Groeps natuur retraite; Ervaar wie je Bent in de stilte van Zijn

Workshop: W03

Beschrijving

Tijdens deze natuur retraite wordt je hoofd stiller en ervaar je de eenheid van je Ware natuur en moeder natuur. Kortom het geluk van je Essentie. Het zijn de meest waardevolle en belangrijke momenten in je leven. Niets maakt je meer gelukkiger dan als je ego-ikje, doener en denker oplossen in Al-Eenheid en de puurheid van Zijn. Het loslaten van rollen en ‘social talk’ en de energie van de Elohim Krachtplaats met het Lemurische bos en de Inwijdingstuinen zijn daarbij heel hulpzaam en laten je voelen Wie je werkelijk Bent.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenGroeps natuur retraite; Ervaar wie je Bent in de stilte van Zijn

Ontdek het contact met je Ware Natuur tijdens de groepsretraite

Als vanzelf komt tijdens deze groepsretraite met Willeke Jansen het contact met en de aanwezigheid van je Ware Natuur omhoog. Vanuit die Stilte ontmoet je gedurende de dag ook de eenheid met de natuur en haar wezens. Je zult merken hoeveel gemakkelijker je Moeder natuur en haar boodschappen verstaat omdat je hoofd leeg is en je de innerlijke Stille ruimte bent! Prachtige, mooie en wonderlijke verlichtingservaringen kunnen je gemakkelijk overkomen door de gezamenlijke afstemming en de Krachtplaats energie!

Kruinchakra 3 2015.jpgKom Thuis in openheid, rust en zachtheid

Elke dag zal zich in de Ontmoeting met JeZelf, je rust, zachtheid en openheid meer verdiepen. Je vindt de Bron in jezelf en komt  Thuis. Dit verdiepende contact met je ware Zelf is zeer waardevol voor later thuis en op je werk. Ook de Krachtplaats en de energie van het Lemurisch bos leveren een belangrijke bijdrage aan dit prachtige proces  in jou. Een belangrijke ervaring op je Inwijdingsweg!

Als je hoofd stiller wordt

ervaar je eenheid met alles. Dat is het geluk van je ware Zelf. Het zijn de meest waardevolle en belangrijke momenten in je leven. Niets maakt je gelukkiger dan als je ego-ikje, doener en denker oplossen in Al-Eenheid en de puurheid van Zijn. Innerlijk stil, weg uit je eigen omgeving, helpt daarbij, net als het loslaten van rollen en ‘social talk’. Eenmaal gevoeld wie je werkelijk Bent onder het gewoonte-ik-harnas versnelt je weg naar dit volledige Geluk! Je zult je Oorsprong, jeZelf vaker vinden!

Gezamenlijke bijeenkomsten

Tijdens deze natuur retreat zullen 's morgens en 's middags (tijdens de gezamenlijke Essentie bijeenkomsten) channelings, deelrondjes, tuinbezoek, readings en oefeningen aan de orde komen. Verruimde inzichten, antwoorden en heling ontstaan in het eenheidsveld van universele Liefde. Daarin zul je de stilte en verruiming van je Ware Natuur gaan ontdekken.

Tijd voor jeZelf

In je "vrije tijd", buiten de bijeenkomsten, ben je indien je dit wenst in stilte, lees je, mediteer je en/of zit je in de inwijdingstuinen en het bos van de Elohim Krachtplaats. Hierdoor zul je nog meer diepgang beleven. Je ervaart jezelf voorbij je persoonlijkheid, stress, spanning, verhalen, emotionele en mindstuff tijdens deze groeps natuur retraite! Aangeleerde sociale gewoontepatronen vallen weg. De echtheid en puurheid van de verbondenheid vanuit je Essentie is wat omhoog komt.

Meer geluk, balans, richting en innerlijke antwoorden

Na afloop zul je merken dat je meer rust, geluk, stabiliteit, evenwicht, richting en antwoorden hebt. Je zult merken hoeveel voller, rijker en gevulder je naar huis gaat. Je ware zelf zul je nooit meer kwijtraken. Een ervaring die voor geen geld te koop is!

 

Praktische informatie

Tijdstippen:        ochtend bijeenkomst: 10.30 tot 12.00 uur
                              middag bijeenkomst: 15.30 tot 17.00 uur

Inclusief:             3x ontbijt (1e dag niet inbegrepen), 4x lunch en 4x diner
                             (lunch en diner donderdag t/m zondag) 

                              8 bijeenkomsten van 1,5 uur                             

Exclusief :             Accommodatie: huur een chalet, een caravan, een blokhut, logeer in de B&B
                               of kampeer in je eigen tent of caravan.
                               NB: de kortingen voor B&B en chalets gelden niet voor deze retraite.
 

Willeke 2017-klein.jpg

Ik ontmoet je graag!

Willeke Jansen

 

 

Feedback van deelnemers:

'Willeke ziet/voelt bij iedereen wat de thema’s zijn en geeft daardoor heel gericht aanwijzingen. Het is daardoor heel persoonlijk en heel toepasbaar. Willeke voelt heel goed aan wat nodig is, ook voor de groep. Ik voelde me gezien en geliefd, inclusief alle ikjes die nog hard aan het werk zijn.'

'Goede confrontaties soms met ‘ikjes’, heel welkom!'

'Door Willeke haar diepgang als goddelijk mens en healer ben ik in korte tijd heel bewust geworden van ego/gedachten die niet werken en hoop daarmee aan de slag te gaan. Willeke vind ik een bijzonder  ontwikkelde liefdevolle vrouw'

Wat neem je mee naar huis:

'Het vermogen om te zakken in mijn eigen lichaam en te voelen wanneer ik echt in mijn eigen stilte ben. Handvatten hoe te zakken als het niet vanzelf gaat. Daarnaast de herinnering aan de liefdevolle ondersteuning van Elohim engelen en de speelse blije trollen.'

'Ik voel meer stilte, ruimte, meer in mijn ware zelf.'