Satsang (live of online) "Belichaam het potentieel van je basischakra: overvloed, bescherming en liefde"

Workshop: 2019-M08
Deze module behoort tot de opleiding: Sat
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Sta jij in je kracht? Voel je vertrouwen, veiligheid? Weet je wat je wilt in je leven en doe je dit met gemak en zorgeloosheid? Maak je keuzes of wacht je eerst op toekomst garantie? Of is dit bij jou allemaal nog niet duidelijk? Ben je zoekende, heb je veel twijfels? Of weet je wel wat je wilt maar zet je geen stappen? Mis je doorzettingsvermogen en daadkracht? Ben je onzeker over jezelf en beïnvloed jou dit sterk?
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

01-06-2019 t/m 01-06-2019


€15.00

vroegboekprijs

01-06-2019
19.00-20.00 uur

INCLUSIEF:
Op de dag dat de avond is, is opgave alleen mogelijk tot 16.30 uur.

DOCENT:
Marlisa Hof


Satsang (live of online) "Belichaam het potentieel van je basischakra: overvloed, bescherming en liefde"

cirkels van lichtSta jij in je kracht? Voel je vertrouwen, veiligheid?

Weet je wat je wilt in je leven en doe je dit met gemak en zorgeloosheid? Maak je keuzes of wacht je eerst op toekomst garantie? Of is dit bij jou allemaal nog niet duidelijk? Ben je zoekende, heb je veel twijfels? Of weet je wel wat je wilt  maar zet je geen stappen? Mis je doorzettingsvermogen en daadkracht? Ben je onzeker over jezelf en beïnvloed jou dit sterk?

Wanneer het je ontbreekt aan vertrouwen, veiligheid of kracht dan zal dit te maken hebben met je basischakra.

Je basischakra is dan nog niet volledig ontplooit in de eigen autonomie, vrijheid, onafhankelijkheid en innerlijke veiligheid waardoor je meer remmingen in je leven ervaart. Ook fysieke klachten en vermoeidheid kunnen een gevolg hiervan zijn.

Wanneer je leeft vanuit een gevuld en geopend basischakra ken je een diepgaande zekerheid.

Je ervaart vertrouwen en bent niet gehecht aan dat alles goed moet gaan, je durft risico’s te nemen en bent aanwezig in het hier en nu. Je ervaart dat werkelijk geluk in jezelf ligt besloten. Angst voor oordelen van anderen is opgelost. Je bent zichtbaar en staat op voor wat jij wilt doen, je durft te zijn. Je kijkt niet meer naar de remmingen en beren op de weg maar naar de mogelijkheden. Door je fysieke lichaam stroomt vitale levensenergie wat jou bekrachtigt en van energie doet voorzien. Je bent diep verbonden met de aarde en geopend naar de kosmos. Je leeft vanuit je essentie en bent voorbij aan de ego-ik-ruis. Totale eenheid en verbinding wordt belichaamt. 

Tijdens deze avond laat ik je de energie van een geopend en gevuld basischakra ervaren.

Je ontvangt hiervoor een Master healing. Je ontvangt tips en inzichten hoe jij met meer vertrouwen en zekerheid in het leven kunt staan. Ook is er ruimte voor readingsvragen waar jij tegenaan loopt en niet in verder komt. Soms hoef je alleen maar iets te doorzien of te begrijpen waardoor er ruimte ontstaat en jij weer anders met situaties kunt omgaan.

Graag ontmoet ik je als jij graag een verdere verdieping wilt voor jouw basischakra en geluk!

Tijdens deze online/live bijeenkomst vindt vaak eerst een korte geïnspireerde lezing plaats en daarna is er ruimte voor persoonlijke inbreng, coaching, reading en vragen. Door de inzichten  en eenheidsenergie onder de woorden voel je je lichaamscellen verruimen en wordt het makkelijker vanuit je ware Zelf en essentie, ook in je onderste chakra's, te functioneren.
Tip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;
Trek er een dagje vooruit en bezoek tevens de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen als je savonds meedoet met de online bijeenkomst. Eventueel kun je een bijzondere readingsrondleiding  met een Elohim Master Healer Reader in de helende tuinen erbij boeken. Om 17.30 uur kun je dan, als je wilt, meedineren in het huiskamerrestaurant met het team en andere gelijkgestemden, indien je vooraf boekt.
Je kunt de bijeenkomst online volgen of live in Veelerveen (Gr), aanwezig zijn.

Op afstand/online: Stuur je vragen vooraf via de mail. Dit is mogelijk tot 16.30 uur op de dag zelf. Tevens is er online mogelijkheid tot het stellen van vragen. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers wordt je vraag wel of niet behandeld.

Aanmelding bij online deelname:
Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de bijeenkomst.

 NB. Van de Online/ live bijeenkomsten worden audio en/of video opnames gemaakt. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld op de website voor verkoop. Bij het aanmelden voor deze activiteit geef je hiervoor automatisch toestemming conform de algemene voorwaarden.


Marlisa 2017-klein.jpgOver Marlisa Hof:

Ik ben als ervaren Elohim master healer reader coach gespecialiseerd in het praktisch en helder maken hoe je te midden van de hectiek van je leven trouw kunt zijn aan je ziel, innerlijk kind en ware Zelf. In de begeleiding en healing geef ik je persoonlijke praktische handvatten mee en open je in je subtiel gevoeligheid, hoger bewustzijn en Essentie. Reeds jaren loop ik het pad van zelfrealisatie en Inwijding, deze weg heeft mijn grootste liefde.

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies, workshops en tekstartikelen.

 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen