Satsang (live of online) "Zelfliefde en eigenwaarde"

Workshop: 2019-M04
Deze module behoort tot de opleiding: Sat
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Voel jij een gevoel van waardering, tevredenheid en liefde voor jezelf? Ben je helemaal gelukkig met de persoon die jij bent? Ben jij je eigen beste maatje? Of voel je je nog vaak onzeker? Wijs jij jezelf af? Ontbreekt het je aan eigenwaarde?? Heb je oordelen over jezelf hoe je de dingen doet of hoe je je voelt? Moet je nog veel van jezelf en wil je aan jezelf werken om te veranderen en anders te zijn?
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

13-04-2019 t/m 13-04-2019


€15.00

vroegboekprijs

13-04-2019
19.00-20.00 uur

INCLUSIEF:
Op de dag dat de avond is, is opgave alleen mogelijk tot 16.30 uur.

DOCENT:
Marlisa Hof


Satsang (live of online) "Zelfliefde en eigenwaarde"

2de - tweede chakra.jpgVoel jij een gevoel van waardering, tevredenheid en liefde voor jezelf?

Ben je helemaal gelukkig met de persoon die jij bent? Ben jij je eigen beste maatje? Of voel je je nog vaak onzeker? Wijs jij jezelf af? Moet je nog veel van jezelf en wil je aan jezelf werken om te veranderen en anders te zijn?


Als kind heb je misschien al veel te horen gekregen wat er niet goed was en hoe het wel moest en gaven je ouders je vooral erkenning, liefde en goedkeuring voor jouw goede gedrag. Wie je Bent vanuit je essentie, je subtiele lichtwezen en bewustzijn heeft hierdoor veel te weinig of geen bevestiging gekregen. Misschien waren je ouders zelf gespannen, moesten ze veel van zichzelf en omdat je als kind niet weet wat van jou is of van een ander ben je die energie gaan overnemen. Onbewust ben je daardoor gaan geloven dat je alleen hier op aarde mag zijn, mensen jou alleen graag mogen en jij alleen goed genoeg bent, als je heel erg je best doet. Ontspannen in zijn, in jouw essentie, in die liefde die je werkelijk bent, lukt dan niet zo goed in de omgang met anderen.


Deze avond op de Elohim Krachtplaats zal gaan hoe je jezelf werkelijk kunt liefhebben en waarderen.

Hoe je dan in het leven staat, jij met jezelf omgaat en wat jijzelf kunt doen om je hiernaar te openen. Je mag persoonlijke vragen inbrengen waar jij tegenaan loopt wat betreft zelfoordeel, vastlopen, geen liefde voelen, zelfwaardering, eigenwaarde, neerslachtigheid etc. Ook zal er een groepshealing gegeven worden om jou te openen in de Liefde die je Bent.

Tijdens deze online/live bijeenkomst vindt vaak eerst een korte geïnspireerde lezing plaats en daarna is er ruimte voor persoonlijke inbreng, coaching, reading en vragen. Door de inzichten  en eenheidsenergie onder de woorden voel je je lichaamscellen verruimen en wordt het makkelijker vanuit je ware Zelf en essentie, ook in je onderste chakra's, te functioneren.
Tip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;
Trek er een dagje vooruit en bezoek tevens de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen als je savonds meedoet met de online bijeenkomst. Eventueel kun je een bijzondere readingsrondleiding  met een Elohim Master Healer Reader in de helende tuinen erbij boeken. Om 17.30 uur kun je dan, als je wilt, meedineren in het huiskamerrestaurant met het team en andere gelijkgestemden, indien je vooraf boekt.
Je kunt de bijeenkomst online volgen of live in Veelerveen (Gr), aanwezig zijn.

Op afstand/online: Stuur je vragen vooraf via de mail. Dit is mogelijk tot 16.30 uur op de dag zelf. Tevens is er online mogelijkheid tot het stellen van vragen. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers wordt je vraag wel of niet behandeld.

Aanmelding bij online deelname:
Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de bijeenkomst.

 NB. Van de Online/ live bijeenkomsten worden audio en/of video opnames gemaakt. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld op de website voor verkoop. Bij het aanmelden voor deze activiteit geef je hiervoor automatisch toestemming conform de algemene voorwaarden.

 

Marlisa 2017-klein.jpgOver Marlisa Hof:
Ik ben als ervaren Elohim master healer reader coach gespecialiseerd in het praktisch en helder maken hoe je te midden van de hectiek van je leven trouw kunt zijn aan je ziel, innerlijk kind en ware Zelf. In de begeleiding en healing geef ik je persoonlijke praktische handvatten mee en open je in je subtiel gevoeligheid, hoger bewustzijn en Essentie. Reeds jaren loop ik het pad van zelfrealisatie en Inwijding, deze weg heeft mijn grootste liefde.

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies, workshops en tekstartikelen.

 

 

 

 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen