Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend

Workshop: 2018.W13
Deze module behoort tot de opleiding: RHRC
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
Lees de volledige tekst

Data & prijzenKristallijnen tantrisch verbindingsweekend

Je kristallijnen zelf is het mooiste, meest open en meest subtiele wezen dat je Bent.

kristallijne zelf.jpg

Je werd geboren als dit kristallijnen wezen. Je was Liefde, Puurheid en stond zo open in Eenheid dat je alles voelde. In je leven zijn er dingen gebeurd waardoor je deze lagen niet langer open kon houden. In veel gevallen was hiervoor geen echte zielenzorg en bescherming. Je werd en wordt niet ontmoet in deze kwetsbare zielslagen. Je innerlijke veiligheid en gevoel verdwenen naar de achtergrond, onder je houding en karakter. Ook in de fysieke aanraking ben je misschien nooit veilig geweest op je diepere zielslagen, nooit echt helemaal ontmoet en aangevoeld geweest. Veel van deze subtiele lagen zijn de verbinding met je lichaam kwijtgeraakt.

Tantra tijdens deze workshop

Tantra tijdens deze workshopdagen leer je om dit subtiele kristallijnen gevoel en je lichaamsbewustzijn toe te laten. Je leert de levensenergie die als vanzelf in je stroomt bewust te ervaren. Als je hem toelaat, voel je je lichter, vrijer en levenslustiger.
Er bestaat geen seksualiteit in tantra. We hebben het alleen over die levensenergie. De energie is er ook als je je kantoorwerk doet of de wc's schoonmaakt.
Je gaat ervaren dat je niet je gedachten en emoties bent, maar dat je Liefde bent.

Tantra heeft niets met platte seks te maken. Het vraagt telkens weer opnieuw alle ik gedachten en triggers te zien en je er niet mee te identificeren. Het hogere in jou altijd voorop te zetten en te volgen. Het is een weg naar interne en externe mannelijke en vrouwelijke eenheid. Hierdoor kun je het leven in alles wat het je biedt omarmen. Je bewustzijn zal zich verruimen, Stilte en innerlijke balans ontstaan.
Tijdens de workshop eren we intimiteit en seksualiteit tot in het meest subtiele gevoel als meest oorspronkelijke bron van levenskracht. Deze Kristallijnen tantra workshop is één van de wegen naar het realiseren van de Goddelijke vonk in jou.

Wat gaan we doen:

Liefdevolle aanwezigheid en innerlijke aanraking. Je opent je tijdens deze workshop in deze pure, subtiel gevoelige lagen. Je krijgt meer veiligheid in jezelf en in de omgang met de ander(en). Je leert voelen dat je meer open gaat en meer durft te delen van jezelf. Je ervaart wie je werkelijk Bent.

Deze dagen zijn gericht op de innerlijke aanraking van jezelf, je gaat naar binnen. Je maakt verbinding met jouw ware wezen, je subtiele gevoeligheid en kracht. Ook leer je ruimte te geven aan emoties, zonder dat het je overneemt of je het projecteert. Heling op weggestopte pijn kan ontstaan. Je gaat op zoek naar jouw unieke kristallijnen wezen, geeft het de ruimte en je voelt de kracht ervan. Je ervaart de Stilte in Jou. De Stilte van Zijn, van waaruit Alles ontstaat.

Teamwork, samenwerken.jpgVervolgens leer je het in verbinding te brengen met anderen (zonder seksueel contact tijdens de workshop). Je leert hoe je dit doet in contacten. Hoe je je ziel, hart- en buikgevoel kunt eren en mee kunt nemen. Waar en hoe ga je daarbij weg, waar neem je een houding aan, waar laat je je subtiele gevoeligheid in de steek? We leren uitspreken wat er in je gebeurt in contact met een ander. We ontspannen, gaan open en Stralen!

Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel (dit zal tijdens de workshop slechts theoretisch aan de orde zijn) en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties. Deuren gaan voor de rest van je (relationele) leven open en meer levensgeluk ontstaat. Je leert in eenheid met jezelf op alle lagen te zijn en blijven.

Wat haal je op:

Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je leert je grenzen aan te geven en te verruimen, je kristallijnen zelf te laten zien en te stoppen wanneer het voor jou niet meer klopt, zonder een houding aan te hoeven nemen die niet je echte zelf is.

 


Feedback van een cliënt

"Er kwam eerst angst naar boven, angst om mezelf uit te spreken in de verbinding met de ander. Vervolgens een intens verdriet over eerder meegemaakte ervaringen. Tot in de vaginawand waren opgeslagen herinneringen en pijn voelbaar. Kou kwam vrij uit mijn onderbuik. Ik voel dat dit alleen laagje voor laagje geheeld kan worden.
Vanuit mijn ziel voel ik een verlangen om uit te reiken naar de man, om te vragen wat hij van mij als vrouw nodig heeft. En voel ik het verlangen om aan hem te vertellen wat ik als vrouw nodig heb. Om zo elkaar te helpen (de collectieve wonden te) helen en weer naast elkaar te staan. Ik wil jou bedanken dat je het thema seksualiteit zo mooi en oordeelloos open legt, en voor het (mede) creëren van de veilige sfeer en hartsverbinding in de groep waardoor heling kan plaatsvinden" 

A.


Docente Willeke Ananda Jansen

Willeke 2017-klein.jpg

Als Elohim docent en Master Healer-Reader coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden, openen en neerzetten van je Kristallijnen Zelf en Goddelijke Essentiekracht. Ik open je buikgevoel, subtiele vermogens, schoonheid en kwetsbaarheid en verbindt dit met een krachtige basis van Meesterschap en Zelfrealisatie. Je leert voelen wat voor jou klopt en keuzes te maken vanuit je ware Zelf.

Als professionele satsanggever kan ik je tevens begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Deze kennis, liefde en ervaring breng ik over ook tijdens mijn persoonlijke consulten en workshops.

Tijdens de satsangs in workshops en consulten kijken we samen hoe we je ware Zelf, je geheelde interne en externe relatie(s) en algeheel welzijn kunnen versterken.

Daarnaast heb ik veel ervaring met (tweelingziel) relaties.

Klik hier voor meer informatie over mij, mijn sessies, workshops en tekstartikelen.


Achtergrond en ervaringen
Mijn ervaring is dat er vele kwetsbare lagen vaak niet meegenomen worden, niet alleen tijdens het vrijen maar ook in contacten en verbindingen met mensen. Zelf heb ik deze weg van het meenemen van mijn subtiele kristallijnen heel bewust gelopen. Dat maakt dat ik mijn innerlijke man nodig had om ervoor op te komen. Ik leerde subtiele gevoelens uit te spreken, groeide van hoofd naar buik en kon daardoor veel beter mensen en situaties aanvoelen vanuit mijn buik en lichaam. Tot op het meest subtiele niveau kan ik mijn grenzen en wensen aangeven en doe dat steeds minder vanuit afgescheidenheid of houding. Ik voel me nu veel veiliger in mijn kwetsbare Zelf dan in het verleden.
Ik heb nooit echt kunnen genieten van vrijen met een partner, omdat mijn meest subtiele lagen niet meegenomen werden. Ik voelde me nooit veilig. Ik nam altijd een houding aan en vaak dronk ik veel alcohol om mezelf dan vrijer te voelen. Een groot deel, het meest subtiele gevoelige deel, mijn kristallijnen zelf kon hierin geen plek innemen. Dit heb ik nooit zo bewust ervaren (hoewel ik altijd wist dat het anders zou kunnen), totdat ik in 2008 bij het Elohim Centre kwam en ik mij ontmoet voelde in mijn kristallijnen wezen. Daarna zijn er deuren voor mij open gegaan, die zich nog verder verdiepten in verbinding met mijn tweelingstraal. In deze relatie leerde ik/wij alles uit te spreken, ook mijn/onze schaduwgedachten. Ik leerde genieten van mijn eigen seksualiteit en de intimiteit in het delen met mijn partner. Dat was prachtig en voerde mij naar eenheid. Ik leerde mijn Waarheid in te brengen en er voor te staan tijdens het werk en in de omgang met anderen. 

 

Lees hier ervaringen van deelnemers van andere cursussen die ik heb gegeven


Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen