Persoonlijke multidimensionale Master healing en reading avond

Workshop:

Beschrijving

Tijdens deze avond van "ego naar essentie" ontvangen deelnemers mogelijk een persoonlijke Master healing en reading. Soms op bepaalde ingebrachte thema’s en anders op dat wat komt. Ook kan er een korte geïnspireerde lezing plaatsvinden. Door de healing in het groepsveld aanwezig zul je meer en meer ontwaken in wie je werkelijk bent en kun je ervaren hoe het is te leven vanuit je buikgevoel. In plaats vanuit de leiding van je hoofd. Leven vanuit je essentie komt meer op de voorgrond en zal mogelijk een positieve verandering in je leven gaan geven. Je omgeving zal kunnen veranderen, relaties en werk keuzes worden duidelijker. Zet jij de stap?
Lees de volledige tekst

Data & prijzenPersoonlijke multidimensionale Master healing en reading avond

Ontvang mogelijk persoonlijke Master Healing Reading 

met Willeke Jansen

Tijdens deze avond van "ego naar essentie"  ontvangen deelnemers mogelijk een persoonlijke Master healing en reading. Soms op bepaalde ingebrachte thema’s en anders op dat wat komt. Door de healingsenergie die in het groepsveld aanwezig is, zul je meer en meer ontwaken in wie je werkelijk bent en kun je ervaren hoe het is te leven vanuit je buikgevoel. In plaats vanuit de leiding van je hoofd. Leven vanuit je essentie komt meer op de voorgrond en zal mogelijk een positieve verandering in je leven gaan geven. Je omgeving zal kunnen veranderen, relaties en werk keuzes worden duidelijker. Zet jij de stap?

dahlia-3524115_640.jpgDoor het groepsveld worden de healingen extra bekrachtigd en door jouw aanwezigheid versterk je tevens de eenheidsenergie voor de anderen. Door het groepsveld worden er altijd overeenkomstige thema's geraakt en geheald in jou. Ook al ontvang je geen persoonlijke healing en reading (dit is afhankelijk van het aantal deelnemers) je zult toch healing ontvangen door de energie in het veld. Stel je open en ontvang!

 

Over Willeke
In mijn workshops en essentiehealing sessies word je verbonden met je multidimensionale zielendelen en de diepe, warme éénheidsverbinding met de Gouden Moeder Aarde, de Oermoeder en de Bron. Vele Lichtwezens, Elohims, Engelen, Aartsengelen, Divine Beings, Merlin, Pan e.a. Natuur-spirits openen je heelheid, zachtheid, een eenheidsliefdesveld, creatiekracht en je hart met liefde en respect voor jezelf. Goddelijke Scheppingskrachten activeren je cellen en DNA met de hulp van Hemelse en Aardse Draken-krachten, de 4 Windrichtingen, de 5 Elementen, de Natuurspirits en de Wezens van Kristallen. 

In deze Pure Energie word je bevrijd van oude beklemmende verbindingen, karmische banden en knopen. Herhalingslussen, relationele en fysieke problemen, negatieve astrale beïnvloedingen en programmaknoppen, zowel als die van je zielengroep, worden, waar mogelijk, tot aan hun oorsprong getransmuteerd en met Eenheids-Liefdeslicht opgevuld. Dit brengt een grote Doorbraak, activeert je levensrichting, Ontwakingsproces en de Gouden Reconnectie met je Ware Oorsprong en het leven vanuit je buikgevoel.

Ik ontmoet je graag!
Willeke

Willeke 2017-klein.jpg [1]


 

Feedback van deelnemers:

"De healingavond met Willeke was zeer prettig. Het energetisch veld wat ontstaat is zo zuiver en zacht dat er ruimte is voor ieders proces. Willeke kan heel goed op ieder persoonlijk af te stemmen en toch ook het groepsgevoel houden waardoor de hele avond waardevol voelde.
Niet alleen als je een persoonlijke reading krijgt, maar ook als ze bij iemand anders bezig is, wordt je systeem gevoed met healingsenergie. Een heerlijk gevoel."
Liefs Rosalie

"Dank je voor deze fijne, mooie online bijeenkomst, een prachtige, krachtige energie bouwde zich op en ik voelde me met jullie verbonden. Daarnaast vond ik het erg fijn, om te luisteren en te horen, waarover andere deelnemers hun vragen hadden en hun 'struikelblokken'. Om samen onze struikelblokken te delen en te spiegelen in alle openheid, de herkenbaarheid en de inzicht die ik in mijn Zelfreflectie zag. Dankbaar heb ik meegedaan met deze mooie online bijeenkomst!"
Hartelijke groet, Andrisa

Lees hier meer ervaringenTip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;

Bezoek de Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen. Eventueel kun je een bijzondere readingsrondleiding  met een Elohim Master Healer Reader in de tuinen erbij boeken.  Om 17.30 uur kun je dan, als je wilt, meedineren in het huiskamerrestaurant met het team en andere gelijkgestemden, indien je vooraf boekt.

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen