Oefendag healer, reader, coach - versterk je kwaliteiten, Gaven en zelfvertrouwen!

Workshop: 095
Deze module behoort tot de opleiding: RO, MHRC, VPZ
Deze workshop wordt alleen als onderdeel van een opleiding aangeboden.

Beschrijving

Ben jij een Healer en wil je graag nog meer sessies, omzet of vertrouwen in jezelf krijgen? Durf je geen reclame te maken of uit te komen voor je healingen? Heb je last van onzekerheid of ontbreekt het je aan ervaring? Dan is deze workshop iets voor jou! Tijdens deze dag ontvang je tips, adviezen, feedback, inspiratie en nieuwe inzichten. Door het oefenen en de tips die je krijgt van anderen kun je je onzekerheid, niet vertrouwen, uitstelgedrag of niet geloven in jezelf, loslaten. Je comfortzone zal zich verbreden wat je blijer, spontaner en flexibeler maakt. Je komt stevig in verbinding met je ziel en zielskwaliteiten en wordt tijdens deze dag enorm bekrachtigd. Je vaardigheden en eventuele praktijk zullen hierdoor gaan stromen!
Lees de volledige tekst

Data & prijzenOefendag healer, reader, coach - versterk je kwaliteiten, Gaven en zelfvertrouwen!

Tijdens workshops of opleiding heb je ervaring opgedaan als healer-reader of coach. Maar als je nog niet zoveel sessies geeft of die voornamelijk aan bekenden geeft, ontbreekt het soms nog aan genoeg zelfvertrouwen en bevestiging waardoor je praktijk, met cliënten en betaalde sessies, niet genoeg stroomt.

Soms vraag je je misschien ook af of je wel genoeg in huis hebt om als "kanaal" met de engelen te healen. En of je wel genoeg resultaat kunt behalen voor de vragen waar de cliënt mee komt ... Misschien wil je helemaal geen praktijk of je heb nog maar enkele Elohim workshops gedaan en wil je alleen het healen en readen verder oefenen. Ook dan kun je meedoen om ervaring op te doen en tips te krijgen. Het is goed deze dag net zo vaak te herhalen totdat je voelt dat je healer-, readerschap helemaal in je staat. Door oefenen, bevestiging en tips van anderen zul je merken hoe ongekend snel jij je eigen angsten overschrijft! Je zal je door deze dag geinspireerd en opgetild voelen!

 

Wat haal je op?

 • Zelfvertrouwen in eigen kwaliteiten.

 • Verdieping in healen, readen en coachen.

 • Inzichten waar jouw specialisme ligt.

 • Tips hoe je anderen kunt coachen en begeleiden waardoor ze ook terugkomen.

 • Hoe jij je praktijk kunt laten stromen en reclame kunt maken.

 • Hoe jij jezelf in al je vaardigheden aan anderen kunt laten zien en zichtbaar wordt.

 • Loslaten van faalangst, uitstelgedrag, terugtrekken, onzichtbaar zijn.

 • Inspiratie voor eigen ontwikkeling en praktijk.

 • Verdieping in het leven vanuit bewustzijn en je ziel.

 • Verruiming van je kanaal in het samenwerken met de Bron, engelen en lichtmeesters.

 • Bekrachtiging voor gevoeligheid en hoe dit je grootste kracht is.

 • Je ontwikkeling en vertrouwen als healer zal met sprongen vooruit gaan ook tegenover anderen!

 

Marlisa 2017-klein.jpg

Tijdens de oefen- en verdiepingsdag voor healers en readers krijg je aanwijzingen en feedback, van Marlisa Hof als ervaren, multidimensionaal Master Healer Reader.  En je zult ook leren van elkaars problemen en aanwijzingen.


Er is tijdens de workshop voldoende ruimte voor persoonlijke opmerkingen en vragen en voor het overwinnen van onzekerheid.


Werk jij als healer of heb je interesse om dit te ontwikkelen?
Heb je een hele Healing-Reading opleiding gedaan of heb je maar enkele Elohim workshops gedaan waarbij je leerde healen? Is het lang geleden? Dan is deze oefen- en verdiepingsdag iets voor jou.  Tijdens deze dag oefen je met healen en readen en alles wat daarbij komt kijken. Na afloop heb je meer zelfvertrouwen wat ook een eventuele praktijk ten goede komt. Je praktijk zal daardoor zichtbaar beter gaan stromen.

 Ervaring van een deelnemer:


"Bedankt voor de inspirerende dag. In de ochtend was ik eerst wel wat zenuwachtig maar dit verdween vanzelf in de ochtend. De sfeer was fijn en ongedwongen wat mij heel erg hielp om maar gewoon te doen. Ik voel meer vertrouwen in mijzelf en mijn kwaliteiten! Linda"

"De workshop, oefendag, met Marlisa was een prachtige ontspannen, open dag waarin toch veel en hard gewerkt is. Vooral zoveel tijd te hebben voor de healingen die op die dag een belangrijk onderdeel waren vond ik heel plezierig. Daardoor konden we toch iets dieper ingaan met dat wat nodig was, je kunt daar door een nog mooiere healing geven.

Het heeft mij nog krachtiger gemaakt. Lida"

"Het was een heel fijne dag en ook de afwisseling in oefeningen was erg fijn! Marijke"

"De workshop heeft mij meer vertrouwen gegeven in mijn kwaliteiten en mij weer meer bevestigd in mijn zielsessentie. Ada"
 
"Deze oefendag heeft mij bevestiging gegeven dat ik wel kan healen en readen en dat het blijven oefenen belangrijk voor mij is. Marie-Jose"

 


 

Contact en route
E:
info@elohim-centre.org
T: +31 (0)597 541539

 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen