Online/live "Ervaar de helende energie van engelen en lichtmeesters!"

Workshop: L2

Beschrijving

Je ontvangt informatie over de engelensfeer, wat hun taak is en hoe ze in het dagelijks leven jou kunnen ondersteunen. Enkele engelen en lichtmeesters zullen we bespreken en daarvan de helende energie ervaren. Je trekt je eigen engelenkaart en mag persoonlijk readingsvragen over je werk, relatie of privé stellen.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenOnline/live "Ervaar de helende energie van engelen en lichtmeesters!"

Een helende engelen en lichtmeesters bijeenkomst!
Je ontvangt informatie over de engelensfeer, wat hun taak is en hoe ze in het dagelijks leven jou kunnen ondersteunen. Enkele engelen en lichtmeesters zullen we bespreken en daarvan de helende energie ervaren. Ook mag jij een kaart trekken zodat je weet welke engel of lichtmeester jou nu momenteel ondersteunt.

Engelen en lichtmeesters staan iedere dag voor je klaar en zijn heel behulpzaam. Ze willen niets liever dan de mensheid helpen bij hun ontwikkeling naar vrede, geluk en vervulling. Als jij extra steun kunt gebruiken weet dan dat zij er altijd voor je zijn! Het is enorm behulpzaam als je er meer over weet, je kunt dan nog directer in verbinding met de hogere werelden zijn.

Engelen en lichtmeesters zijn in veel hogere lichtfrequentie en bezien alles vanuit een groot overzicht. Juist daarom hebben we ook veel aan hun begeleiding. Als mens zit je vaak meer in de verkramping en vernauwing en blijf je langer in vervelende situaties hangen, geluk is dan vaak niet meer voelbaar. Met hun hulp kun jij gemakkelijker je bewustzijn verruimen en trilling verhogen. Je blijft dan minder lang in vervelende gevoelens hangen en laat sneller los. Je gaat dan weer mogelijkheden zien, net zoals de engelen dat altijd voor je zien.

Laat je ook inspireren en voel je welkom tijdens deze engelen bijeenkomst waarbij hun energie duidelijk voelbaar zal zijn! Opgetild en geïnspireerd ga je naar huis en waarbij je nog beter weet hoe je in verbinding met engelen en lichtmeesters kunt zijn.


De middag start om 13.30 uur, tussendoor hebben we een pauze en we ronden het af om 16.30 uur. Aanvang vanaf 13.15 uur.

Geef je op tot 3 dagen van te voren om gebruik te maken van de vroegboekkorting. Binnen 3 dagen voor aanvang wordt de prijs €56,-.

Graag ontmoet ik je, tot dan.

 Contact en route


 

Tip: Helemaal bij jeZelf komen en genieten van de groene, sacrale lichtenergie van de Elohim Krachtplaats en Zelfrealisatie tuinen? Codes ophalen voor je een vervullende relatie, je ziel, levensbestemming, ware Zelf en gezondheid? Kom dan naar de Helende Elohim Tuinen en combineer dit met een (live of afstand) healing-reading consult. Bel voor een overnachting of maak een afspraak, T: +31 (0) 597 541539 E: info@elohim-centre.org


Docente Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpg

Als Elohim docent en Master Healer-Reader coach werk ik met alle hoge en aardse dimensies van je persoonlijkheid, ziel en Goddelijke essentie. Ik open je en verbind je met je hoger Bewustzijn, zieledelen, oorspronkelijkheid, tot in je basis- en tweede chakra.

Ik ga direct naar de kern en je ontvangt praktische, bondige en heldere informatie voor jouw ontwikkelingsweg en vragen. Trauma’s, onzekerheid, onveiligheid en karmisch weefsel laten tijdens mijn workshops en sessies voelbaar los uit je cellen, DNA en genen. Als je zover bent gaat dit zelfs tot in je verleden levens en je Oorsprong.

Als professionele satsanggever kan ik je begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Reeds jaren loop ik het pad van zelfrealisatie en Inwijding, deze weg heeft mijn grootste liefde.

Klik hier voor meer informatie over mij, mijn sessies, workshops en tekstartikelen

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen