Verdiepings half jaar ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’

Workshop: 2016.W01

Beschrijving

Wil jij je Ware Zelf meer en meer ontdekken door in het contact en de verbinding met anderen te zijn? Voel jij dat jij je stralende Zelf wilt neerzetten voor de nieuwe aarde? Voel jij dat je niet langer de intieme verbinding met anderen uit de weg wilt gaan, maar gewoon jeZelf wilt zijn? Wil jij meer contact met je (onbewuste) buikgevoelens en meer vandaaruit leven? Je hoofd en gedachten meer en meer loslaten? Bewegen vanuit een verruimd bewustzijn en je Ware Zelf? Dieper contact krijgen met je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen en lichaamsbewustzijn? Leren hoe je in praktijk omgaat met (hoog)gevoeligheid en hoe je je subtiele/kristallijne Zelf kunt leven temidden van het gewone leven? In je relaties of seksualiteit?
Lees de volledige tekst

Data & prijzenVerdiepings half jaar ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’

Er wordt gewerkt in een kleine groep o.l.v. docente en begeleidster Willeke Jansen

Worstel jij met liefdesrelaties of kom je van alles tegen in de omgang met vrienden, collega’s en familie?
Heb je een tweelingziel, -vlam of je tweelingstraal ontmoet en geeft dat verwarring?

Mijn passie en vaardigheden liggen in het onderzoeken en opschonen van de duale/onzuivere velden tussen mensen tot aan de Oorsprong. Karmische lagen uit meerdere levens krijgen heling. Inzicht brengt je naar je oorspronkelijke goedheid en liefde. Wie ben je werkelijk? Voorbij al je karmische banden, patronen en herhalingslussen hervind je je Stralendheid.

Wat kom jij (in jezelf) tegen in de (relatie-) dynamiek met de ander?
Je voelt dat er iets speelt, dat er dingen diep geraakt worden in de omgang met je familie, vrienden en collega's maar hoe nu verder? Je kunt er geen grip op krijgen en niet goed in contact komen met het gevoel wat er aan ten grondslag ligt. Je blijft malen in je hoofd en gaat eigenlijk uit de verbinding met je eigen kern en schoonheid. Depressie, niet meer willen, er geen zin meer in hebben of moe zijn van alle processen, zijn uitspraken die ik hoor tijdens mijn master healing-reading consulten. In de ontmoeting met een tweelingziel, -vlam of –straal kom je verwarring en pijn, duwen en trekken tegen, maar ook een enorme aantrekkingskracht die niet te verklaren is, een blijheid en dankbaarheid… en zoveel Liefde! Maar, ‘wat is de bedoeling’, wat ‘moet je ermee’?

Het is vaak moeilijk om je diepere zielsgevoel en proces te delen
Zeker in een omgeving of met een partner die je niet aanvoelt of begrijpt. Als de energieën en processen die spelen in je onbewuste niet helder en bewust gemaakt worden dan blijft het sluimeren en dus in het veld hangen, met alle wederzijdse onrust, onverklaarbare emoties en gevoelens van dien.

Tijdens de workshopdagen help ik je je bewust te maken van je processen, wijze van verbinden en patronen, maar ook hoe je oorspronkelijke Zelf daar mee om zal gaan. Hierdoor voel je een diepere verbinding met je ware Zelf, heelt en opent je hart, trek je gemakkelijker (een) goede relatie(s) aan of heelt je eigen relatie. 

Een veilige ruimte om in te zijn en te delen
In het verdiepingshalfjaar “Ontdek je ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander” creëer ik samen met jou en de andere deelnemers een veilige ruimte om in te zijn en te delen. Een ruimte waarin je processen, pijn, vreugde en verlangens er mogen zijn. Door de begeleiding en het delen met elkaar kun je diepere pijn-lagen van jezelf doorzien en loslaten. Ook ontstaat er duidelijkheid en richting aangaande je relatie(s).

