Ego & Essentie live/online “Ik snap het allemaal, maar toch voel ik me nog niet écht gelukkig”

Workshop: L03

Beschrijving

Er zijn volop boeken en cursussen te vinden over hoe het innerlijk kind werkt, wat non-dualiteit en ontwaken is, en hoe je meer in het moment kunt leven. Toch blijkt in de praktijk vaak dat het lastig is om dit ook in het dagelijks leven te beoefenen en te gaan
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

Op dit moment zijn er (nog) geen data en prijzen bekend.

Ego & Essentie live/online “Ik snap het allemaal, maar toch voel ik me nog niet écht gelukkig”

papaver.jpegEr zijn volop boeken en cursussen te vinden over hoe het innerlijk kind werkt, wat non-dualiteit en ontwaken is, en hoe je meer in het moment kunt leven. Toch blijkt in de praktijk vaak dat het lastig is om dit ook in het dagelijks leven te beoefenen en te gaan belichamen. We kiezen er vaak onbewust voor om te blijven ‘hangen’ in de zoektocht naar meer kennis, inzichten en ‘praten over’ en maken niet de volgende stap naar het zakken door buik, basis en gedrag, de onderste chakra’s.

Onze neiging is vaak om bij een lastige situaties en gevoelens, vermoeidheid of depressie te denken ‘ik heb het misschien nog niet goed begrepen’. We zoeken vaak weer naar de bevestiging van een leraar, healer of een boek. Maar wat nou als daar niet de oplossing zit. Wat als deze op een heel ander gebied ligt dan je denkt?

 


Je zult geen werkelijke vrede en vervulling vinden door mentale kennis en inzichten, maar pas als deze kennis en inzichten ook door het hart en de buik heen ‘zakken’.


 

In deze avond met Luuc van Vuuren kun je persoonlijke vragen stellen en wordt er een stuk geïnspireerde lezing gegeven. Je bent van harte welkom om jeZelf verder te onderzoeken, of om gewoon aan te schuiven en te leren van de vragen en situaties van anderen, die vaak ook spiegelen waar je zelf op het moment tegen aan loopt.

 

Tijdens deze bijeenkomst vindt vaak eerst een korte geïnspireerde lezing plaats en daarna is er ruimte voor persoonlijke inbreng, coaching, reading en vragen. Door de inzichten  en eenheidsenergie onder de woorden voel je je lichaamscellen verruimen en wordt het makkelijker vanuit je ware Zelf en essentie, ook in je onderste chakra's, te functioneren.

 


 

Tip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;
Trek er een dagje vooruit en bezoek tevens de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen als je savonds meedoet met de online bijeenkomst.

 

NB. Van de bijeenkomsten worden soms audio opnames gemaakt. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld op de website voor verkoop. Bij het aanmelden voor deze activiteit geef je hiervoor automatisch toestemming conform de algemene voorwaarden.