Ontwikkel je Kristallijnen veiligheid in het dagelijkse leven

Workshop: W02

Beschrijving

Het kristallijne is het lichaam van jouw essentie en jouw geschenk aan de aarde. Het is de basis van je ware natuur. Wil jij je openen en je veilig voelen in deze subtiele lagen? Wil jij je pure onschuld, je hogere integriteit, je teerheid, liefde en goedheid gaan leven? Ben je het zat om je te laten overrulen of vertrappen? Tijdens de workshop openen we de diepere gevoelslagen in je buikgebied, waardoor je subtiel aanvoelend en invoelend vermogen erkend en geaard kan worden. Je kristallijnen zelf zal tijdens de workshop leren meer ruimte in te nemen. Er is een veilige ruimte om je ervaringen te delen, we doen oefeningen en meditatie en er is ruimte voor persoonlijke healing en reading.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

Op dit moment zijn er (nog) geen data en prijzen bekend.

Ontwikkel je Kristallijnen veiligheid in het dagelijkse leven

Het kristallijne in jou wil eerst opgemerkt worden. Daarna kan het gekoesterd, beschermd, erkend en geëerd worden door jezelf. Het luistert heel subtiel. Alleen jij kunt er voor zorgen en er voor staan, want bijna niemand ziet of voelt het aan.
Door er naar te luisteren en er voor te zorgen, wordt dit subtiel invoelend en aanvoelende lichaam veiliger en sterker en leert het ook open te blijven in grofstoffelijkheid, dualiteit en materie. Dat zorgt dat je innerlijk kindgedrag er niet meer met je meesterschap vandoor gaat. Of dat je niet langer boven je kwetsbaarheid staat en zonder buikverbondenheid en openheid met je omgeving bent.

Het kristallijnen zelf mag volwassen en veilig worden veertje.jpg
Het nauwelijks volwassen geworden kristallijnen zelf mag nog leren aanwezig te blijven, veilig te worden en te vertrouwen. Ook in de grofstoffelijke werkelijkheid en de door ego gekleurde omstandigheden met elkaar.

Ruimte voor persoonlijke reading en healing
Tijdens de workshop openen we de diepere gevoelslagen in je buikgebied, waardoor je subtiel aanvoelend en invoelend vermogen erkend en geaard worden. Er is een veilige ruimte om je ervaringen te delen, we doen oefeningen en meditatie en er is ruimte voor persoonlijke healing en reading.
Je krijgt ook praktische tips over hoe je deze lagen van je Lichtwezen mee kunt nemen en hoe je ermee om gaat in je dagelijkse leven.
Knellende opvoedings- en sociale patronen, verwachtingen van de omgeving, afhankelijkheden, zelfverloochening of weggeefstand, in relaties zowel als op het werk, kunnen zichtbaar worden waardoor je ze achter je kunt laten.

Wil jij het leven vieren?
Je kristallijnen zelf zal tijdens de workshop leren meer ruimte in te nemen. Tijdens de workshop open je je in wie je werkelijk Bent als Lichtengel. Dit neem je mee in het gewone leven. Laat onzekerheid, angst om gezien te worden en op te staan, los.
Het belichamen en uitdragen van het kristallijnen zelf wordt jouw geschenk aan jezelf en aan de wereld!

Wie ben ik
Door een onveilige jeugd heb ik een hele weg gelopen om mijn kristallijnen zelf te omarmen, veilig te stellen, er naar te luisteren en er uiteindelijk mijn kracht van te maken. Dit heeft veel bewustzijn en oefeningen gekost. In lastige situaties verschuilde ik me achter mijn verstand of werd emotioneel. Telkens, stapje voor stapje lukte het me om de subtiel invoelende en aanvoelende lagen van mezelf mee te nemen, zodat ik me veilig voel in mezelf, zonder dat ik weg hoef of delen van mezelf moet achterlaten. Tijdens het werk, in contacten met anderen en ook tijdens het vrijen. 
Ik sta nu voor mijn kristallijne gevoeligheid, het is een richtingaanwijzer, juist door de puurheid en zuiverheid ervan. Als vanzelf leef ik nu veel meer vanuit mijn buikgevoel en warme betrokkenheid.

Heel graag begeleid ik jou een stukje in het veiliger voelen op aarde en wil ik je meenemen in de vreugde van het leven!

Docente Willeke Ananda Jansen

Willeke 2017-klein.jpg

Als Elohim docent en Master Healer-Reader coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden, openen en neerzetten van je Kristallijnen Zelf en Goddelijke Essentiekracht. Ik open je buikgevoel, subtiele vermogens, schoonheid en kwetsbaarheid en verbindt dit met een krachtige basis van Meesterschap en Zelfrealisatie. Je leert voelen wat voor jou klopt en keuzes te maken vanuit je ware Zelf.

Als professionele satsanggever kan ik je tevens begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Deze kennis, liefde en ervaring breng ik over ook tijdens mijn persoonlijke consulten en workshops.

Tijdens de satsangs in workshops en consulten kijken we samen hoe we je ware Zelf, je geheelde interne en externe relatie(s) en algeheel welzijn kunnen versterken.

Daarnaast heb ik veel ervaring met (tweelingziel) relaties.

Klik hier voor meer informatie over mij, mijn sessies, workshops en tekstartikelen.

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen