Ego & Essentie live/online "Leven vanuit je buik"

Workshop: W14

Beschrijving

Wil jij meer contact met je (onbewuste) buikgevoelens en meer van daaruit leven? Je hoofd en gedachten meer en meer loslaten? Functioneren vanuit een verruimd bewustzijn en je Ware Zelf? Dieper contact krijgen met je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen en lichaamsbewustzijn? Leren hoe je in praktijk omgaat met (hoog)gevoeligheid en hoe je je subtiele/kristallijne Zelf kunt leven temidden van het gewone leven? Wil je gaan doen wat je daadwerkelijk voldoening geeft onder leiding van de Goddelijke Vonk en ziel in jou?
Lees de volledige tekst

Data & prijzenEgo & Essentie live/online "Leven vanuit je buik"


2e chakraWil jij meer contact met je (onbewuste) buikgevoelens en meer van daaruit leven? Je hoofd en gedachten meer en meer loslaten? Functioneren vanuit een verruimd bewustzijn en je Ware Zelf? 
Dieper contact krijgen met je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen en lichaamsbewustzijn? Leren hoe je in praktijk omgaat met (hoog)gevoeligheid en hoe je je subtiele/kristallijne Zelf kunt leven temidden van het gewone leven? Wil je gaan doen wat je daadwerkelijk voldoening geeft onder leiding van de Goddelijke Vonk en ziel in jou?

Haal jij nog voldoening uit je huidige leven?
Veel mensen worstelen in deze tijd met hun werk, hun relatie(s) en of het werk nog wel de voldoening geeft die ze zouden willen. Vaak kun je niet meer doorgaan op de oude weg, maar de nieuwe weg is nog niet duidelijk. Dit kan moeheid, frustratie, richtingloosheid en neerslachtigheid geven en in sommige gevallen zelfs tot fysieke klachten leiden.

Uit eigen ervaring
Eerder in mijn leven hebik zelf hier ook mee geworsteld. Nu komen veel mensen met dezelfde thema’s bij me voor helende en verhelderende consulten. Voor hen en jou wil ik daarom mijn ervaring nu ook inzetten d.m.v. groepsbijeenkomsten.

Tijdens deze samenkomst neem ik  je mee op weg om meer vanuit een verruimd bewustzijn te leven en te onderzoeken wat je buikgevoel en intuïtie je te zeggen hebben.

Willeke 2016 (2).jpg

Ik ontmoet je graag!
Willeke Jansen

 

 

Tijdens deze bijeenkomst vindt vaak eerst een korte geïnspireerde lezing plaats en daarna is er ruimte voor persoonlijke inbreng, coaching, reading en vragen. Door de inzichten  en eenheidsenergie onder de woorden voel je je lichaamscellen verruimen en wordt het makkelijker vanuit je ware Zelf en essentie, ook in je onderste chakra's, te functioneren.

 


 

Tip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;
Trek er een dagje vooruit en bezoek tevens de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen als je savonds meedoet met de online bijeenkomst. Eventueel kun je een bijzondere readingsrondleiding  met een Elohim Master Healer Reader in de helende tuinen erbij boeken. Om 17.30 uur kun je dan, als je wilt, meedineren in het huiskamerrestaurant met het team en andere gelijkgestemden, indien je vooraf boekt

 

NB. Van de bijeenkomsten worden audio en/of video opnames gemaakt. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld op de website voor verkoop. Bij het aanmelden voor deze activiteit geef je hiervoor automatisch toestemming conform de algemene voorwaarden.

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen