ego & Essentie live/online "Overgave en een leven vol overvloed"

Workshop: L.02

Beschrijving

Kun jij overvloed en gemak aantrekken vanuit je ware Zelf? Soms lukt dit niet omdat je nog (te) veel vanuit je mind wilt realiseren. Je voelt dat je nog niet in ‘de flow’ zit. Hoe zit dat bij jou? Wat verwacht je nog van geld en overvloed? Tijdens deze avond belichten we deze blokkades die je eigen flow nog stagneren. Door de inzichten en het aanwezige energieveld kun je onmogelijkheden en tekorten gemakkelijker doorbreken, waardoor flow en overvloed als vanzelf ontstaan!
Lees de volledige tekst

Data & prijzenego & Essentie live/online "Overgave en een leven vol overvloed"

Kracht, vertrouwen, overgave.jpgKun jij overvloed en gemak aantrekken vanuit je ware Zelf? 

Soms lukt dit niet omdat je nog (te) veel vanuit je mind wilt realiseren. Je voelt dat je nog niet dat je in ‘de flow’ zit. Hoe zit dat bij jou? Wat verwacht je nog van geld en overvloed?

Vroeg of laat in je ontwikkeling zul je merken dat je niet langer meer alleen je hoofd kunt volgen bij het maken van je keuzes en levensstappen. Er is een grotere beweging die in je stuwt, een dieper weten en verlangen naar overgave. Een verlangen naar een leven vanuit de flow, meer joy en gemak. Vol vreugdevolle manifestatie en vanzelfsprekende overvloed. Thema’s als geld, (on)zekerheid, verwachtingen van je omgeving en denken in onmogelijkheden blokkeren vaak nog deze stroom van Geluk.

Tijdens deze avond belichten we deze blokkades die je eigen flow nog stagneren. Door de inzichten en het aanwezige energieveld kun je onmogelijkheden en tekorten gemakkelijker doorbreken, waardoor flow en overvloed als vanzelf ontstaan!

 

Feedback van andere deelnemers:

"Heel helder, je sloeg de spijker op zijn kop!"

"Ik vond het weer heel fijn om deel te zijn van deze avond. Ik voelde de energie bij mijn voeten omhoog komen. En na de bijeenkomst voelde ik een verschil, alsof mijn eigen liefdeslicht dieper is ingedaald."

"Alles wat je vertelde gaf me veel herkenning en meer vertrouwen. Ik voel me nu zekerder op mijn pad en geef mijzelf niet meer zo op de kop als ik een fout maak."

"Je was heel duidelijk, alles wat je zei kwam binnen op een dieper niveau in mijzelf."

"Heel hartelijk dank voor de mooie bijeenkomst. Na de bijeenkomst voelde ik een diep gevoel van overvloed."
 Ik ontmoet je graag!

Luuc van Vuuren
Master Healer-Reader-Coach en docent

 

 

Tijdens deze bijeenkomst vindt vaak eerst een korte geïnspireerde lezing plaats en daarna is er ruimte voor persoonlijke inbreng, coaching, reading en vragen. Door de inzichten  en eenheidsenergie onder de woorden voel je je lichaamscellen verruimen en wordt het makkelijker vanuit je ware Zelf en essentie, ook in je onderste chakra's, te functioneren.

 


 

Tip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;
Trek er een dagje vooruit en bezoek tevens de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen als je savonds meedoet met de online bijeenkomst. Eventueel kun je een bijzondere readingsrondleiding  met een Elohim Master Healer Reader in de helende tuinen erbij boeken. Om 17.30 uur kun je dan, als je wilt, meedineren in het huiskamerrestaurant met het team en andere gelijkgestemden, indien je vooraf boekt

 

NB. Van de bijeenkomsten worden audio en/of video opnames gemaakt. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld op de website voor verkoop. Bij het aanmelden voor deze activiteit geef je hiervoor automatisch toestemming conform de algemene voorwaarden.