Satsang "Hoe blijf je trouw aan je ziel en ware Zelf te midden van vrienden en familie"

Workshop: M01

Beschrijving

Hoe luister jij naar je zielslagen te midden van familie en vriendschappen? Hoe meer je leeft vanuit je ziel en ware Zelf des te meer uitdagingen je tegenkomt. Lang niet iedereen begrijpt je altijd. Snappen niet waar je mee bezig bent, hoe je kijkt en denkt. Ze willen misschien graag je luisterend oor voor al hun verhalen en problemen terwijl dit in jou niet meer op die manier nog zo leeft. Tijdens deze avond ontvang je inzichten en handreikingen hoe je hiermee omgaat.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenSatsang "Hoe blijf je trouw aan je ziel en ware Zelf te midden van vrienden en familie"

lichaam en ziel.jpgHoe luister jij naar je zielslagen te midden van familie, vriendschappen en kennissen? Hoe meer je leeft vanuit je ziel en ware Zelf des te meer je hierin uitdagingen tegenkomt. Lang niet iedereen en misschien zelfs niemand begrijpt je altijd. Snappen niet waar je mee bezig bent, hoe je kijkt en denkt. Ze willen misschien graag je bevestiging, je luisterend oor voor al hun verhalen en problemen terwijl dit in jou al lang niet meer op die manier nog zo leeft.

Zij zijn misschien meer 3d mensen of staan wel open voor spirituele ontwikkeling maar het  belichamen van de Goddelijke Vonk is nog niet waar ze voor kiezen.

Je familie, vrienden en collega's blijven toch nog meer in de afhankelijkheid naar anderen en het zoeken buiten zichzelf. En hoe ga je hier dan mee om? Blijf je trouw aan de Bron in jou, spreek en handel je hiernaar of pas jij je tijdens een gesprek en bezoek aan? Uit angst voor afwijzing, oordelen of eenzaamheid? Hoor je er dan niet meer bij?

Ieder persoon in jouw leven is er voor jou, om de juiste spiegel te zijn en jouw de uitdagingen te geven die je nodig hebt.

Zouden alle personen in je leven met je resoneren, wat is dan je inwijdingsproef? Dat zij in je leven zijn is een geschenk al voelt dit voor je ikje lang niet altijd zo. Generaties lang stonden familie, vrienden en kennissen voor hulp, overleven en ergens bij horen. Aanpassingen en afhankelijkheid zit nog diep in ons collectief geheugen. Maar waar blijft dan de trouw aan jezelf, aan jouw ziel en bewustzijnsniveaus.

Tijdens deze avond is er ruimte voor vragen waar jij tegenaan loopt en hoe je trouw kunt blijven aan het leven vanuit je ziel en Goddelijke Vonk.

Hoe ga je er bijvoorbeeld mee om als je moe wordt van de probleem verhalen of roddels? En als je geen zin meer hebt om op bezoek te gaan maar het wel van je wordt verwacht? Hoe zorg je dat jij door de omgeving ook gehoord en gezien wordt. Hoe ga je om met 3dimensionale mensen zonder burn out te krijgen of leeg te lopen? Hoe kun je nonduaal spreken en er voor jezelf zijn zonder de ander af te wijzen.

Als Elohim Team hebben we daar veel ervaring mee.

We leren elkaar sinds jaar en dag hoe onze subtiele gevoelsniveau toch bekrachtigt kunnen worden in een dergelijke omgeving. Je hoeft er niet onder te lijden, maar kan juist als voorloper een andere draai geven aan de situatie. Hoe je dat doet vertel ik op deze avond. We delen dan ervaringen en handreikingen.

 

Marlisa 2017-klein.jpgOver Marlisa Hof:
Ik ben als ervaren Elohim master healer reader coach en satsanggever gespecialiseerd in het praktisch en helder maken hoe je te midden van de hectiek van je leven trouw kunt zijn aan je ziel, innerlijk kind en ware Zelf. In de begeleiding en healing geef ik je persoonlijke praktische handvatten mee en open je in je subtiel gevoeligheid, hoger bewustzijn en Essentie. Reeds jaren loop ik het pad van zelfrealisatie en Inwijding, deze weg heeft mijn grootste liefde.

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies, workshops en tekstartikelen. 

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen