Edelsteen healing / reading avond

Workshop:

Beschrijving

Je wordt tijdens deze avond meegenomen in de magische wereld van edelstenen en kristallen. Je ontvangt persoonlijke kristal healing / reading en krijgt inzicht in je spirituele groei. Ontdek hoe edelstenen en kristallen je kunnen helpen bij het manifesteren en creëren in het leven wat jij wenst en wilt. Kristallen en edelstenen hebben magische, helende en transformerende krachten die je kunnen helpen bij je spirituele ontwikkeling.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenEdelsteen healing / reading avond

Je wordt tijdens deze avond meegenomen in de magische wereld van edelstenen en kristallen. Je ontvangt persoonlijke edelsteen healing / reading en krijgt inzicht in je spirituele groei.

Groep kristallen 2.JPGOntdek hoe edelstenen en kristallen je kunnen helpen bij het manifesteren en creëren in het leven wat jij wenst en wilt. Kristallen en edelstenen hebben magische, helende en transformerende krachten die je kunnen helpen bij je spirituele ontwikkeling. Ze geven je bijvoorbeeld kracht, zelfvertrouwen, inzicht of innerlijke vrede. Van een aantal edelstenen en kristallen zal de helende energie in de groep gechanneled worden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Er wordt uitgelegd hoe de ontzagwekkende kracht van edelstenen en kristallen gebruikt kan worden om de wereld naar vrede en eenheid te brengen. Leer om de kracht van edelstenen te gebruiken in het dagelijks leven om voorspoed aan te trekken, gezonder en vitaler te leven en beschermd te zijn tegen de vele soorten straling waar we dagelijks aan blootgesteld worden. Maar ook om contact te krijgen met de natuurwezens, de engelen en de Goddelijke bron in jezelf. Vele praktijk situaties komen aan bod. Er is volop ruimte om je vragen te stellen en readingsadvies te vragen welke edelsteen of kristal het beste bij jou en je situatie past.

Deze edelsteen healing / reading avond lezing wordt gegeven door een Master healer, reader en coach. Naam werkt dagelijks met kristallen in de kristalwinkel van het Elohim Centre en heeft veel ervaring met hun helende werking. Persoonlijk heeft hij/zij vele bijzondere en onroerende kristal ervaringen meegemaakt. Zijn/haar eigen spirituele ontwikkeling en het her-ontdekken van zijn invoelend vermogen en passie zijn mede daardoor mogelijk geworden.

Laat je verrassen op deze magische avond!

De avond is van 19:00 uur tot circa 21.00 uur. Aanvang vanaf 18.45

Tip: Combineer deze edelsteen avond met een dagje helende tuinen bezoek op de krachtplaats i.c.m  met een heerlijk biologisch-vegetarisch diner! Reserveer tijdig.

Contact en route
E: info@elohim-centre.org
T: +31 (0)597 541539

 


Ervaringen deelnemers

'Wauw wat een geweldige avond. Ik woon in Den Haag maar voor de volgende avond zou ik graag die 3 uur heen en terug willen rijden om er weer bij te kunnen zijn. Ik ben door een paar kistallen heel diep geraakt en kon ze bijna niet meer loslaten, heel bijzonder.'

Theo - Den Haag

'Ik vond het heel leuk om onder begeleiding de energie van kristallen en edelstenen te kunnen ervaren. Ik heb al veel kristallen in handen gehad, maar ze nog nooit eerder zo duidelijk kunnen voelen.'

R. - Groningen

'Dit is voor het eerst dat ik iemand een healing heb gegeven met kristallen, maar wat een geweldige ervaring! Ik wil hier nog veel meer over gaan leren bij het Elohim Centre.'

 


Tip: Helemaal bij jeZelf komen en genieten van de groene, sacrale lichtenergie van de Elohim Krachtplaats en Zelfrealisatie tuinen? Codes ophalen voor je een vervullende relatie, je ziel, levensbestemming, ware Zelf en gezondheid? Kom dan naar de Helende Elohim Tuinen en combineer dit met een (live of afstand) healing-reading consult. Bel voor een overnachting of maak een afspraak, T: +31 (0) 597 541539 E: info@elohim-centre.org

 

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen