Ego & Essentie live/online "Verwachtingen loslaten en geluk toe laten"

Workshop: L.01

Beschrijving

Tijdens deze bijeenkomst diepen we uit hoe hoop, verlangen en (heimelijke) verwachtingen rondom jezelf, je mensen, of over anders wonen en werken een rol spelen in jouw leven, en wat het betekent om alle verwachtingen en verlangens los te laten. Je krijgt handvaten om je eigen onbewuste verwachtingen ideeën en verlangens bewust te maken en op die manier ruimte te geven aan openheid, vreugde, verbinding en verlichting.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenEgo & Essentie live/online "Verwachtingen loslaten en geluk toe laten"

Deze avond is live zowel als online te volgen.

  • Wat verwacht jij van je toekomst, partner of werk?
  • Merk je dat je steeds weer in teleurstellingen, tekort denken of onzekerheid schiet?
  • Wil je leven vanuit mogelijkheden, zelfvertrouwen en kracht?

Ongemerkt spelen verwachtingen een grote rol in de relatie met onszelf, een partner, familie, werk en geld. We maken toekomstplannen, afspraken en relaties gebaseerd op onze verwachtingen. Als ik dit of dat heb, dan ben ik gelukkig vertellen we onszelf. Maar wat nou als dit niet lukt of je het kwijt raak? Raak je dan ook werkelijk je geluk kwijt?

Belangeloos en verwachtingloos leven brengt geluk
Als je kunt leven zonder zelf-belang en verwachtingen dan ben je gelukkig. Op het moment dat we onze eeuwige strijd met het hier en nu kunnen doorbreken ontstaat er vrijheid en ruimte voor het universum om door je heen te werken. Tekort denken, onzekerheid, verdriet, twijfels en wrok verdwijnen dan. Tijdens deze bijeenkomst gaan we hier verder op in en diepen we uit hoe verwachtingen en verlangens een rol spelen in jouw leven. Je zult gaan doorzien hoe je door verwachtingen en projecties de toekomst probeert vast te zetten en hoe dat de stroom van jouw geluk en Godrealisatie kan blokkeren.

Ik ontmoet je graag!

Luuc van Vuuren
Master Healer-Reader-Coach en docent

 

 

Feedback van andere deelnemers:

"Heel helder, je sloeg de spijker op zijn kop!"

"Ik vond het weer heel fijn om deel te zijn van deze avond. Ik voelde de energie bij mijn voeten omhoog komen. En na de bijeenkomst voelde ik een verschil, alsof mijn eigen liefdeslicht dieper is ingedaald."

"Alles wat je vertelde gaf me veel herkenning en meer vertrouwen. Ik voel me nu zekerder op mijn pad en geef mijzelf niet meer zo op de kop als ik een fout maak."

 


 

Tijdens deze bijeenkomst vindt vaak eerst een korte geïnspireerde lezing plaats en daarna is er ruimte voor persoonlijke inbreng, coaching, reading en vragen. Door de inzichten  en eenheidsenergie onder de woorden voel je je lichaamscellen verruimen en wordt het makkelijker vanuit je ware Zelf en essentie, ook in je onderste chakra's, te functioneren.

 


 

Tip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;
Trek er een dagje vooruit en bezoek tevens de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen als je savonds meedoet met de online bijeenkomst.

 

NB. Van de bijeenkomsten worden soms audio opnames gemaakt. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld op de website voor verkoop. Bij het aanmelden voor deze activiteit geef je hiervoor automatisch toestemming conform de algemene voorwaarden.