Multidimensionale Chakra edelsteenleggingen leren geven

Workshop: 2019.MA 40

Beschrijving

Door het toepassen van verbonden, multidimensionaal geopende en geactiveerde Elohim kristallen op de chakra’s ontstaan bijzondere diepgaande healingen op al je zielelagen. Om beurten zul je 1 op 1 bij elkaar chakra kristalleggingen geven onder begeleiding. Je leert daarbij als kanaal voor de Bron te werken. Verstopte blokkades en de puurste Schoonheid, welke anders niet aangeraakt kunnen worden, komen in alle veiligheid naar boven en transformeren.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenMultidimensionale Chakra edelsteenleggingen leren geven

In één enkele chakra kristallegging sessie kun je veel meer diepte, thema's tegelijk healen dan zonder kristallen en edelstenen. En ook nog op de meest gemakkelijke wijze. Met een edelsteenlegging op het lichaam is het veilig genoeg in het lichaam om de diepste zielelaag en Goddelijke essentie omhoog te brengen.

Edelsteen keuze

Je leert hoe en welke specifieke edelstenen je intuïtief kiest voor je healee, cliënt of vriend(in).

Kristallegging 1.jpgElohim kristallen en halfedelstenen dragen zelf het hoogste Bronlicht in de diepste stof, namelijk gesteente 

De geopende 13-dimensionale Elohim kristallen en edelstenen helpen de healer zowel als de healy de hoogste Essentie op aarde in het fysieke lichaam te beleven tijdens een chakra-kristallegging. Vele oude matrixen, pijnen of spanningen verdwijnen daardoor. Het diepgaand aarden van het lichaam, alle auralagen en lichtlichamen en de sprankelende blijheid van de halfedelstenen geven een megagevoel van overgave en veiligheid waardoor het hoogste healings(kristal) Licht toegelaten wordt tot diep in de cellen en het DNA van de healee of je cliënt.

Ervaring en zelfvertrouwen krijgen

Door het herhaaldelijk oefenen met verschillende mensen en Elohim edelsteensoorten tijdens de workshop ontstaat een groot zelfvertrouwen. Ook de feedback die je zult krijgen, zal je verder brengen.

Je ontvangt zelf ook intensieve edelsteenhealingen!

Chakra-edelsteen-leggingen met multidimensionaal geopende Elohim edelstenen helen door meerdere levens tegelijk inclusief het zielengroepkarma daarvan. Ook in de verbinding tussen je lichaam, innerlijk kind, persoonlijkheid en authentieke Zelf ontstaat meer eenheid. Een kristallegging kan vaak in één keer afmaken waar anders meerdere healingen (laag voor laag) voor nodig zijn. 

De healingen die je zelf ook zult ontvangen zijn zo bijzonder, dat ze onbetaalbaar zijn

Door de Elohim kristallen energie word zowel jouw cliënt/medestudent als jijzelf als healer heel gemakkelijk opgetild naar een volgend bewustzijnsniveau en ontstaat altijd een diepe ontspanning, groei en helderheid. Fysieke klachten kunnen juist heel goed worden behandeld middels chakra-kristallegging omdat dan zo diep als mogelijk in het lichaam kan worden gewerkt. Na afloop van de workshop ervaar je je meer in je Grote Zelf dan ooit tevoren en zijn ook je vakkennis, kristalliefde, je zelfvertrouwen en het weten Wie je bent toegenomen!

We leren legging te geven met één of meerdere soorten edelstenen


Een legging met uitsluitend fluorieten is zo´n voorbeeld. Het opent de healee naar meer Licht en heeft een zeer diepe werking op de balancering tussen de mannelijke en vrouwelijk energie in het lichaam. Deze ontwikkeling en verdieping worden niet uitsluitend verkregen door de fluorieten als soort en kristalvorm, maar ook door de activering-programmering van de fluorieten door jou als kristalmaster. Dit leer je allemaal.


Wat we nog meer leren 

edelstenen.JPG

Tijdens deze workshop leren we meer over de soorten en vormen, over verbinders en doorstralers. We leren te letten op de reacties van de cliënt en leren verschillende soorten leggingen en uitwerkingen te begeleiden. Ziekten, spirituele ontwikkeling, de auralagen waarin edelstenen en kristallen werken, komen aan bod waar mogelijk.

Meer balans, staan in je kracht, stabiliteit, verder openen en indalen van het onvoorwaardelijk hart en dieper contact met prachtige kristallen en edelstenen neem je mee naar huis. Door kosmische kristalleggingen en werken in meerdere dimensies word je in de volheid van je menszijn prachtig aangeraakt!

De tweede cursusdag wordt afgesloten met een heel bijzondere legging

Tijdens deze legging mogen vele kristallen uit de Elohim edelsteenwinkel, van klein tot groot, worden gebruikt; schedels, dubbeleinders, Lemurische kristallen, maar ook de Elohim Krachtplaats tincturen, de kruidentincturen en lichtwesen essenses. Na hun afstemming en door het programma dat ze van jou krijgen, brengen ze een ongekend krachtige en unieke ervaring!

Na afloop zul je ervaren hoe twinkelend en open de kristallen en jezelf bent geworden en hoeveel plezier je beleeft aan de edelstenen en kristallen.

Na deze prachtige opleidingsdagen zul je voldoende feeling hebben over wat er allemaal mogelijk is met kristal leggingen en zul je het verantwoord kunnen toepassen voor anderen. Je kunt het geleerde gebruiken voor jezelf maar ook voor je praktijk.


Aanwinst voor een praktijk

Jouw (toekomstige) praktijk onderscheidt zich van die van de overige healers of therapeuten die niet met kristalleggingen werken. Je zult zien hoeveel goede mond tot mond reclame je kunt aantrekken door de diepgang en schoonheid van jouw kristalhealing sessies.

Krachtplaats edelstenen

In het Elohim Centre leer je tot hun volledig potentieel geopende en geactiveerde kristallen en halfedelstenen kennen op heel praktische, fysieke manier zowel als vanuit de allerhoogste eenheid. Dertien lagen van kristalbewustzijn en bezieling brengen je bijzondere ervaringen, genezende vermogens; unieke ervaringen en ontwikkelingen, eigen aan het Elohim Centre!

Veel plezier alvast!


Docente Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpg

Als Elohim docent en Master Healer-Reader coach werk ik met alle hoge en aardse dimensies van je persoonlijkheid, ziel en Goddelijke essentie. Ik open je en verbind je met je hoger Bewustzijn, zieledelen, oorspronkelijkheid, tot in je basis- en tweede chakra.

Ik ga direct naar de kern en je ontvangt praktische, bondige en heldere informatie voor jouw ontwikkelingsweg en vragen. Trauma’s, onzekerheid, onveiligheid en karmisch weefsel laten tijdens mijn workshops en sessies voelbaar los uit je cellen, DNA en genen. Als je zover bent gaat dit zelfs tot in je verleden levens en je Oorsprong.

Als professionele satsanggever kan ik je begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Reeds jaren loop ik het pad van zelfrealisatie en Inwijding, deze weg heeft mijn grootste liefde.

Klik hier voor meer informatie over mij, mijn sessies, workshops en tekstartikelen


Verdere edelsteen therapeut opleiding? Kijk bij onze Beroepsopleiding Kosmisch Kristal Master

Ook zijn meer Elohim-workshops en opleidingen mogelijk voor wie zich, na deze opleiding met kristalleggingen, verder wil verdiepen als Master Healer Reader Coach.  Je kunt d.m.v. een opleiding je cliënt ook in uitwerking en processen, dan beter begeleiden.


 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen