Satsang "Belichaam het potentieel van je basischakra"

Workshop: M08
Deze module behoort tot de opleiding: Sat
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Sta jij in je kracht? Voel je vertrouwen, veiligheid? Weet je wat je wilt in je leven en doe je dit met gemak en zorgeloosheid? Maak je keuzes of wacht je eerst op toekomst garantie? Of is dit bij jou allemaal nog niet duidelijk? Ben je zoekende, heb je veel twijfels? Of weet je wel wat je wilt maar zet je geen stappen? Ben je onzeker over jezelf en beïnvloed jou dit sterk?
Lees de volledige tekst

Data & prijzenSatsang "Belichaam het potentieel van je basischakra"

basis chakra.jpgSta jij in je kracht? Voel je vertrouwen, veiligheid?

Weet je wat je wilt in je leven en doe je dit met gemak en zorgeloosheid? Maak je keuzes of wacht je eerst op toekomst garantie? Of is dit bij jou allemaal nog niet duidelijk? Ben je zoekende, heb je veel twijfels? Of weet je wel wat je wilt  maar zet je geen stappen? Mis je doorzettingsvermogen en daadkracht? Ben je onzeker over jezelf en beïnvloed jou dit sterk?

Wanneer het je ontbreekt aan vertrouwen, veiligheid of kracht dan zal dit te maken hebben met je basischakra.

Je basischakra is dan nog niet volledig ontplooit in de eigen autonomie, vrijheid, onafhankelijkheid en innerlijke veiligheid waardoor je meer remmingen in je leven ervaart. Ook fysieke klachten en vermoeidheid kunnen een gevolg hiervan zijn.

Wanneer je leeft vanuit een gevuld en geopend basischakra ken je een diepgaande zekerheid.

Je ervaart vertrouwen en bent niet gehecht aan dat alles goed moet gaan, je durft risico’s te nemen en bent aanwezig in het hier en nu. Je ervaart dat werkelijk geluk in jezelf ligt besloten. Angst voor oordelen van anderen is opgelost. Je bent zichtbaar en staat op voor wat jij wilt doen, je durft te zijn. Je kijkt niet meer naar de remmingen en beren op de weg maar naar de mogelijkheden. Door je fysieke lichaam stroomt vitale levensenergie wat jou bekrachtigt en van energie doet voorzien. Je bent diep verbonden met de aarde en geopend naar de kosmos. Je leeft vanuit je essentie en bent voorbij aan de ego-ik-ruis. Totale eenheid en verbinding wordt belichaamt. 

Tijdens deze avond laat ik je de energie van een geopend en gevuld basischakra ervaren.

Je ontvangt hiervoor een Master healing. Je ontvangt tips en inzichten hoe jij met meer vertrouwen en zekerheid in het leven kunt staan. Ook is er ruimte voor readingsvragen waar jij tegenaan loopt en niet in verder komt. Soms hoef je alleen maar iets te doorzien of te begrijpen waardoor er ruimte ontstaat en jij weer anders met situaties kunt omgaan.

Graag ontmoet ik je als jij graag een verdere verdieping wilt voor jouw basischakra en geluk!

Tijdens deze bijeenkomst vindt vaak eerst een korte geïnspireerde lezing plaats en daarna is er ruimte voor persoonlijke inbreng, coaching, reading en vragen. Door de inzichten  en eenheidsenergie onder de woorden voel je je lichaamscellen verruimen en wordt het makkelijker vanuit je ware Zelf en essentie, ook in je onderste chakra's, te functioneren.

 


 

Tip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;
Trek er een dagje vooruit en bezoek tevens de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen als je savonds meedoet met de online bijeenkomst. Eventueel kun je een bijzondere readingsrondleiding  met een Elohim Master Healer Reader in de helende tuinen erbij boeken. Om 17.30 uur kun je dan, als je wilt, meedineren in het huiskamerrestaurant met het team en andere gelijkgestemden, indien je vooraf boekt

 

NB. Van de bijeenkomsten worden audio en/of video opnames gemaakt. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld op de website voor verkoop. Bij het aanmelden voor deze activiteit geef je hiervoor automatisch toestemming conform de algemene voorwaarden.


Docente Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpg

Als Elohim docent en Master Healer-Reader coach werk ik met alle hoge en aardse dimensies van je persoonlijkheid, ziel en Goddelijke essentie. Ik open je en verbind je met je hoger Bewustzijn, zieledelen, oorspronkelijkheid, tot in je basis- en tweede chakra.

Ik ga direct naar de kern en je ontvangt praktische, bondige en heldere informatie voor jouw ontwikkelingsweg en vragen. Trauma’s, onzekerheid, onveiligheid en karmisch weefsel laten tijdens mijn workshops en sessies voelbaar los uit je cellen, DNA en genen. Als je zover bent gaat dit zelfs tot in je verleden levens en je Oorsprong.

Als professionele satsanggever kan ik je begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Reeds jaren loop ik het pad van zelfrealisatie en Inwijding, deze weg heeft mijn grootste liefde.

Klik hier voor meer informatie over mij, mijn sessies, workshops en tekstartikelen


Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen