Tweelingzielverbindingen en andere relatie vragen

Workshop: W08
Deze module behoort tot de opleiding: MHRC, RHRC
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Je voelt je grote Zelf steeds duidelijker en op diepere lagen. Je voelt en realiseert je steeds meer dat je Liefde Bent. Die realisatie is prachtig en je kunt die vooral voelen als je alleen bent… In een relatie of gewoon simpelweg in contact en verbinding met een ander is het veel lastiger om dit gevoel van je ware zelf en je gerealiseerde staat vast te houden. Je wordt getriggerd, uitgedaagd en je ego-ikje wordt geraakt. Diepe thema’s komen naar de oppervlakte, , je wordt boos, er is verdriet, jullie duwen en trekken…Je gaat weg, komt weer terug, praat erover, relativeert en je snapt zo goed hoe het voor die ander moet zijn, of je voelt je niet gezien en verdrietig…
Lees de volledige tekst

Data & prijzenTweelingzielverbindingen en andere relatie vragen

Prachtige zelfrealisatie en tweelingzielbewustzijn healingen en ervaringen heb je inmiddels misschien tijdens de dag met Joke wel ontvangen. Je voelt je grote zelf steeds duidelijker en op diepere lagen. Je voelt en realiseert je steeds meer dat je Liefde Bent. Die realisatie is prachtig en je kunt die vooral voelen als je alleen bent…..

In een relatie of gewoon simpelweg in contact en verbinding met een ander is het veel lastiger om dit gevoel van je ware zelf en je gerealiseerde staat vast te houden. Je wordt getriggerd, uitgedaagd en je ego-ikje wordt geraakt. Diepe thema’s komen naar de oppervlakte, je wordt boos, er is verdriet, jullie duwen en trekken….Je gaat weg, komt weer terug, praat erover, relativeert en je snapt zo goed hoe het voor die ander moet zijn, of je voelt je niet gezien en verdrietig…..

yingyang.jpgIs een van jullie van de aarde en de ander van de hemel?  Is de één heel gevoelig en de ander juist niet? Heb je een prachtig contact vanuit jullie ziel en hogere afstemming, maar is het lastig in de dagelijkse omgang door de grote verschillen? Kun je je diepste gevoelens en emoties met wederzijds aanvoelen en begrip, toelaten en met elkaar delen? Kun je ook de vreugde in je buik voelen? Geef je jezelf teveel weg of vraag je juist veel aandacht? Voel je je lichaam terwijl je aan het vrijen bent of zit je hoger? Durf je kwetsbaar te zijn of hou je je groot?

Hoe gaat je ik en ware Zelf met dit alles om, welke houding is bedoeld en wat is de bedoeling van het contact of de relatie?

Waar hou je vast aan jouw hoogste Waarheid en ziel en volg je die dan ook?

Thema's die ook aan bod kunnen komen: 
Ga je voor het hoogste in jou?
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen te willen verbinden. Je vraagt je af of deze relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven in je relatie...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen dan wel? Zo nee, waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? 
Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan?  Is er sprake van weinig zelfvertrouwen of eigenwaarde? Zijn er herhalingslussen uit meerdere levens in het spel? Gun je jeZelf alles?

Tweelingziel relaties
In tweelingzielen-, tweelingvlammen- en vooral in tweelingstraal relaties word je versneld uitgenodigd de hoogste Liefdesvorm te realiseren in jezelf en mogelijk met de ander. Een prachtig geschenk die jullie beiden doet optillen en de identificatie met je ego-ikje kan doen oplossen. Samensmelting op alle lagen in jezelf en met de ander is hierbij mogelijk.

Diepgaand kun je in de ontmoeting met een ander (aan)geraakt worden. In het ontwaken en tijdens je Zelf- en Godrealisatie proces wordt er van je gevraagd met bewustzijn je relatie te onderzoeken. Diepe innerlijk kind en zielspijnen kunnen naar de oppervlakte komen en het vraagt van je hier nu voor eens en voor altijd op de juiste manier mee om te gaan. Inzicht kan je daarbij helpen.

Wat we gaan doen gedurende de dag
Tijdens deze dag is er volop ruimte voor reading en coaching op maat in een kleine groep vol aandacht voor jou. Persoonlijke (tweelingziel) relatievragen, moeilijkheden, relatiewensen, verleden levens, (negatieve of positieve) ervaringen en seksualiteit kunnen worden belicht en waar mogelijk in de groepsdynamiek worden geheald. 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen