Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

Workshop: 2019.035
Deze module behoort tot de opleiding: MHRC, VPZ, RHRC, AH, HM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Diepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

09-03-2019 t/m 10-03-2019


€379,00

vroegboekprijs

09-03-2019
10-03-2019
10.00-17.00 uur

INCLUSIEF:
sessie- of workshopkortingsbon
gratis toegang Helende Zelfrealisatie tuinen
incl. 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner
excl. overnachting, alle bedden zijn VOLGEBOEKT

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

01-02-2020 t/m 02-02-2020


€381,00

vroegboekprijs

01-02-2020
02-02-2020
10.00-17.00 uur

INCLUSIEF:
eten
overnachting (mits beschikbaar)
sessie- of workshopkortingsbon
gratis toegang Helende Zelfrealisatie tuinen

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos
Toon toekomstige data

Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

Let op! Alle bedden in de groepsaccommodatie zijn volgeboekt. Ook alle chalets en vakantiehuizen geboekt. Het is enkel nog mogelijk aan de workshop deel te nemen en elders te overnachten.

 


melkwegstelsel.jpg

Workshop 035, docente Joke ElZiam Nootebos
Let op: vanwege de grote belangstelling voor deze workshop raden we je aan tijdig in te schrijven. Het aantal deelnemers dat kan slapen op de Krachtplaats is namelijk beperkt.


Diepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen. Deze kwamen tijdens de incarnatie in de cellen. Daardoor kunnen het levensdoel en het aarden van onze Goddelijke Essentie, het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet vanuit gemak en plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan en werken vorige levensthema's, ouderprogramma's en karma zich uit.


Overtuigingen als ze zien en respecteren me toch nooit helemaal

Ik voel me niet begrepen, sta aan de zijlijn of krijg geen plek in het hart van anderen lichten soms op tijdens deze enorm helende workshop. Ook diepe grondpatronen als ; "ik heb het gevoel dat ik eerst wat moet doen voor de ander voordat ik liefde, respect of aandacht verdien. Ik heb diep van binnen het gevoel dat ik me onveilig voel bij anderen. Het is moeilijk genoeg zelfliefde of eigenwaarde te voelen. Ook vind ik het moeilijk automatisch van iedereen steun aan te trekken voor wat mijn hart graag wil".
Dit zijn gevoelens en overtuigingen waar de meeste mensen nog mee zitten. Toch kan dat zomaar veranderen. Geluk kan na deze workshop zomaar meer binnenstromen in je leven!


Nu is het tijd om onze oorspronkelijke Kracht, Liefde, plezier en levensbestemming ook in de onderste chakra's en het dagelijks leven toe te laten en er voor te gaan staan. De relatie met jezelf, de ander, je beroep, het leven, zijn bedoeld geluk, en geen last, te brengen. 


Elk jaar opnieuw laat deze nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn.


Oude patronen als (voor)ouder-kindervaringen, angst, onzekerheid, uitstellen, (werk-)verslaving, in het hoofd zitten en verdedigingsmuurtjes, kunnen worden opgelost. Ga voor Wie je helemaal Bent en voor wat je komt doen op aarde!


Wat gebeurt er in de workshop


Je gaat terug naar de sferen
voordat je incarneerde en maakt de reis naar Aarde, naar dit lichaam, opnieuw. Je haalt je oorspronkelijk doel, al je licht en blijheid, je Ware Natuur en levensplan weer op en laat het deze keer niet ondersneeuwen. Het ondersneeuwen gebeurde o.a. al tijdens het moment van conceptie en in de zwangerschap. Je gaat dat zelf ervaren tijdens de afstemming op je nieuwe, deze keer, kosmische, geboorte.


Je levensbestemming en authentieke Zelf

In je werk en privéleven worden, na deze workshop en begeleide zielreis, je (deels) verloren zieledelen, levensbestemming en je 13 voudig-bewustzijn en liefde, weer actief. Vermoeidheid, niet in je kracht staan, herhalingslussen, geen goede relaties aantrekken of onzekerheid krijgen de kans te verdwijnen.

In de weg staande conditioneringen, gedragspatronen en overtuigingen -
vanaf het indalen uit de sferen tot nu -  kunnen worden opgeheven.

 

Je gaat opnieuw door je geboorte en levensplan heen, maar nu mét al je Licht en je doel op aarde. Je neemt deze keer onvoorwaardelijke trouw aan jezelf mee. Dit verandert je toekomst ten positieve. Immers; je toekomst komt voort uit wat je in het verleden meemaakte. Je ziel ervaart (vaak voor het eerst) intense veiligheid en welkom.

 


 

conceptie

De vier stadia van conceptie tot geboorte, krijgen aparte aandacht

Kun je maar niet in je Kracht komen, voel je je altijd wat moe en down, ben je fysiek niet zo sterk, ben je perfectionistisch en nooit tevreden over jezelf, blijf je steken in het bedenken en kom je niet genoeg tot daden, trek je het je steeds aan wat anderen van je vinden, twijfel je aan jezelf, voel je je meer verantwoordelijk voor een ander dan voor jezelf, is je aura veelal bij anderen en ben je weinig gecentreerd, moet je maar steeds overal in je leven heel hard voor werken, kun je niet vanuit je kernkracht vol vertrouwen zijn, hebben anderen altijd succes in relaties en in alles wat ze doen en jij veel minder?

In het zwangerschapsdeel van de workshop zal Joke, na de uitleg over de 4 zwangerschapstadia, samen met de engelen en het oneindig veld van Bewustzijn en Liefde zeer krachtige groepshealing geven; een heel bijzondere ervaring. Het verandert je leven ten positieve. Alles gaat Stromen.

 


 

"Terug in de sferen zag ik allemaal eenhoorns en engelen, alles was mooi en kleurig. De reis naar de aarde heb ik ook als heel mooi ervaren. Ik zag blije ouders die op me wachtten en heb nog nooit eerder, dan tijdens deze workshop, zoveel (onvoorwaardelijke) liefde voor mijn ouders gevoeld en dat voel ik nu nog steeds.

De geboortetunnel heb ik ook als heel fijn ervaren. Wat een goed gevoel om zo verwelkomd op aarde te komen, ik ben er nog steeds van onder de indruk. Het heeft me heel diep geraakt. Ik voel me nu weer een heel stuk dichter bij mezelf."

Marian

 

"De workshop was ongelooflijk mooi en krachtig. Ik voel me weer helemaal in mijn lichaam. Dank je wel Joke!"

Frieda

 

Dag lieven mensen van Elohim,
Ik wou jullie nog bedanken voor het wonderlijke weekend van de hergeboorte. Wat mij misschien nog wel het meest geraakt heeft was het moment waarop we zongen en werden toegezongen. Vooral toen we aan het zingen waren voelde ik dat ik helemaal oploste in één bewustzijn. Ik was zo blij en vol vreugde (als een kristalkind) dat wij allemaal samen zulke prachtige tonen en energie op aarde konden brengen (het ontroert me nu nog als ik het schrijf). Het gevoel van intense verbondenheid en dat mijn essentie daar onderdeel van mocht uitmaken raakte me tot diep in mijn ziel, want het is precies daarvoor dat mijn wezen geboren is. Ik voelde mijn lichaam heel erg trillen en het leek eigenlijk alsof ik geen lichaam meer had. Het voelde meer als twee strepen die in het midden naar binnen gebogen stonden. Erin, erboven, er omheen en eronder was er alleen maar energie. 'Ik' was opgelost. De dag ervoor voelde ik dat mijn essentie in de sferen een soort van dirigent van een orkest van energie van vreugde, overgave en liefde was. Het was prachtig om de dag erna dit te mogen ervaren. Dankjewel, het is een ervaring die ik nooit meer zal vergeten en die een diepe indruk heeft nagelaten.

(Verder voel ik mijn eigen energie veel feller en ben ik veel meer in het moment, mijn benen plakken ook aan de grond.)

 

Dank je wel, fijne dag, hartelijke groet, Cindy
 
Lieve mensen van het Elohim,
Afgelopen weekend was ik bij jullie ivm. de workshop nieuwe geboorte en dat 
heeft heel veel voor mij betekend.
Ik heb me zo veilig gevoeld dat ik in totale overgave, de angst voorbij, 
alles wat is gebeurd op me in heb kunnen laten werken.
Het heeft een blijvend effect van rust en ruimte veroorzaakt.
Mijn kinderen reageren anders sindsdien en ook mijn zus heeft dat weekend 
veranderingen doorgemaakt die hiermee verband houden.
Ik ben heel dankbaar dat ik me bij jullie aangesloten kan voelen. Als in een 
bedding waar mijn wortels eindelijk voedsel vinden.
Bedankt voor alle liefde, afstemming, overgedragen kennis, ruimte en groei.
M

 

Lees hier meer ervaringen van cursisten

 Voorbereiding op de workshop en na afloop met de "DNA Healingsset"

Door het vooraf gebruiken van de DNA Healingsset haal je nog meer uit de workshop. Ook na afloop helpt het je alles integreren.

De DNA Healingsset helpt je bovenbewustzijn en ziel in te dalen, je onbewuste, voorouderpatronen van aardse en zielegeschiedenis, karma en zielengroepen te zuiveren.

Karmische (voor)ouder patronen bevinden zich o.a. als informatie in je bloed, bloedvaten, botten, milt, hormonen en kunnen hoge bloeddruk, hart en vaatklachten, hyperventilatie, vermoeidheid, gewrichtsklachten, lusteloosheid, e.d. veroorzaken.

Klik hier om de DNA healingset te bestellen en voor meer informatie


 

 

innerlijkkindbergkristalregenboog28501_c0_w900_h.jpg

Voel je je niet echt gezien of gerespecteerd in de schoonheid van je ziel en lichtwezen?

Dan is ons innerlijk kind en regenboog bergkristal iets voor jou! Dit kristal helpt met de zware energie in en rondom je en als je afgescheiden innerlijk kind of zelfbescherming je steeds overnemen.

Klik hier om voor meer informatie over dit innerlijk kind en regenboog kristal

 


 

De energie van de Elohim Krachtplaats en helende tuinen ondersteunen je sprakelendheid en lichtkracht.
Tijdens de workshop heb je gratis toegang.

 Contact en route

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen