Spirituele avond: Geeft je werk of relatie nog voldoening?

Workshop:

Beschrijving

Worstel jij in deze tijd met je werk, je relatie(s) en of het werk nog wel de voldoening geeft die je zou willen. Vaak kun je niet meer doorgaan op de oude weg, maar de nieuwe weg is nog niet duidelijk. Dit kan moeheid, frustratie en in sommige gevallen zelfs tot depressie en fysieke klachten leiden. Wil jij meer contact met je (onbewuste) buikgevoelens en van daaruit leven? Je hoofd loslaten en functioneren en bewegen vanuit je Ware Zelf? Doe dan mee.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenSpirituele avond: Geeft je werk of relatie nog voldoening?

Maak jij de stap van hoofd naar buik?

Wil jij meer contact met je (onbewuste) buikgevoelens en van daaruit leven? Je hoofd loslaten en functioneren en bewegen vanuit je Ware Zelf?
Tijdens deze avond krijg je dieper contact met je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen en lichaamsbewustzijn. Je leert hoe je in praktijk omgaat met (hoog)gevoeligheid en hoe je je subtielere Zelf kunt leven temidden van het gewone leven. Samen kunnen we onderzoeken naar wat je daadwerkelijk voldoening geeft.

Veel mensen worstelen in deze tijd met hun werk, hun relatie(s) en of het werk nog wel de voldoening geeft die ze zouden willen. Vaak kun je niet meer doorgaan op de oude weg, maar de nieuwe weg is nog niet duidelijk. Dit kan moeheid, frustratie en in sommige gevallen zelfs tot depressie en fysieke klachten leiden.

aarding.jpg [1]

 

Tijdens deze samenkomst neemt Willeke je mee op weg om meer vanuit je hoger zelf te leven en te onderzoeken wat je ziel, buikgevoel en intuïtie je zeggen willen aangaande werk, jezelf, je toekomst en je relatie(s).
Je ontvangt persoonlijke healing en reading. Er is ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en zaken waarin je vastloopt of begeleiding bij zoekt. Door het samenzijn met gelijkgestemden en de begeleiding van de ervaren Master Healer Reader Coach Willeke, gaan er nieuwe deuren voor je ziel, ware zelf en richting open!


Willeke 2016 (2).jpg


Ik ontmoet je graag!

Willeke Jansen

 

 

Contact en route
E: info@elohim-centre.org
T: +31 (0)597 541539


 

Tip: Helemaal bij jeZelf komen en genieten van de groene, sacrale lichtenergie van de Elohim Krachtplaats en Zelfrealisatie tuinen? Codes ophalen voor je een vervullende relatie, je ziel, levensbestemming, ware Zelf en gezondheid? Kom dan naar de Helende Elohim Tuinen en combineer dit met een (live of afstand) healing-reading consult. Bel voor een overnachting of maak een afspraak, T: +31 (0) 597 541539 E: info@elohim-centre.org