Elohim E-learning pakket: Kosmisch Kristal Master opleiding

E-learningpakket: KKM
Deze module behoort tot de opleiding: KKM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Het E-learningpakket “Kosmisch Kristal Master opleiding” bestaat uit meerdere verdiepende audio-opnames, die je vanuit huis kunt beluisteren. De audio-opnames, welke afzonderlijk te bestellen zijn of als geheel voor een opleiding, openen je diepergaand en brengen je 13 dimensionale bewustzijnsgroei en Liefde. Ze halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op en werken tot diep in je lichaam. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevulder, rustiger en je ware Zelf (verlichting) en wij-gevoel komen op de voorgrond. Ook ontwikkel je meer liefde, kennis, gezondheid, non-dualiteit en verruimd inzicht middels de krachtig werkende 13 dimensionale Elohim audio-opnames.
Lees de volledige tekst

Elohim E-learning pakket: Kosmisch Kristal Master opleiding

Het E-learningpakket bestaat uit meerdere audio-opnames, die live zijn opgenomen tijdens transmissies uit workshops of satsangs. Deze kunnen afzonderlijk besteld worden, ook al volg je geen opleiding. De totaalprijs van het E-learningpakket is afhankelijk van het aantal bestelde audio-opnames.

Indien je de volledige opleiding Kosmisch Kristal Master volgt, dan zijn alle audio-opnames verplicht en is de totaalprijs van het E-learningpakket de optelsom van alle genoemde audio-opnames.

 


Gebruiktips: 

De audio-opnames kun je afzonderlijk bestellen en in je eigen tijd en tempo beluisteren.
Na je bestelling via onderstaande links, ontvang je een mail met daarin een link naar de audio-opname. Elke audio-opname kan je 4x beluisteren. Het is aan te bevelen de opnames te beluisteren met een koptelefoon of oordopjes.Channeling - healing - E-learning: Kosmisch Kristal Master opleiding

Dit pakket bestaat uit de volgende opnames, bestel ze door op de links te klikken.

 


 

Volledige Elohim opleiding "Kosmisch Kristal Master"

Tijdens de volledige opleiding  “Kosmisch Kristal Master” leer je hoe je (intuïtief) kunt werken met kristallen en edelstenen op multidimensionale, kosmische en aardse wijze. Je leert hoe je op vakkundige wijze edelsteen chakraleggingen en kristaladviezen kunt geven, om zowel bewustwordingsprocessen als probleemsituaties of ziekten te begeleiden. Hierbij staat zowel het symptoom als de innerlijke oorzaak centraal. Daarnaast leer je hoe je kunt omgaan met mogelijke uitwerkingen en veranderingen door het gebruik van kristallen.


De Workshops en master healer reader sessies zorgen ervoor dat je lichtenergie wordt verhoogd op de Elohim krachtplaats. De audio-opnames zorgen ervoor dat ook thuis je licht hoog blijft.

 

 Klik hier voor meer informatie over de opleiding Kosmisch Kristal Master

 

 


Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: