Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen

Workshop: 2020-HH39
Deze module behoort tot de opleiding: MHRC, VPZ, RHRC
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

27-06-2020 t/m 28-06-2020


€381,00

vroegboekprijs

27-06-2020
28-06-2020
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen

INCLUSIEF:
eten
overnachting (mits beschikbaar)
boek
gratis toegang Helende Zelfrealisatie Kracht tuinen.

DOCENT:
Willeke Ananda Jansen

26-06-2021 t/m 27-06-2021


€381,00

vroegboekprijs

26-06-2021
27-06-2021
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen

INCLUSIEF:
eten
overnachting (mits beschikbaar)
boek
gratis toegang Helende Zelfrealisatie Kracht tuinen.

DOCENT:
Willeke Ananda Jansen
Toon toekomstige data

Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen

Voor singles en koppels

Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Dit overkomt ons omdat we op weg zijn naar het belichamen van ons multidimensionale Eenheidsleven vanuit onze Goddelijke Essentie. Naar een verlichte relatie met onszelf en de ander. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden gesteld en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke readingen ontstaan.

Jouw Tweelingstraal, het Heilig Huwelijk en overkoepelend zielengroepenbewustzijn downloaden

tweelingstraal 2.jpg

Tijdens de workshop gaan we in op de multidimensionale en gallactische Weg van tweelingmaatje tot tweelingstraal, tweelingvlam en tweelingziel. Je ontvangt inzicht en documentatie over hoe we door het universum reisden in zielengroepen en uiteenvielen voordat we incarneerden als afzonderlijke man en vrouw. Duidelijk wordt waardoor we diep van binnen de volmaakte relatievorm kennen en wensen, maar ook hoe diepgaand verlatenheid, de aantrekkingskracht tussen tweelingzielen, vlammen en stralen of een gevoel alleen (verder) te gaan, in ons zitten.
Je leert wat de bedoeling daarvan is.

Door middel van unieke transmissies (groepshealingen) open je

Je voelt en heelt jezelf in alle 12 dimensies en parallelle delen tot aan je Oorspronkelijk Zelf en je complete, adrogyne vorm waardoor relatiepijnen en herhalingslussen oplossen. Na de workshop kan de dualiteit tussen je verstand en gevoelsziel, je grote Zelf en aardse praktische kant en je mannelijke en vrouwelijke kant, oplossen. Je voelt je meer de zachtaardige krachtige God-Godin. Je krijgt een interne en externe eenheidsrelatie op alle lagen van jezelf en ook met anderen. Je gevoel, behoefte, gedrag en je overtuigingen overstijgen het karma van je verleden levens en huidige relaties en dat van je zielengroepen en familie-lijnen. Je wordt oordeelloos en vrij van haakjes en afhankelijkheid. Je zielerelatie(s) worden heel en je ervaart een groter Geluk.

Mannelijk-vrouwelijke heelheid, multidimensionaliteit en indalen Goddelijke Vonk

We integreren tijdens deze workshop het overkoepelend Bewustzijn en het Hart van onze oorspronkelijk mannelijke en vrouwelijke Heelheid, onze Goddelijke Vonk, in onze huidige persoonlijkheid, zodat we ons veel completer en minder onzeker of alleen voelen en minder zullen duwen en trekken in een relatie. Hierdoor zal langzaam de afhankelijkheid van alles wat je bij een partner hoopt te vinden oplossen en kunnen relaties volmaakter, diepgaander, echter en onafhankelijker worden. Ook kun je dergelijke relaties aantrekken of ontwikkelen binnen je eigen relatie, door een veranderende uitstraling. Daarnaast maakt de workshop het je gemakkelijker om je Ware Natuur op de voorgrond i.p.v. de achtergrond, te gaan leven. De dimensies van meerdere zieledelen zullen in je geactiveerd worden.