Het is een kleine groep zodat de sfeer intiem en geborgen blijft. Door te delen kom je dieper in je buik en ontstaat er natuurlijke spontaniteit, liefde voor jezelf en ware vreugde. Een groot geschenk!

Samen met jou kijk ik naar de dynamieken die zich afspelen tussen jou en je (liefdes)partner, werkgever, familieleden of tweelingziel, - vlam of – straal. Verbindingen die je hebt met andere mensen worden verder geschoond en opgehelderd. Ik hoor zo vaak in mijn sessies dat het voelt alsof er een last van je afvalt. Door het schonen en verhelderen van deze dynamieken voel je weer ruimte om je ware Zelf te zijn. Je voelt je heler, meer verbonden, kunt gemakkelijker jezelf uiten en aangeven wat je nodig hebt.

Voel jij ook de oproep om een volgende stap te zetten, voel je dat er iets niet klopt, maar weet je niet goed welke richting je nu op mag gaan?

Mijn passie en vaardigheden liggen in het onderzoeken en opschonen van de duale/onzuivere velden tussen mensen tot aan de Oorsprong. Karmische lagen uit meerdere levens krijgen vanzelf heling. Inzicht brengt je naar je oorspronkelijke goedheid en liefde, voorbij al je karmische banden en patronen.

Denk aan zaken als elkaar afstoten en aantrekken, je maar stil houden, terugtrekken, hopen dat de ander komt. Door eigen ervaringen en onderzoek, o.a. met tweelingzielen, een –vlam en mijn tweelingstraal ben ik door diepe dalen gegaan en heb enorm mooie hoogtepunten ervaren.

Toch realiseer ik me dat ieders pad uniek is en ieders ervaring ook.

Wil je verdieping tot in de onderste chakra’s, in de diepe grotten van het onbewuste duiken en je Ware Zelf ontmoeten?


lotus.jpgDoor jouw inbreng zul je ook anderen weer openen en (aan)raken zodat ook zij weer kunnen verdiepen. Je zult merken dat jouw inbreng van waarde is voor de omgeving en dat het belangrijk wordt om je niet meer in te houden of aan te passen, maar je juist uit te spreken.

 


In mijn workshops en essentiehealing sessies word je verbonden met je multidimensionale zielendelen en de diepe, warme éénheidsverbinding met de Gouden Moeder Aarde, de Oermoeder en de Bron.
Vele Lichtwezens, Elohims, Engelen, Aartsengelen, Divine Beings, Merlin, Pan e.a. Natuurspirits openen je heelheid, zachtheid, een eenheidsliefdesveld, creatiekracht en je hart met liefde en respect voor jezelf.

Goddelijke Scheppingskrachten activeren je cellen en DNA met de hulp van Hemelse en Aardse Drakenkrachten, de 4 Windrichtingen, de 5 Elementen, de Natuurspirits en de Wezens van Kristallen.
In deze Pure Energie word je bevrijd van oude beklemmende verbindingen, karmische banden en knopen. Herhalingslussen, relationele en fysieke problemen, negatieve astrale beïnvloedingen en programmaknoppen, zowel als die van je zielengroep, worden, waar mogelijk, tot aan hun oorsprong getransmuteerd en met Eenheids-Liefdeslicht opgevuld. Dit brengt een grote Doorbraak, activeert je levensrichting, Ontwakingsproces en de Gouden Reconnectie met je Ware Oorsprong.
                       

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!
Willeke Jansen          

 

 


Wil jij meer vreugde, plezier en gemak ervaren in je leven? Schrijf je dan in voor deze reeks samenkomsten!

Data samenkomsten in 2016:   
Data samenkomsten in 2017:

22 oktober 2016
26 november 2016
17 december 2016

21 januari 2017
25 februari 2017
25 maart 2016

 

 


Contact en route
E:
info@elohim-centre.org
T: +31 (0) 597 541539

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen