Ego & Essentie live/online-avond “Passie, ontwaken en vanuit je ziel leven"

Workshop: L.03

Beschrijving

Voel je dat er meer is dan het dagelijkse leven dat je nu leidt? Ben je zat van bepaalde herhalingslussen en oude patronen in je werk, relatie en andere situaties? Wil je meer inspiratie, helderheid en vreugde voelen? Tijdens deze ego & Essentie avond onderzoeken we de blokkades en herhalingslussen van ons ego-ik. Waarom val je hier steeds weer in terug, en hoe kan je dit doorbreken? We gaan dieper in op dit proces en je krijg ook tools mee om thuis meer vanuit je Essentie te leven.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenEgo & Essentie live/online-avond “Passie, ontwaken en vanuit je ziel leven"

Voel je dat er meer is dan het dagelijkse leven dat je nu leidt? Wil je liefde en passie brengen in je leven, in plaats van blijven hangen in herhalingslussen? Zoek je naar een andere vorm van werken, relaties en bezieling? Wil je weten hoe je kunt groeien naar leven vanuit je hart en ziel in plaats van het ikje?

oranje bloesem-white.jpg

Om afgestemd te zijn op je hogere flow van inspiratie moet je de ik-gedachten en gevoelens die dit verhinderen (door)zien. Dit is ook de ontwikkeling naar je ware zelf (leven vanuit je essentie). Doordat je hoofd stiller wordt ontstaat er ruimte voor het universum om door jou heen te werken. Er ontstaat minder verzet, gepruttel, onzekerheid, twijfels en foute verwachtingen, en meer flow vanuit het moment. Dit brengt passie, bezieling en levensvreugde!

Tijdens deze ego & Essentie avond onderzoeken we de blokkades en herhalingslussen van het ego-ik. We belichten dit vanuit een ander perspectief, zodat je voorbij je eigen vragen en onduidelijkheden kunt zien. Je kunt je persoonlijke vragen inbrengen en leert ook veel van de vragen van anderen. Doe je online mee dan kun je je vragen vooraf insturen.

 


Wie in jou versterk je, het ego of je Ziel?


 

Tijdens deze bijeenkomst vindt vaak eerst een korte geïnspireerde lezing plaats en daarna is er ruimte voor persoonlijke inbreng, coaching, reading en vragen. Door de inzichten  en eenheidsenergie onder de woorden voel je je lichaamscellen verruimen en wordt het makkelijker vanuit je ware Zelf en essentie, ook in je onderste chakra's, te functioneren.

 


 

Tip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;
Trek er een dagje vooruit en bezoek tevens de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen als je savonds meedoet met de online bijeenkomst. Eventueel kun je een bijzondere readingsrondleiding  met een Elohim Master Healer Reader in de helende tuinen erbij boeken. Om 17.30 uur kun je dan, als je wilt, meedineren in het huiskamerrestaurant met het team en andere gelijkgestemden, indien je vooraf boekt

 

NB. Van de bijeenkomsten worden audio en/of video opnames gemaakt. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld op de website voor verkoop. Bij het aanmelden voor deze activiteit geef je hiervoor automatisch toestemming conform de algemene voorwaarden.

 

Feedback van andere deelnemers:

"Hoe eenvoudig werd het door Luuc weerspiegelt: je passie volgen, maar vanuit welke laag in jezelf? Het sloot zo aan bij mijn eigen situatie: eerst leefde ik mijn passie uit door jarenlang met mozaïek bezig te zijn, healings te doen en poëzierondleidingen te geven. Daarna brak een tijd aan waarbij ik met de vraag rondliep: wat nu? Waar voel ik (nog) passie voor? Echte passie.

Ik volgde van allerlei cursussen maar het ontbrak. Totdat... ik me als het ware "geroepen" voelde om naar het Elohim centrum te komen. Daar voel ik dat door o.a. healings te ondergaan, me de weg wel gewezen word. Vanuit mijn eigen binnenste. Overgave dus. De lezing was helder en bracht me, naast helderheid over de 3 lagen van passie, ook rust: het is goed.

Met een warme groet van verbondenheid,"
Nelleke

 

"De bijeenkomst ego & Essentie: “Passie, ontwaken en vanuit je ziel leven" vond ik interessant en inspirerend. De insteek, dat passie - zo mooi als het klinkt - ook iets met je ego te maken kan hebben was voor mij verrassend. Dit werd verhelderend uit de doeken gedaan en tijdens de lezing werd duidelijk hoe je met een steeds groeiend bewustzijn van je eigen behoeften los komt, je passie inzet ten dienste van anderen en uiteindelijk meer en meer vanuit het geheel van de situatie handelt, vol overgave en overtuiging en los van angsten. (Deze mogen misschien nog op de achtergrond een rol spelen maar zijn geen raadgevers meer.) Mooi vond ik hoe Luuc met treffende beelden ter verduidelijking op vragen van bezoekers van de bijeenkomst inging."

Ricarda

"Heel helder, je sloeg de spijker op zijn kop!"

Helena

 

"Ik vond het weer heel fijn om deel te zijn van deze avond. Ik voelde de energie bij mijn voeten omhoog komen. En na de bijeenkomst voelde ik een verschil, alsof mijn eigen liefdeslicht dieper is ingedaald."

Debbie