Satsang (live of online) "Onthecht je mind en leef zorgeloos!"

Workshop: 2019-M05

Beschrijving

Leef je zorgeloos? In het NU? In vrede met wat er is en waar je bent? Of ratelt jouw hoofd de hele dag door en geloof je dat je al die gedachten bent? Voel je hierdoor soms ook spanningen of stress? Is er een verlangen je gedachten en de ego-ik-ruis te doorzien? Mindfulness te leven en te ervaren wie je ben vanuit je essentie?
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

30-03-2019 t/m 30-03-2019


€15.00

vroegboekprijs

30-03-2019
19.00-20.00 uur

INCLUSIEF:
Op de dag dat de avond is, is opgave alleen mogelijk tot 16.30 uur.

DOCENT:
Marlisa Hof

16-11-2019 t/m 16-11-2019


€15.00

vroegboekprijs

16-11-2019
19.00-20.00 uur

INCLUSIEF:
Op de dag dat de avond is, is opgave alleen mogelijk tot 16.30 uur.

DOCENT:
Marlisa Hof
Toon toekomstige data

Satsang (live of online) "Onthecht je mind en leef zorgeloos!"

blij en vrij 2.jpgLeef je zorgeloos? In het NU? In vrede met wat er is en waar je bent? Of ratelt jouw hoofd de hele dag door en geloof je dat je al die gedachten bent? Voel je hierdoor soms ook spanningen of stress? Is er een verlangen je gedachten en de ego-ik-ruis te doorzien? Mindfulness te leven en te ervaren wie je ben vanuit je essentie?

Als jouw gedachten niet stoppen en de hele dag door gaan en je wilt hier graag aan voorbij, dan is deze avond iets voor jou. Tijdens de avond zal het volgende naar voren komen:

  • Hoe je je mind meer doorziet en onthecht
  • Hoe je leeft vanuit je essentie en zorgeloos in het leven staat
  • Wat je thuis kunt doen, waar jij je aandacht en focus op kunt richten
  • Hoe je meer kunt leven vanuit je gevoel
  • Ook persoonlijke vragen mogen gesteld worden waar jij tegenaan loopt of maar niet kan loslaten
  • Je ontvangt een Master healing om meer in je gevoel te zakken en je denken los te laten

Wanneer je mind oordeelloos wordt ga je merken dat je meer in de verbinding komt met je lichaam. Dit geeft een ankering van rust en thuis zijn in jezelf. Je kunt dan gemakkelijker ontspannen en in overgave zijn. Voor velen is dit helemaal niet zo gemakkelijk. Tijdens deze avond zal naar voren komen hoe je nog meer in je lichaam kunt zijn en ontvang je hiervoor Master healing.

Wil je graag je mind onthechten, zorgeloos en vanuit je gevoel leven? Graag ontmoet ik je dan.

Tijdens deze online/live bijeenkomst vindt vaak eerst een korte geïnspireerde lezing plaats en daarna is er ruimte voor persoonlijke inbreng, coaching, reading en vragen. Door de inzichten  en eenheidsenergie onder de woorden voel je je lichaamscellen verruimen en wordt het makkelijker vanuit je ware Zelf en essentie, ook in je onderste chakra's, te functioneren.
Tip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;
Trek er een dagje vooruit en bezoek tevens de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen als je savonds meedoet met de online bijeenkomst. Eventueel kun je een bijzondere readingsrondleiding  met een Elohim Master Healer Reader in de helende tuinen erbij boeken. Om 17.30 uur kun je dan, als je wilt, meedineren in het huiskamerrestaurant met het team en andere gelijkgestemden, indien je vooraf boekt.
Je kunt de bijeenkomst online volgen of live in Veelerveen (Gr), aanwezig zijn.

Op afstand/online: Stuur je vragen vooraf via de mail. Dit is mogelijk tot 16.30 uur op de dag zelf. Tevens is er online mogelijkheid tot het stellen van vragen. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers wordt je vraag wel of niet behandeld.

Aanmelding bij online deelname:
Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de bijeenkomst.

 NB. Van de Online/ live bijeenkomsten worden audio en/of video opnames gemaakt. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld op de website voor verkoop. Bij het aanmelden voor deze activiteit geef je hiervoor automatisch toestemming conform de algemene voorwaarden. Marlisa 2017-klein.jpgOver Marlisa Hof:
Ik ben als ervaren Elohim master healer reader coach gespecialiseerd in het praktisch en helder maken hoe je te midden van de hectiek van je leven trouw kunt zijn aan je ziel, innerlijk kind en ware Zelf. In de begeleiding en healing geef ik je persoonlijke praktische handvatten mee en open je in je subtiel gevoeligheid, hoger bewustzijn en Essentie. Reeds jaren loop ik het pad van zelfrealisatie en Inwijding, deze weg heeft mijn grootste liefde.

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies, workshops en tekstartikelen.


 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen