Thema avond “Hoe zorg je nu in het dagelijks leven dat je je kristallijnen zelf nooit meer kwijt raakt?”

Workshop: W05

Beschrijving

Nu ben je zo prachtig mooi open gegaan in je Kristalijnen Zelf, je voelt en weet dat dat is wie je Bent. Zo subtiel voelend en onbeschrijflijk mooi. Zo stralend en Licht. Wat een schoonheid! Tegelijkertijd kan het heel kwetsbaar zijn om dit te laten zien in het bijzijn van anderen. Zij zien en voelen het misschien niet en walsen er zo overheen. Hoe neem je dan wel deze lagen mee in je dagelijks leven? Hoe draag je er nu zorg voor dat je dit nooit meer hoeft te verloochenen, kwijt hoeft te raken of aan de kant te zetten? Hoe bekrachtig je jeZelf hierin en hoe zet je het om in je Kracht en leef je het voor?
Lees de volledige tekst

Data & prijzenThema avond “Hoe zorg je nu in het dagelijks leven dat je je kristallijnen zelf nooit meer kwijt raakt?”

Nu ben je zo prachtig mooi open gegaan in je Kristalijnen Zelf, je voelt en weet dat dat is wie je Bent. Zo subtiel voelend en onbeschrijflijk mooi. Zo stralend en Licht. Wat een schoonheid!

Tegelijkertijd kan het heel kwetsbaar zijn om dit te laten zien in het bijzijn van anderen. Zij zien en voelen het misschien niet en walsen er zo overheen. Hoe neem je dan wel deze lagen mee in je dagelijks leven? Hoe draag je er nu zorg voor dat je dit nooit meer hoeft te verloochenen,  kwijt hoeft te raken of aan de kant te zetten? Hoe bekrachtig je jeZelf hierin en hoe zet je het om in je Kracht en leef je het voor?

Tijdens deze avond gaan we in op jouw privé en werksituaties waarin de schoonheid en het licht van je kristallijnen engel (deels) verdwijnt en hoe je dat op de voorgrond kunt houden. Op deze avond wisselen we ook ervaringen daarover uit en ontvang je persoonlijke reading&coaching van mij. Zo krijg je inzicht en kennis hoe je je kristallijnen Zelf meeneemt in je contacten. Je leven, je werk en relaties veranderen daardoor naar meer ruimte, lichtheid en positiviteit. Dat zul je op den duur ook teruggespiegeld krijgen van je omgeving. Je wordt een spil van Licht voor anderen en trekt nieuwe mensen aan die(meer)  waardering kunnen hebben voor jouw sensitiviteit, integriteit en zielsgevoeligheid.


 Wie ben ik
Willeke 2017-klein.jpgDoor een onveilige jeugd heb ik een hele weg gelopen om mijn kristallijnen zelf te omarmen, veilig te stellen, er naar te luisteren en er uiteindelijk mijn kracht van te maken. Dit heeft veel bewustzijn en oefeningen gekost. In lastige situaties verschuilde ik me achter mijn verstand of werd emotioneel. Telkens, stapje voor stapje lukte het me om de subtiel invoelende en aanvoelende lagen van mezelf mee te nemen, zodat ik me veilig voel in mezelf, zonder dat ik weg hoef of delen van mezelf moet achterlaten. Tijdens het werk, in contacten met anderen en ook tijdens het vrijen.  

Ik sta nu voor mijn kristallijne gevoeligheid, het is een richtingaanwijzer, juist door de puurheid en zuiverheid ervan. Als vanzelf leef ik nu veel meer vanuit mijn buikgevoel en warme betrokkenheid.

Heel graag begeleid ik jou een stukje in het veiliger voelen op aarde en wil ik je meenemen in de vreugde van het leven!


 
Tip: combineer je avond met een bezoek aan de helende tuinen op de Krachtplaats. Ook kun je een Helende Rondleiding met Healer-Reader door de tuinen boeken. Je kunt met ons mee-lunchen en/of mee-dineren. Op deze wijze haal je nog meer lichtcodes op en verdieping in jeZelf.


 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen