Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau

Workshop: 2020-038
Deze module behoort tot de opleiding: MHRC, HSP, VPZ, RHRC
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Wil je verdieping in je huidige relatie of een nieuwe relatie aantrekken? Wil je balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie? Wil je leren dichter bij jezelf te blijven binnen relaties? Ben je klaar met jezelf weggeven en wil je gaan opstaan voor wie jij Bent? Zit je vast in je seksleven of zoek je naar meer zielsverbinding? Bevrijd en verlicht de relatie met jezelf en anderen tijdens deze spetterende workshop met Willeke Ananda Jansen.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

07-11-2020 t/m 08-11-2020


€381,00

vroegboekprijs

07-11-2020
08-11-2020
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen

INCLUSIEF:
eten
overnachting (mits beschikbaar)
tinctuur
gratis toegang Helende Zelfrealisatie tuinen

DOCENT:
Willeke Ananda Jansen

13-11-2021 t/m 14-11-2021


€381,00

vroegboekprijs

13-11-2021
14-11-2021
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen

INCLUSIEF:
eten
overnachting (mits beschikbaar)
tinctuur
gratis toegang Helende Zelfrealisatie tuinen

DOCENT:
Willeke Ananda Jansen
Toon toekomstige data

Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau

Docente Willeke Ananda Jansen

Vrijheid en verlichting in je relaties en seksualiteit!

 • romantic

  Wil jij de dynamiek tussen jou en je partner naar een volgend niveau brengen?
 • Wil je balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie en karma helen?
 • Wil je leren dichter bij jezelf te blijven binnen je huidige of een nieuwe relatie?
 • Ben je klaar met jezelf weggeven en wil je gaan opstaan voor wie jij Bent?
 • Zit je vast in je seksleven of zoek je naar meer zielsverbinding?

Tijdens deze workshop vinden geïnspireerde lezingen, oefeningen, persoonlijke readings, gespreksrondes/satsangs en super helende transmissies plaats rondom het thema relaties, seksualiteit en de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie.

Meer balans in je relatie en in jezelf

Vaak hebben we geen goede balans tussen onze mannelijke en vrouwelijke energie. Door onze kindertijd, trauma’s, verleden levens of familie karma, is het moeilijk om op alle lagen in verbinding te zijn met onszelf, relaties en onze omgeving.

Tijdens deze workshop wordt duidelijk wat de reden is dat je geen geheelde relatie aantrekt en wat je hieraan kunt doen. Je krijgt inzicht in de dynamiek tussen jou, je partner en je omgeving en leert dit naar een hoger niveau te tillen.

Je zielsgevoel en innerlijke schoonheid hoef je niet langer opzij te schuiven, maar mogen juist geëerd worden. Kun jij al alles uitspreken wat je voelt binnen je relatie? Zonder te projecteren en de ander te willen veranderen?

Ontvang diepgaande inzichten in je relatie met jezelf en de ander

Ook als je geen relatie hebt op dit moment is deze workshop een aanrader. Door de inzichten en de groepshealingen die je ontvangt, leer je hoe je vanuit vervuldheid, geluk en innerlijke vrede kunt leven. Het ‘zoeken’ naar een relatie houdt op, maar vaak trek je juist makkelijker een geheelde relatie aan.

Wil je de relatie met je partner verdiepen en heb je (mogelijk beide) het gevoel dat er meer uit te halen valt? Door de inzichten die je ontvangt leer je zo veel meer geven en ontvangen in een relatie. Je krijgt inzichten in de fundering van de problemen die zich vaak herhalen binnen je relaties (en ook die van je ouders en voorouders). Ook leer je de basisprincipes van mannelijke en vrouwelijke energie, waardoor veel op zijn plek valt.

Niveaus van relaties

Vaak beginnen we een relatie op persoonlijk niveau. We voelen ons (fysiek) aangetrokken tot de ander en zijn/haar gedrag. Later, als we zelf ook meer spiritueel ontwikkelen, begint het verlangen ook de ziel mee te willen nemen in de relatie.

Nadat de zielelagen en het innerlijke gevoelsleven meer uitgesproken en meegenomen worden in relaties, komt het gevoelige zelf om de hoek kijken. Onze diepste kwetsbaarheid en tederheid wil blootgelegd worden. Zowel in de dagelijkse omgang als in onze seksualiteit.

Verlichte relaties ontstaan vaak pas als de eerdere niveaus al meer doorlopen zijn. Binnen een verlichte relatie ben je beide volledig Vrij om jeZelf te zijn. Volledig opgevuld en toch bij elkaar omdat je elkaar versterkt en omdat het fijn is, juist ook voor de persoonlijkheid. Onenigheid en polarisatie vindt nog steeds plaats, je blijft immers mens, maar het blijft niet hangen en de relatie keert steeds opnieuw terug naar Universele Liefde.

