Satsang live "Onthecht je mind en leef zorgeloos!"

Workshop: M05

Beschrijving

Leef je zorgeloos? In het NU? In vrede met wat er is en waar je bent? Of ratelt jouw hoofd de hele dag door en geloof je dat je al die gedachten bent? Voel je hierdoor soms ook spanningen of stress? Is er een verlangen je gedachten en de ego-ik-ruis te doorzien? Mindfulness te leven en te ervaren wie je ben vanuit je essentie?
Lees de volledige tekst

Data & prijzenSatsang live "Onthecht je mind en leef zorgeloos!"

blij en vrij 2.jpgLeef je zorgeloos? In het NU? In vrede met wat er is en waar je bent? Of ratelt jouw hoofd de hele dag door en geloof je dat je al die gedachten bent? Voel je hierdoor soms ook spanningen of stress? Is er een verlangen je gedachten en de ego-ik-ruis te doorzien? Mindfulness te leven en te ervaren wie je ben vanuit je essentie?

Als jouw gedachten niet stoppen en de hele dag door gaan en je wilt hier graag aan voorbij, dan is deze avond iets voor jou. Tijdens de avond zal het volgende naar voren komen:

  • Hoe je je mind meer doorziet en onthecht
  • Hoe je leeft vanuit je essentie en zorgeloos in het leven staat
  • Wat je thuis kunt doen, waar jij je aandacht en focus op kunt richten
  • Hoe je meer kunt leven vanuit je gevoel
  • Ook persoonlijke vragen mogen gesteld worden waar jij tegenaan loopt of maar niet kan loslaten
  • Je ontvangt een Master healing om meer in je gevoel te zakken en je denken los te laten

Wanneer je mind oordeelloos wordt ga je merken dat je meer in de verbinding komt met je lichaam. Dit geeft een ankering van rust en thuis zijn in jezelf. Je kunt dan gemakkelijker ontspannen en in overgave zijn. Voor velen is dit helemaal niet zo gemakkelijk. Tijdens deze avond zal naar voren komen hoe je nog meer in je lichaam kunt zijn en ontvang je hiervoor Master healing.

Wil je graag je mind onthechten, zorgeloos en vanuit je gevoel leven? Graag ontmoet ik je dan.


Marlisa 2017-klein.jpgOver Marlisa Hof

Ik ben als ervaren Satsanggever en Elohim master healer reader coach gespecialiseerd in het praktisch en helder maken hoe je te midden van de hectiek van je leven trouw kunt zijn aan je ziel, innerlijk kind en ware Zelf. In de begeleiding en healing geef ik je persoonlijke praktische handvatten mee en open je in je subtiel gevoeligheid, hoger bewustzijn en Essentie. Reeds jaren loop ik het pad van zelfrealisatie en Inwijding, deze weg heeft mijn grootste liefde.

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies, workshops en tekstartikelen.

 

 

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen