordt jouw Licht teruggespiegeld. Word je ook gezien in wie je ziel en haar bestemming is en niet alleen om wat je doet. Laat je dragen door het hogere, dynamische liefdesveld en het werken vanuit je hart en het zal in jezelf voorgoed versterkt worden. Een ervaring die je de rest van je leven als geschenk meeneemt! Bouw je mee aan een nieuwe samenleving door je als vrijwillige participant in te zetten voor alle Elohim werkzaamheden? Solliciteer dan als vrijwilliger voor een week, maand of jaar.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

25-03-2022 t/m 25-03-2022


€0.00

vroegboekprijs

8.30-17.15 uur. Bepaal in overleg je vrijwilligersdagen, week of maanden. Mogelijk van half maart t/m half oktober.

INCLUSIEF:
lunch
eten
overnachting (mits beschikbaar)
Kosten: 10 euro per dag

DOCENT:


Kom je als (inwonend) vrijwilliger het eenheidsliefdeslicht, de groepsziel en nieuwe aarde versterken?

 Deze Elohim opleidingmodule is optioneel (niet verplicht) maar wel een aanrader aan het einde van je (innerlijke) opleiding. Ook kun je zonder opleiding bijdragen aan het eenheidsveld als vrijwillige partcipant.

Wanneer, hoe lang, vereisten, opgave

Wil je ervaring opdoen om het liefdeseenheidsveld in jezelf, in de krachtplaats en wereldziel te versterken? Wil je de lichtheid en dynamiek van een ware zelf-ziel-omgeving ervaren en teruggespiegeld krijgen? Kun je 8 uur p.d., fysiek, dienstbaar en productief werken in de tuinen en bij het schoonmaken? (Andere, eigen vaardigheden inzetten of kantoor werkzaamheden vragen meestal om overleg en langere termijn commitment.)

In de periode van half maart tot half oktober hebben we de meeste plekken voor het tuin- en schoonmaakwerk.

 

Klik hier voor meer informatie over het vrijwilligerswerk in de nieuwetijds ashram