Meer hierover in de workshop…

Karma en herhalingspatronen doorbreken

Onze ouders en hun voorouders hebben elk hun eigen karma en herhalingspatronen opgebouwd, die ook aan jou zijn doorgegeven. Tijdens deze workshop leer je dit te doorzien en ontvang je healing die mogelijk schoont tot aan de collectieve mannen en vrouwen lijnen en het karma van generaties!

Seksualiteit

Lijkt je seksualiteit uitgedoofd of wil je geen seks meer met je partner? Mogelijk ben je juist op zoek naar de ultieme seks, maar kun je hem niet vinden? Willeke Ananda Jansen vertelt tijdens deze workshop hoe je al je zielelagen en kwetsbaarheid kunt meenemen in je seksualiteit, zodat het weer fijn is om te vrijen. Hoe je verlichte seksualiteit kunt bereiken en hoe juist niet. Ook de remmingen waardoor je seksuele energie niet volledig kan stromen komen aan bod.

Doelgroep

De workshop is bedoeld voor zowel koppels als singles. Daarnaast is hij ook belangrijk voor (relatie)therapeuten en voor diegene die het Heilig Huwelijk in zichzelf willen vinden (mannelijke en vrouwelijke eenheid en verlichting).

Vragen die aan bod kunnen komen

Naast de lesinhoud van deze weekend opleiding kun je ook persoonlijke vragen inbrengen en ontvang je een korte reading als de tijd het toelaat. Voorbeelden van vragen die aan bod kunnen komen:

 • Wil je de juiste levenspartner aan trekken?
 • Weten hoe er meer intimiteit ontstaat op meerdere lagen in de huidige relatie?
 • Trek je een onbereikbare, getrouwde of niet geopende partner aan en weet je niet waarom?
 • Wat moet je doen als je je tweelingziel, vlam of straal tegen bent gekomen?
 • Wil je seks hebben met je partner op al je zielelagen?
 • Voel je jezelf seksueel en anderszins niet mooi en krachtig?
 • Sluit je je onbewust af om niet opnieuw gekwetst te worden?
 • Geloof je niet genoeg in een succesvolle relatie op alle lagen, met schoonheid, liefde en diepgang?
 • Hoe transformeer je je (onbewuste) relatie-voorwaarden-lijst?
 • Heb je moeite met een dominantie, aangepaste of onechte houdingen?
 • Wil je loskomen van ouder- en voorouderpatronen/houdingen/gevoelens die ook in jou doorwerken?
 • Hoe veilig voel je je in een relatie? Hoe kwetsbaar, gezien, erkend, gerespecteerd of kristallijn? 
 • Remmingen of agressie in seksualiteit en intimiteit hebben een oorzaak. Weinig zelfvertrouwen of initiatief ook. Meer daarover hoor je in de workshop.

 

Tip

Zaterdag avond om 19:30 geeft Joke ElZiam Nootebos een Tijdgeest lezing. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Na afloop is er de mogelijkheid voor vragen, reading en satsang. Klik hier om meer te lezen.


Ervaringen van deelnemers:

"Door de negatieve ervaringen in mijn leven met intimiteit en seksualiteit heeft het lang geduurd voordat ik mij opgaf voor deze workshop. Wat ben ik blij dat ik toch doorgezet heb en ben gegaan. De ervaringen tijdens deze workshop waren voor mij heel belangrijk. Een oefening van warmte en liefde geven naar de ander en terug te ontvangen was erg bijzonder." Christien

"We kijken allebei terug op hele waardevolle dagen! Dagen die onze relatie in ieder geval weer vlot hebben getrokken! Het is thuis nu makkelijker te spreken met elkaar en te zeggen wat er werkelijk is." A.

"We praten nu veel meer samen vanuit wat we subtiel voelen. Ik krijg daarin meer begrip en erkenning. We worden nu maatjes, ook op het kristallijnen niveau! Ik heb door de oefeningen in de workshop veel meer vertrouwen in mezelf, in mijn eigen seksualiteit en stralendheid gekregen"


Verdere tips ter ondersteuning:

Individuele relatie healing reading consulten

Je kunt ook denken aan individuele healing reading sessies of een pakket van 6 consulten met korting om aan bovenstaande thema's te werken en (collectieve, karmische, zielegroepen) blokkades achter je te laten, waardoor je een geheelde relatie kunt hebben.

 

Workshop "Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen"

Deze workshop over tweelingzielrelaties en het innerlijk Heilig Huwelijk is een mooie en verdiepende aanvulling op bovenstaande workshop.

Het overkoepelend bewustzijn van jouw zielengroepen, tweelingstraal en het Heilig Huwelijk wordt gedownload en geïntegreerd tijdens deze zeer speciale workshopdag! Een zeer bijzondere en voelbaar helende ervaring.

Lees meer...

 


Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen