Hoe leef je je Ware Zelf temidden van het gewone leven, je werk en relatie(s)

Workshop: W01
Deze module behoort tot de opleiding: RHRC
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Steeds meer en meer ontwaak je en heb je het gevoel dat je oude leven niet meer aansluit. Het botst, geeft ongemak, frustratie, boosheid en verdriet in relaties en of werksituaties. Ook geeft het misschien veel verwarring. Je voelt een andere beweging, een nieuwe weg. Je weet inmiddels dat het oude niet meer kan en toch lukt het maar niet om vanuit je nieuwe zelf de wereld in te stappen. Om het vorm te geven of je richting te vinden. Soms heb je een prachtig beeld, je ziet het allemaal voor je, weet precies hoe het werkt en toch lukt het niet het te manifesteren.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

Op dit moment zijn er (nog) geen data en prijzen bekend.

Hoe leef je je Ware Zelf temidden van het gewone leven, je werk en relatie(s)

  • Loop jij vast in een omgeving die niet klopt met je Ware Natuur?
  • Ben je er zat van steeds in dezelfde herhalingslussen te zitten?
  • Snap je het allemaal, maar kun je het ware Geluk nog niet manifesteren?
  • Wil je groeien in het volgen van je hogere leiding, bedoeling en ontwaakte Zelf?
  • Trek je ondanks je bewustzijn en inzichten nog geen vrije relatie of werkplek aan?

paardenbloem.jpgSteeds meer en meer ontwaak je en heb je het gevoel dat je oude leven niet meer aansluit.
Het botst, geeft ongemak, frustratie, boosheid en verdriet in relaties en of werksituaties. Ook geeft het misschien veel verwarring. Je voelt een andere, nieuwe beweging. Je weet inmiddels dat je het oude niet meer kan volgen en toch lukt het maar niet om vanuit je nieuwe zelf de wereld in te stappen. Om je leven vorm te geven en richting te vinden. Soms heb je een prachtig beeld, je ziet het allemaal voor je, weet precies hoe het werkt en toch lukt het niet om het te manifesteren.

Je komt jezelf tegen in de (relatie-) dynamiek met de ander
Je voelt dat er iets speelt, dat er dingen diep geraakt worden in de omgang met je partner, familie, vrienden en collega's, maar hoe nu verder? Je kunt er geen grip op krijgen en niet goed in contact komen met het gevoel dat er aan ten grondslag ligt. Je blijft malen in je hoofd en gaat uit de verbinding met je eigen kern, schoonheid en je omgeving. Depressie, niet meer willen, er geen zin meer in hebben of moe zijn van alle processen, zijn uitspraken die ik hoor tijdens mijn master healing-reading consulten.

Het is vaak moeilijk om je diepere zielsgevoel en proces te delen 
Zeker in een (werk)omgeving of met een partner die je niet aanvoelt of begrijpt. 

Wat gaan we doen:

  • Onderzoeken waar het leven van je ware zelf stagneert
  • (Liefdes)relaties of werk die niet meer leuk lijken te zijn, aanpakken vanuit het ontwaakte ware zelf
  • Tools leren om gemakkelijker, gevulder, tevredener en lichter te leven
  • Eigenschappen van je Goddelijke Vonk, ware liefde, innerlijke vrede ophalen
  • Onderzoeken welke verlangens en gedachten voortkomen uit onze Ware Natuur en welke vanuit het ego

Met de tools die je leert zul je gemakkelijker, gevulder, tevredener en lichter leven. Alle eigenschappen van je Goddelijke Vonk zul je gaan ervaren. Ware liefde, innerlijke vrede, meer blijdschap.

ware zelf.jpg [1]Je kunt weer zijn wie je werkelijk bent
Je komt uit vertwijfeling, vermoeidheid en verwarring en herhalingslussen zullen zich oplossen. Je Ware Natuur krijgt weer ruimte en je kunt weer zijn wie je werkelijk bent!
Je leert het verschil kennen tussen de stem van je ware natuur en die van je persoonlijkheid
Je wordt je kristallijne kwetsbaarheid als kracht en je ware zelf in elke situatie.

Het is een kleine groep zodat de sfeer intiem en geborgen blijft. Door te delen kom je dieper in je buik en ontstaat er natuurlijke spontaniteit, liefde voor jezelf en ware vreugde. Een groot geschenk! 

We doen meditaties, zijn stil, doen oefeningen, delen met elkaar en je krijgt praktische tips over hoe je je kristallijne ware natuur kunt volgen. Ook krijg je tips over je richting, gevoel , stappen of besluiten.

Wat neem je mee naar huis:
Toegang tot non dualiteit en je ontwaakte staat. Je zult je meer ongebonden verbonden kunnen gaan voelen in je relaties en keuzes. Je zult gemakkelijker de vrije stroom volgen en weer volop van je relaties, doelen en werk kunnen genieten.

Wie ben ik:
Zelf ben ik uit het volgen van mijn persoonlijkheid gestapt, heb mijn oordelen overboord gezet en ik ben gegaan voor het hoogste in mij. Het betekent dat ik oude stagnatie, een hoofd vol wensen en angsten overboord heb gezet,  maar dat ik nu veel meer vanuit mijn ware zelf die dynamisch, liefdevol en blij is, functioneer.

Willeke 2017-klein.jpg [1]Ik merk dat ik veel echter, moediger,  zelfverzekerder en krachtiger ben geworden en sneller kan kiezen, omdat ik heb geleerd hoe ik de hoogste leiding in mezelf moet volgen. Ik heb fijn werk aangetrokken en een mooie relatie. Doordat ik mijn eigen weg ben aangegaan wil ik dit heel graag aan jou en anderen doorgeven en je hierbij ondersteunen.


Ik ontmoet je graag!

Willeke Jansen

Feedback van deelnemers:

'Willeke ziet/voelt bij iedereen wat de thema’s zijn en geeft daardoor heel gericht aanwijzingen. Het is daardoor heel persoonlijk en heel toepasbaar. Willeke voelt heel goed aan wat nodig is, ook voor de groep. Ik voelde me gezien en geliefd, inclusief alle ikjes die nog hard aan het werk zijn.'

'Goede confrontaties soms met ‘ikjes’, heel welkom!'

'Door Willeke haar diepgang als goddelijk mens en healer ben ik in korte tijd heel bewust geworden van ego/gedachten die niet werken en hoop daarmee aan de slag te gaan. Willeke vind ik een bijzonder  ontwikkelde liefdevolle vrouw'


Lees ook eens mijn volgende artikelen:

Ego of ware Zelf?

Het kristallijnen zelf is het mooiste dat je hebt

Waar Licht is, is schaduw

De oorspronkelijke man/vrouw verbinding is weer mogelijk!

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen