De spirituele kracht van edelstenen en kristallen

Workshop: 2016. L3

Beschrijving

Leer hoe edelstenen en kristallen je leven kunnen verrijken. Inspirerende lezing door . met volop ruimte voor interactie en korte kristalreadings. Er wordt vertelt hoe edelstenen op diepgaande wijze je leven positief kunnen beinvloeden. Ook wordt van verschillende edelstenen en kristallen uitgelegd wat hun spirituele kracht en werking is en hoe je dit kunt gebruiken en toepassen in het dagelijks leven.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenDe spirituele kracht van edelstenen en kristallen

 

Groep kristallen 5.JPGTijdens deze inspirerende avond vertelt een Master healer, reader en coach hoe kristallen en edelstenen je kunnen helpen om op diepgaande wijze je leven te veranderen en te verreiken. Er wordt tijdens de avond van verschillende edelstenen en kristallen uitgelegd wat hun spirituele kracht en werking is en hoe je dit kunt gebruiken en toepassen in het dagelijks leven. Zodat jij meer kunt leven vanuit je hart, bezieling en de flow van gemak. Kom erachter hoe je kunt werken met multidimensionaal geopende en geprogrammeerde Elohim edelstenen en ervaar zelf wat zo bijzonder en uniek is aan deze kristallen en edelstenen en waarom ze zoveel voor de mens kunnen betekenen.  

Ook zullen verschillende edelstenen en kristallen (energetisch) worden gevoeld en wordt er reading gegeven wat de edelsteen voor jou kan doen.

Deze avond is een must voor iedereen die benieuwd is naar het enorme werkingsgebied en de diepgang van kristallen en edelstenen en meer wil weten over de spirituele werking van edelstenen en kristallen.

Naam werkt dagelijks met edelstenen kristallen in de kristalwinkel van het Elohim Centre en heeft daarom veel ervaring met hun helende werking. Persoonlijk heeft naam vele bijzondere en onroerende ervaringen meegemaakt. Zijn/haar eigen spirituele ontwikkeling en het her-ontdekken van zijn invoelend vermogen en passie zijn mede daardoor mogelijk geworden.

Persoonlijke reading

Tijdens deze avond is er ook tijd voor persoonlijke kristalreadings, waarin je meer te weten kunt komen over over wat een kristal of edelsteen precies voor jou kan doen en wat voor specifieke (uit)werking het kristal op jou heeft. Ook kun je eigen klachten of groeiwensen inbrengen.

Aanvang vanaf 18.45 uur, de avond start om 19.00 uur en eindigt omstreeks 21.00 uur.

Tip: Combineer deze edelsteen avond met een dagje helende tuinen bezoek op de krachtplaats i.c.m  met een heerlijk biologisch-vegetarisch diner! Reserveer tijdig.


Ervaringen deelnemers

'Wauw wat een geweldige avond. Ik woon in Den Haag maar voor de volgende avond zou ik graag die 3 uur heen en terug willen rijden om er weer bij te kunnen zijn. Ik ben door een paar kristallen heel diep geraakt en kon ze bijna niet meer loslaten, heel bijzonder.'

Theo - Den Haag

'Ik vond het heel leuk om onder begeleiding de energie van kristallen en edelstenen te kunnen ervaren. Ik heb al veel kristallen in handen gehad, maar ze nog nooit eerder zo duidelijk kunnen voelen.'

R. - Groningen

'Dit is voor het eerst dat ik iemand een healing heb gegeven met kristallen, maar wat een geweldige ervaring! Ik wil hier nog veel meer over gaan leren bij het Elohim Centre.'


Contact en route
E:info@elohim-centre.org
T: +31 (0)597 541539

 


Tip: Helemaal bij jeZelf komen en genieten van de groene, sacrale lichtenergie van de Elohim Krachtplaats en Zelfrealisatie tuinen? Codes ophalen voor je een vervullende relatie, je ziel, levensbestemming, ware Zelf en gezondheid? Kom dan naar de Helende Elohim Tuinen en combineer dit met een (live of afstand) healing-reading consult. Bel voor een overnachting of maak een afspraak, T: +31 (0) 597 541539 E: info@elohim-centre.org