Spirituele vakantieweek op de Elohim Krachtplaats

Workshop: Vakantiewe

Beschrijving

Tijdens de vakantieweek ervaar je hoe mooi het kan zijn om te leven vanuit Eenheid en de verbinding met de Bron en Moeder Aarde. Door de groepsbijeenkomsten en je verblijf op de Elohim Krachtplaats, komen je aardse zelf en hogere dimensies dichter bij elkaar. Ook je sensitieve, pure kristallijnen zelf wordt uitgenodigd om volop mee te doen. Ervaar het plezier dat ontstaat als je je echte zelf kunt delen met anderen en terugespiegeld krijgt! Je laadt je volledig op in deze week!
Lees de volledige tekst

Data & prijzenSpirituele vakantieweek op de Elohim Krachtplaats

 

soep, lunch samen lachen.jpg

vrouw in tuin 7.jpg

 

Mindfulness, vrijheid, verbinding en genieten staan centraal in deze spirituele vakantieweek
Ervaar hoe mooi het kan zijn om te leven vanuit Eenheid, de verbinding met de Bron in jou en Moeder Aarde. Door de groepsbijeenkomsten en je verblijf op de Elohim krachtplaats met helende zelfrealisatie tuinen komen je aardse zelf en jouw hogere dimensies dichter bij elkaar. Al je zintuigen worden gevoed. Ook je sensitieve, pure kristallijnen zelf wordt uitgenodigd om volop mee te doen. Ervaar het plezier dat ontstaat als je dit kunt delen met anderen! 

 


Ontmoet gelijkgestemden en maak mooie zielsverbindingen tijdens deze vakantieweek op de Elohim Krachtplaats


 

Tijdens de vakantieweek zijn er minder ‘rollen’, sociale patronen en ‘maskers’ die aan gaan staan
Er ontstaat hierdoor meer ruimte voor je Ziel en Ware Zelf. De verbinding met je eigen wezenskern komt op de voorgrond, waardoor blijheid, vertrouwen en verbondenheid toenemen. Deze verbindingen neem je ook mee naar huis!

 

Door de diverse workshops, afgestemde wandelingen en teachings van de Elohim Master Healers en docenten krijg je vele inzichten en healing
Je leert hoe je het prachtige wezen die je bent en je volledig potentieel in het alledaagse nog meer kunt gaan leven. Hoe je vanuit je eigen Lichtkern mindful en open kunt blijven tijdens confrontaties, kritiek of lastige situaties. Hoe je gevoeligheid en Wezen niet op slot hoeven te gaan. Je ontvangt tijdens deze week diverse healingen voor je multidimensionale zelf en Moeder Aarde-verbindingen. Ook leer je veel van elkaar en de Elohim ‘Diamond New Earth’ woon-werk gemeenschap.   

 

De Elohim Krachtplaats tilt je op en opent je Divine Being
Naast de bijeenkomsten is er ook genoeg tijd om zelf de Krachtplaats en de Helende Zelfrealisatie Tuinen te ontdekken. De Krachtplaats opent als vanzelf diepere niveaus in jezelf. Je ervaart meer afstemming op de Deva’s, natuur en je innerlijke rust en verruiming. Mentale ‘ruis’ en emotionele disbalans nemen af en je hart opent zich verder.

 

Een schat aan ervaring neem je mee naar huis
Je uitstraling verandert, je wordt zachter, liefdevoller, en tegelijk ook krachtiger en kernachtig geaard. Wat je mee naar huis neemt is veel meer van jeZelf! Een schat aan belangrijke levenservaringen, inzichten en healingen zullen je leven verder verrijken. Een verrijkend en waardevol cadeau aan jeZelf!

 

kampvuur 2015.jpg vrouw in icosaeder 2.jpg Deva cursus 1.JPG

 

 


 

Het programma

Het programma begint dinsdag om 15.00 uur en eindigt zondag om 13.00 uur (na de lunch).
Klik hier voor het overzicht van alle activiteiten

 

Het programma wordt gegeven door Joke ElZiam Nootebos en diverse Elohim Master Healers en docenten

 

Wat is er verder te doen:

 • Heerlijk wandelen en mediteren in de Helende Zelfrealisatie Tuinen.
 • Healingen ontvangen van de levensgrote geometrische vormen van 3 meter hoog.
 • De helende werking van plantenspirits ervaren middels de spirituele bomen- en kruidenroute.
 • Samen eten in het huiskamer restaurant ‘Gaia’s Overvloed’.
 • De Elohim kristalwinkel met 13 dimensionaal geopende kristallen bezoeken.
 • Kampvuur maken in de avond (op eigen initiatief).
 • Muziek maken (neem je instrumenten mee).
 • Fietsen of wandelen in de omgeving (zie onze andere site www.natuurcampingvakantiehuis.nl).
 • Een reading, healing, massage of kristallegging boeken. Dit kan buiten de activiteiten om. Er is slechts plek voor enkele mensen, tijdig reserveren is aan te bevelen.

 


 

De Elohim Krachtplaats activeert je de Joy van je ware Zelf. Het brengt de codes voor je bestemming en het leven vanuit je Ziel!

 

rondleiding Jordy.jpg vrouw in elfentuin.jpg

 

 


 

Ervaringen van deelnemers:

"Ontzettend bedankt voor de mooie, fijne, leerzame, inspirerende zomerweek. Ik ben naar huis gegaan als echt een nieuwe versie van mezelf. Voel veel meer, ben me bewuster van alles in mijn lijf, maar vooral ook veel bewuster van de natuur om me heen. Het was na de week kamperen ook heel vreemd om weer binnen te zijn en binnen te slapen."

"Het was zo'n fijne en heerlijk ontspannen week! Helemaal in contact met mijzelf en de natuur(wezens). Ben nog aan het nagenieten en inzichten en ervaringen aan het oogsten. Ontzettend bedankt!"

"De zomerweek gun ik iedereen! Ja, de veiligheid in de groep, de groepssfeer en ook de begeleiding vanuit de healers voelt heel verdiepend. Ik voelde mij gezien en heb de warmte in mijzelf ervaren. Ook de verbinding met de natuur ben ik ‘opnieuw’ gaan beleven."

"Fijn, een hele week helemaal voor mijzelf. Ik ben mijzelf gaan ontdekken. De rust en de energie zijn heerlijk, ik was in een warm bad van Liefde."

Een greep uit de resultaten die de deelnemers opgehaald hebben:

 • Meer vertrouwen in wie ik ben en het voornemen mijn eigen Zijn voortaan compromisloos neer te zetten, zonder schuldgevoel.
 • Meer aarding en acceptatie in mezelf en nog meer healing ontvangen welke door zal blijven werken, ook thuis. Een heel mooie en veilige ervaring van mijzelf in een groep begeven. De groepssfeer, healingen en ook de begeleiding vanuit jullie (het centrum) neem ik mee.
 • De week was voor mij een stuk verwerking, heb nu meer vrede met mijn verleden. Ik merk ook meer warmte naar mezelf toe.
 • Meer geloof en besef dat ik dit (mijn ware Zelf) ben. Dat ik kan healen, dingen aanvoel en dat ik op mezelf mag vertrouwen. Vanuit daar keuzes maken  - handelen naar mijn innerlijke gevoel.
 • Meer thuisgekomen in mijzelf en in bewust-aanwezig zijn. Meer in contact staan met de Bovenwereld. Meer inzichten op energetisch vlak.
 • Een paar hele fijne tips neem ik mee over hoe makkelijker ik naar mezelf kan luisteren en me met de natuur kan verbinden.

 


 

Praktische info

Bij de prijs van de zomerweek zijn alle activiteiten en de maaltijden inbegrepen. Het verblijf dient apart bij geboekt te worden.

Je kunt kiezen om te verblijven:

 1. In een van de verhuur caravans en chalets
 2. In vakantiehuis Pegasus of vakantiehuis Eenhoorn
 3. Met eigen tent/caravan op de mini camping (met korting vanaf je vierde nacht)
 4. In de B&B/hostellerie “Happiness

Je kunt alle accommodaties bekijken op onze website, daar vind je ook de tarieven.
Klik hier voor meer info

 

De volgende maaltijden zijn inbegrepen bij de zomerweek:

 • Diner: dinsdag 15 t/m zaterdag 19 augustus
 • Lunch: woensdag 16 t/m zondag 20 augustus
 • Ontbijt: woensdag 16 t/m zondag 20 augustus

 

Geniet van de gezelligheid in de huiskamer van hostellerie Happiness
Ook als je op de camping of in een caravan/vakantiehuis verblijft kun je in de avond, tussen 19.00 en 22.00 uur, gebruik maken van de huiskamer van Happiness. Koffie, thee en Wifi zijn gratis.

 

Tip: Blijf langer dan 5 nachten en geniet je zomervakantie op de krachtplaats
Gun jezelf een ontspannende vakantie op de Elohim krachtplaats met hogere dimensies, engelen, natuurwezens en de helende zelfrealisatie tuinen. Geniet van de heerlijke energie, stilte en natuur.

Als je langer wilt blijven kun je gebruik maken van de kortingstarieven in Happiness voor twee weken of langer, de weektarieven van de caravans, chalets en vakantiehuis Pegasus, of de korting op de camping.

 

Bed en breakfast Happiness voorkant pegasus met gast.jpg Caravan 17 nieuwsbrief formaat.jpg