Ego & Essentie live/online "Ongebonden verbondenheid in werk en relaties"

Workshop: W06

Beschrijving

Avond (online) bijeenkomst 60 min. Godrealisatie vraagt alles aan te gaan, zoals door het buikgevoel en basis heengaan. Het vraagt het ik-je, je egokern, los te laten en vanuit Overgave, Echtheid en Puurheid te leven. Jouw wil in handen te leggen van wat Wil. Ongebonden verbondenheid , vreugde en geluk, in werk en relatie is hier een gevolg van. Net als Wij-Liefde en dienstbaarheid. Het is het mooiste en stralendste geschenk dat je jezelf en elkaar kunt geven! Maar, wat betekent dit nu in je je dagelijks leven? Wanneer volg je nu de stem van je Goddelijke Vonk en wanneer die van je ego-ikje? Hoe doe je dit nu in de praktijk, wat kom je hierin tegen?
Lees de volledige tekst

Data & prijzenEgo & Essentie live/online "Ongebonden verbondenheid in werk en relaties"

Godrealisatie vraagt alles aan te gaan, zoals door het buikgevoel en basis heengaan. Het vraagt het ik-je, je egokern, los te laten en vanuit Overgave, Echtheid en Puurheid te leven. Jouw wil in handen te leggen van wat Wil. Ongebonden verbondenheid , vreugde en geluk, in werk en relatie is hier een gevolg van. Net als Wij-Liefde en dienstbaarheid. Het is het mooiste en stralendste geschenk dat je jezelf en elkaar kunt geven! 

Maar, wat betekent dit nu in je je dagelijks leven? Wanneer volg je nu de stem van je Goddelijke Vonk  en wanneer die van je ego-ikje? Hoe doe je dit nu in de praktijk, wat kom je hierin tegen?

Ik ontmoet je graag!

Willeke Jansen
Master Healer Reader Coach en docente 


Feedback van een deelneemster

Ik heb we werkelijk Verbonden gevoeld, tijdens de online bijeenkomst Ego&Essentie.
Fijn, om zo met elkaar van gedachten te wisselen en te delen.. moet ik vaker doen, dacht ik zo!

Het onderwerp  "Hoe behoudt/krijg ik meer vreugde in mn werk", dat ik inbracht...Heeft voor mijzelf Inzicht gegeven, waar het euvel ligt en dat dit een proces vraagt...

En tijdens het luisteren naar de andere deelnemers, kreeg ik ook opnieuw Inzicht in Mijzelf waar Ik ben/sta op mijn weg..En de interactie gaf mij betrokkenheid met de groep, die blijkbaar ook met dergelijke vragen worstelden.

(Werd mij zondags nog eens verteld, door degene die live in het gesprek had deelgenomen)

Zo bedankte zij mij, dat door mijn inbreng, dat er ook bij haar en andere deelnemers, nieuw Inzicht voor hen had gebracht/handvaten aangereikt werden.

Dat is het mooie, bijzondere, wat zo dan plaats vindt... thuis op afstand, maar zo dichtbij Samen. Wij met elkaar.

Dank je hartelijk Willeke!Tijdens deze bijeenkomst vindt vaak eerst een korte geïnspireerde lezing plaats en daarna is er ruimte voor persoonlijke inbreng, coaching, reading en vragen. Door de inzichten  en eenheidsenergie onder de woorden voel je je lichaamscellen verruimen en wordt het makkelijker vanuit je ware Zelf en essentie, ook in je onderste chakra's, te functioneren.

 


 

Tip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;
Trek er een dagje vooruit en bezoek tevens de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen als je savonds meedoet met de online bijeenkomst. Eventueel kun je een bijzondere readingsrondleiding  met een Elohim Master Healer Reader in de helende tuinen erbij boeken. Om 17.30 uur kun je dan, als je wilt, meedineren in het huiskamerrestaurant met het team en andere gelijkgestemden, indien je vooraf boekt

 

NB. Van de bijeenkomsten worden audio en/of video opnames gemaakt. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld op de website voor verkoop. Bij het aanmelden voor deze activiteit geef je hiervoor automatisch toestemming conform de algemene voorwaarden.