Workshop: Opstaan in je kracht en missie, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn

Workshop: 061-2020

Beschrijving

De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenWorkshop: Opstaan in je kracht en missie, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn

Onderdeel van de workshop is een transmissie en healing in de zelfrealisatie tuin "Pillar of Light en Sekinah" en de zonnevlecht krachttuin. Neem indien nodig, warme (regen)kleding, zonnebrand, muggenspul, stoelkussentje en hoge schoenen mee!
Docente Joke ElZiam Nootebos 

zonsondergang.jpgWaarvoor ben je op deze aarde en hoe integreer je dat in het dagelijks leven?

Soms weet je wel waarvoor je naar de aarde bent gekomen, maar weet je niet hoe je dat in het dagelijks leven vorm moet geven. Als die push voor de uiteindelijke levensbestemming en het worden van je ware zelf, er aan zit te komen voelt het vaak ook op het werk (of thuis) niet meer 100% kloppend. Je verandert!

Herken je de volgende vragen?

  • Kun je niet bereiken of doen wat je werkelijk wenst?
  • Stel je steeds uit, stel je voorwaarden, ben je onzeker?
  • Voel je dat je ziel wat anders wil?
  • Houden regels of gezag van anderen of autoriteiten je terug?
  • Voel je je afhankelijk van het thuisfront, je situatie of je inkomsten/baan om verder te groeien of stappen te zetten  naar wat je ziel wil?
  • Geloof je niet genoeg in je zelf en weet je niet wat te doen?
  • Kun je je levensbestemming, het werk vanuit je hart en ware natuur niet krachtig genoeg voelen en manifesteren?

 Deze tijd is de tijd van Overvloed en het kunnen creëren van alles dat je wenst vanuit je Goddelijke Essentie! Leer hoe je kunt opstaan in je grote Zelf en kunt werken met je scheppingskracht!


De wereld opent zich voor je

Tijdens deze workshop maken channelings, transmissies, inspirerende lezingen, satsangs en oefeningen met Joke ElZiam Nootebos je duidelijk wat je Taak op Aarde is en Wie je Bent en zult zijn! Je krijgt richting en vertrouwen en ontvangt de kracht om op te staan voor je missie maar ook voor liefde, geld of welzijn als dat nodig is! Vele workshopdeelnemers vóór je, hebben geleerd hoe ze oude onveiligheid en het vastklampen aan (on)zekerheden, konden overstijgen. Ze leerden hoe ze werkelijk konden ‘delen’ met anderen en creëren vanuit hun ziel en passie. De transmissies en oefeningen resulteerden ook in het beter kunnen omgaan met autoriteiten, regels, gezag, familie, relaties, bedrijfsvoering of het zieledoel. 
Als je niet alleen tijdens de workshop maar ook thuis bereid bent uit je comfortzone te stappen gaat er een wereld voor je open.

Onbewuste wordt bewust en je krijgt voor maanden vele inzichten en tools mee naar huis!

Onmogelijkheden worden mogelijk d.m.v. wat de workshop je brengt. Je durft je op een rustige, duidelijke manier uit te spreken. Je ziet door jezelf en je herhalingslussen heen. Je stapt uit het niet gezien en geliefd worden. Je leert zien waar en hoe je een deel van jezelf achterhoud of ergens niet volledig voor gaat en leert hoe je gewaardeerd kunt worden.

Je leert hoe je geld manifesteert, doorbreekt patronen en brengt je ware essentie in je gedrag

Nu je weet hoe je de Goddelijke voorspoedstroom op gang houdt laat je iedereen zien wat je bezielt en wie je werkelijk bent. Je gaat jeZelf meer vertrouwen, bestaat niet langer uit verschillende delen en je zult, mede door de workshop, meer in je innerlijke kracht, meesterschap en autonomie staan!


vrouw, vrijheid, geluk.jpg [1]Inzichten en ervaringen

Je krijgt inzicht over hoe zelfrealisatie, verlichting, het 13-voudig bewustzijn/hart, heldere gaven, het Pillar of Lightschap, de Zijnsstaat en Godrealisatie in je werken vanaf je Oorsprong en straks in het dagelijks leven. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote én aardse Zelf te voelen en te gebruiken. je subtiele buikgevoel en de flow worden daarbij steeds belangrijker. Je leert en ervaart hoe je daarmee kunt bijdragen aan je levensdoelen en je omgeving vanuit je hoogste en aards gevoelige en ook praktische Zelf. Daarnaast ontvang je inzicht, zuivering en heling aangaande je kristallijn bewustzijn, subtiel buikgevoel, co-creatie en heldervoelen.


 De zeer krachtige maar ook liefdevolle workshop maakt je Wakker. Je zult ontwaken voorbij je denken en je hart en buikgebied activeren om LEVENDE LIEFDE te genieten, Zijn en verspreiden


Goddelijke manifestatiekracht en een enorm mededogen ontstaan

Voortaan kun je ook in je onderste chakra's, je seksualiteit en bekkengebied, een Vreugde en Geluk ervaren welke onafhankelijk zijn van resultaten en omstandigheden. Doordat tijdens de workshoptransmissies, de Bron-Liefde in je buikgebied indaalt, kun je je verliefd voelen op het Leven en al je medemensen.

Andere zaken die je duidelijk kunnen worden

  • Wat is er nodig voor jou, je praktijk, leraarschap, leiderschap, nieuwe werk, dienstbaarheid en roeping?
  • Waar sta je nu?
  • Hoe balanceert het ‘hogere’ Zelf en ‘aardse’ zelf in je dagelijks leven?

Tijdens deze workshop leer en ervaar je waarom het subtiel leren voelen (kristallijnen zelf) en door de buik heen gaan belangrijk zijn!

Gedurende de workshop verschuift er voelbaar iets, je gaat voorbij aan je kleine zelf gevoel!

Je zult de Droom van je hoogste Ware Natuur en de passie van je hart gaan vinden en hem manifesteren.


 Diep van binnen weet je Wie je Bent, een Stralend Lichtwezen dat nu tevoorschijn mag komen


Ervaringen van deelnemers

“Wat een intense prachtige weekend, zo in liefde veel mogen en kunnen delen met mensen in onze groep. Een intens ontroerende transmissie in de Pillar of light/Sekinah tuin mee mogen maken. Dit heeft mij zo ontzettend diep geraakt en heeft mij een meer Thuiskomen gevoel bezorgd waar ik zo van binnenuit naar verlangd had. Een bijzondere gewaarwording.. Bovenal, mijn dank is groot.”
Hartelijk groet, Andrisa de Hartog

“Het was een heel bijzonder weekend. Wat er voor mij is gebeurd, voelt zo groot. Zaterdag was vooral een dag van inzichten opdoen en me bewust worden van patronen. Maar dit bleef nog wel een beetje 'zweven'. Zondag heeft er in mij een aardverschuiving plaatsgevonden. Ik ben nu eindelijk geankerd in mijzelf en werkelijk geaard. Voor het eerst voel ik de veiligheid en het vertrouwen waarnaar ik zo lang op zoek ben geweest. Ik voel me ontroerd en enorm dankbaar.

Wat er ook nog in mijn leven gaat gebeuren, ik weet nu tot in mijn tenen dat ik niet alleen ben, dat ik veilig ben en dat alles goed komt!” Monique

Liefde, kracht en overvloed komt in de aarding

Het was duidelijk voelbaar afgelopen weekend. Het enorme krachtveld van Liefde, waar alles op is gebouwd, wat ons kracht geeft en richting. Waar wij onlosmakelijk mee verbonden zijn als onderdeel van het geheel. In de workshop met Joke kwam het duidelijk naar voren hoe belangrijk het is jezelf te waarderen als Goddelijk wezen. Kracht, geld, liefde en geluk zijn allemaal eigenschappen van je ware Wezen. Maar zolang jij jezelf weggeeft, kan het je niet bereiken. Je moet gevuld zijn met jezelf, je eigen waarde kennen en verbonden zijn met je basis, wil je overvloed, kracht en liefde aantrekken.

En hóe belangrijk is het om de ontwikkeling, inzichten en kennis die we verkrijgen in de praktijk te brengen. Het weten, voelen en ervaren is niet genoeg. Deze tijd vraagt van ons om vanuit heelheid te leven, dit in het gedrag te brengen, ook bij boosheid, irritatie of in de omgeving waar je het het lastigst vindt. Juist daar liggen onze grootste uitdagingen.

Door de geïnspireerde lezingen met energie overdracht, oefeningen en de transmissies is dit nogmaals bekrachtigt in ons afgelopen weekend. De groep voelde na afloop geaard, gevuld en krachtig aan. Ze nemen een geschenk mee naar huis, een geschenk dat onmetelijk groot is, het geschenk van hun ware Wezen. Ik ben dankbaar dat ik hier onderdeel van mocht zijn, en ik kijk uit naar de volgende keer! Luuc

Ogen en gevoel geopend
"Voor mij was de workshop echt een eye-opener. Vele issues waar ik mee worstel, werden d.m.v. van de oefeningen heel duidelijk. Ik weet nu dat ik mijn innerlijk kind vreselijk in de steek heb gelaten en mij van de wereld heb afgesloten. Ik had altijd wel vermoedens, maar duidelijkheid krijg je niet. Door de workshop kwamen een aantal issues heel sterk naar voren.

De open- en eerlijkheid, het vrije kunnen praten zonder dat iemand raar kijkt, vind ik fantastisch. Je mag er zijn, je hebt een plek. De vragen van andere cursisten stemmen je tot nadenken. De inbreng van anderen is minstens zo belangrijk als je eigen ervaringen." Marie-José

Lees hier de ervaringen van andere cursisten

Tip

Gun jezelf een verblijf in een chalet en overnacht op de Elohim Krachtplaats met haar helende tuinen. Haal nog meer lichtcodes op, loopt in het Lemurisch bos je eigen Inwijdingspad en mediteer bij de grote geometrische vormen, bij de Elohim engelen en chakra tuinen in alle rust.
In deze unieke dagen voor jezelf kom je helemaal tot rust en ervaar je je ware Zelf, Moeder Natuur en je volledig potentieel. Dit neem je voorgoed mee naar huis. Een groter geschenk kun je jezelf niet geven!

 


Corona informatie