Als geluk niet langer afhangt van een ander, wordt elke relatie mooier

Er ontstaat meer bewustzijn, ruimer inzicht, meer blijheid, minder oordeel en meer aantrekkingskracht tussen het mannelijke en vrouwelijke d.m.v. de workshop die je tevens inzicht geeft over tweelingstralen en zielen.

Tweelingvlam, tweelingziel of tweelingstraal ontmoeten en verdiepen

Indien afgesproken voor deze incarnatie zullen we, op de juiste kosmische tijd, onze tweelingvlam, tweelingziel of tweelingstraal ontmoeten door de indaling van het overkoepelend mannelijk en vrouwelijk bewustzijn tijdens de workshop. Mochten we die al ontmoet hebben dan wordt ons pad en relatie na deze workshop duidelijker.

Voor het collectief werken

Wat we meebrengen aan licht en heelheid uit de vele levens met soulmates, zal worden geheeld en geïntegreerd en zal daarmee een welkome uitstralende Gouden bijdrage aan elkaar en de nieuwetijds samenleving worden! De helende transmissies helen niet alleen individueel, maar ook de relatie (mogelijkheid), zielengroep, genen, familie- en het collectief karma. Dit betekent vel meer geluk in je toekomst, in alle opzichten! Je nieuwe, warme, open zelf is jouw bijdrage aan jezelf en het collectief. De nieuwe Aarde ontstaat door jouw mannelijke vrouwelijke heelheid als intern Heilig Huwelijk!

Op de eerste dag wordt er tevens een helende transmissie in de Tweelingstraal krachttuin van de Elohim krachtplaats gegeven.

 


Je voelt je grote Zelf steeds duidelijker en op diepere lagen. Je voelt en realiseert je steeds meer dat je Liefde Bent. Die realisatie is prachtig en je kunt die vooral voelen als je alleen bent…

In een relatie of contact met een ander of tijdens je werkzaamheden is het veel lastiger om dit gevoel van je ware zelf vast te houden. Je wordt getriggerd, uitgedaagd en je ego-ikje wordt geraakt. Diepe thema’s komen naar de oppervlakte, je wordt boos, er is verdriet, jullie duwen en trekken… Je gaat weg, komt weer terug, praat erover, relativeert en je snapt zo goed hoe het voor die ander moet zijn, of je voelt je niet gezien en verdrietig…

Verschillen en gevoeligheden

Is een van jullie van de aarde en de ander van de hemel?  Is de één heel gevoelig en de ander juist niet? Heb je een prachtig contact vanuit jullie ziel en hogere afstemming, maar is het lastig in de dagelijkse omgang door de grote verschillen? Kun je je diepste gevoelens en emoties met wederzijds aanvoelen en begrip, toelaten en met elkaar delen? Kun je ook de vreugde in je buik voelen? Geef je jezelf teveel weg of vraag je juist veel aandacht? Voel je je lichaam én ziel terwijl je aan het vrijen bent of zit je hoger? Durf je kwetsbaar te zijn of hou je je groot? Hoe gaat je ik en ware Zelf met dit alles om, welke houding is bedoeld en wat is de bedoeling van het contact of de relatie?

Ga je voor het hoogste in jou?

Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden. Je vraagt je af of deze relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven in je relatie...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen dan wel? Zo nee, waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? 
Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan?  Is er sprake van weinig zelfvertrouwen of eigenwaarde? Zijn er herhalingslussen, bepaalde overtuigingen of karma uit meerdere levens in het spel? Gun je jeZelf wel alles?

Ruimte voor persoonlijke reading en coaching

Tijdens deze dag is er volop ruimte voor reading en coaching. Persoonlijke (tweelingziel) relatievragen, moeilijkheden, relatiewensen, verleden levens, (negatieve of positieve) ervaringen en seksualiteit kunnen worden belicht en waar mogelijk in de groepsdynamiek worden geheald. Helende channelings en oefening(en) zijn ook onderdeel van de dag.

Docente Willeke Ananda Jansen

Willeke 2017-klein.jpg

Als Elohim docent en Master Healer-Reader coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden, openen en neerzetten van je Kristallijnen Zelf en Goddelijke Essentiekracht. Ik open je buikgevoel, subtiele vermogens, schoonheid en kwetsbaarheid en verbindt dit met een krachtige basis van Meesterschap en Zelfrealisatie. Je leert voelen wat voor jou klopt en keuzes te maken vanuit je ware Zelf.

Als professionele satsanggever kan ik je tevens begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Deze kennis, liefde en ervaring breng ik over ook tijdens mijn persoonlijke consulten en workshops.

Tijdens de satsangs in workshops en consulten kijken we samen hoe we je ware Zelf, je geheelde interne en externe relatie(s) en algeheel welzijn kunnen versterken.

Daarnaast heb ik veel ervaring met (tweelingziel) relaties.

Klik hier voor meer informatie over mij, mijn sessies, workshops en tekstartikelen.Doe je mee, ik zie je graag!


 
Willeke heeft zelf ook veel ervaring op het gebied van tweelingstraal relaties

 


Ervaringen van deelnemers

 

"De workshop Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en Relatievragen heb ik werkelijk als één van de prachtigste ervaren van de afgelopen tijd. De diepgaande, helende transmissies en de veilige, intieme sfeer die Willeke samen met ons als groep neerzette, maakten dat subtielere lagen naar de oppervlakte konden komen. Collectieve pijnlaagjes werden zachtjes aangeraakt en erkend, waardoor er bij een ieder van ons heling kon plaatsvinden. Daarnaast kon ik beter mijn kristallijnen Zelf waarnemen; dat deel wat vanuit puurheid en zuiverheid reageert en voor een ieder het allerbeste wenst. 
Ook nu nog ben ik me in mijn dagelijks leven meer bewust van de subtielere lagen in mezelf. Laagjes die het spannend vinden, waar nog verdriet zit, maar waar ook mijn meest schone en zuivere wezen aanwezig is.
Een groot gevoel van dankbaarheid voel ik voor deze prachtige, helende workshop, en de liefdevolle stimulans die Willeke gaf om onszelf vanuit al onze subtiele gevoelslagen te delen met de groep."
Anna

 


 Tips ter ondersteuning:

Gebruik, de volgende Elohim tinctuur om relatieproblemen, overtuigingen, houdingen en karma te helen: Heilig huwelijk, Tweelingstraal, zwarte draak Elohim Krachtplaats tinctuur

Ook kun je denken aan een persoonlijk relatieconsult bij Willeke Jansen of bij één van de andere Master Healer, Reader, Coaches.


voorzijde boek joke.jpg

 

 

Meer info over tweelingrelaties
Denk aan een persoonlijke (telefonische of live) reading-healing als je met vragen zit. (info T: +31 (0) 597 541539)

 

Boekje : Goddelijke intimiteit, seksualiteit en tweelingstraal relaties,
door Joke ElZiam Nootebos. On line te bestellen.

 

 Tip: de aanvullende, zeer krachtige en zeer gewaardeerde workshop:  "Relaties, intimiteit, seksualiteit, mannelijk-vrouwelijk" met oefeningen, transmissies en individuele readings

romantic.jpgVoor koppels en singels. Herhalingspatroon in je relaties? Geen steun voor je kwetsbaarheid, hart, intuitie en bedoelingen? Is het niet zichtbaar hoe mooi je bent in je God-Godin en menszijn? Afsluiten, terugtrekken, niet volledig openen? Trekken en duwen aan elkaar? Hoe vind je waar geluk? Onzekerheid, angst, agressie? Geen eerlijkheid en openheid? Funktioneert seks los van geestelijk intimiteit of los van een hartsverbinding? Richt de ander zich teveel of te weinig op jou? Is er niemand die naar je verlangt? Hoe blijft aantrekkingskracht? Wat als je je tweelingziel ontmoet en je al in een relatie zit?  Mannelijk en vrouwelijk eenheid en Heilig Huwelijk.  Lees meer

 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen