Elohim E-learning pakket Volledig Potentieel & Zelfrealisatie opleiding

E-learningpakket: VPZ
Deze module behoort tot de opleiding: VPZ
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Het E-learningpakket “Volledig Potentieel, Zelfrealisatie opleiding” bestaat uit meerdere verdiepende audio-opnames, die je vanuit huis kunt beluisteren. De audio-opnames, welke afzonderlijk te bestellen zijn of als geheel voor een opleiding, openen je diepergaand en brengen je 13 dimensionale bewustzijnsgroei en Liefde. Ze halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op en werken tot diep in je lichaam. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevulder, rustiger en je ware Zelf (verlichting) en wij-gevoel komen op de voorgrond. Ook ontwikkel je meer liefde, kennis, gezondheid, non-dualiteit en verruimd inzicht middels de krachtig werkende 13 dimensionale Elohim audio-opnames.
Lees de volledige tekst

Elohim E-learning pakket Volledig Potentieel & Zelfrealisatie opleiding

Het E-learningpakket bestaat uit meerdere audio-opnames, die live zijn opgenomen tijdens transmissies uit workshops of satsangs. Deze kunnen afzonderlijk besteld worden, ook al volg je geen opleiding. De totaalprijs van het E-learningpakket is afhankelijk van het aantal bestelde audio-opnames.

Indien je de volledige beroepsopleiding “Volledig Potentieel, Zelfrealisatie” volgt, dan zijn alle audio-opnames verplicht en is de totaalprijs van het E-learningpakket de optelsom van alle genoemde audio-opnames.

 


Gebruiktips: 

De audio-opnames kun je afzonderlijk bestellen en in je eigen tijd en tempo beluisteren.
Na je bestelling via onderstaande links, ontvang je een mail met daarin een link naar de audio-opname. Elke audio-opname kan je 4x beluisteren. Het is aan te bevelen de opnames te beluisteren met een koptelefoon of oordopjes.Channeling - healing - E-learning opname pakket: 
Volledig Potentieel & Zelfrealisatie opleiding

Dit pakket bestaat uit de volgende opnames, bestel ze door op de links te klikken.

 1. Gedragen door Goddelijkheid (super energie overdracht!)
 2. Emoties, veel denken, inwijdings stappen naar het Wonder van LIEFDE
 3. Wat is je Kosmisch Zelf en Meesterschap in de dagelijkse omgang
 4. Volledige belichaming engel, deva, parallelle levens en je evolutieplan
 5. Verlichting is dichterbij dan je denkt!

 6. Grote Thuis in basis, buik, onderrug, hartstochtelijk Bestaan en 3de oog
 7. Het verschil tussen de persoonlijkheid en verlichting
 8. Jouw holografisch evolutieplan en de nieuwe tijd
 9. Ervaar de schoonheid van je sensitiviteit
 10. Activeer je 6-dimensionale Lichtlichaam

 11. Hoe blijf je vrede, rust, Eenheid, Thuiskomen
 12. Ontwaken in wie je werkelijk bent
 13. Wat betekent de hele weg gaan
 14. Je 11 dimensionale Divine Ka Kracht in je lichaam activeren


 

Volledige beroepsopleiding "Volledig Potentieel & Zelfrealisatie"

Tijdens de opleiding leer je volledig potentieel, multidimensionaliteit en eenheidsbewustzijn in het gedrag te brengen. Activeer je helderwetendheid, helder invoelend en aanvoelend vermogen, verruimd inzicht, overzicht en de samenwerking met de Bovenwereld en natuur(spirits). Je leert je intuïtie te verruimen, als kanaal te functioneren voor de engelenwereld, gaven en inzichten toe te passen en door te geven. Naast het volledige potentieel van je multidimensionale zielendelen, je 12-strengig DNA en mannelijke-vrouwelijke eenheid, ontwikkel je ook eenheidsbewustzijn, wij-gevoel en je ware natuur (zelfrealisatie). Ook leer je dit over te brengen op anderen en hen te begeleiden d.m.v. reading, healing en coaching.

De Workshops en master healer reader sessies zorgen ervoor dat je lichtenergie wordt verhoogd op de Elohim krachtplaats. De audio-opnames zorgen ervoor dat ook thuis je licht hoog blijft.

 

Klik hier voor meer informatie over de beroepsopleiding "Volledig potentieel & zelfrealisatie"

 

 


Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: