Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde, je Merkaba en Pleiadische afkomst

Workshop: Geo1-2020

Beschrijving

Tetraëder en de Merkaba zijn onzichtbare, geometrische vormen/lijnen in je DNA en rondom je aura. Je lichtlichamen en zieledelen die tijdens deze workshop geactiveerd worden d.m.v. de heilige geometrie van deze vormen, vergemakkelijken je groei, vuurkracht, passie en integreren je hogere zieledelen in je dagelijks leven. Ook zul je je Pleiadische en Sirische zieledelen en de hogere gaven, scheppingkracht en Liefde daarvan, integreren. Net als de dolfijnen-vreugde en het walvissen bewustzijn. Dat brengt oer-rust, innerlijke veiligheid en blijheid in je relatie-chakra en basis-chakra.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenIntegreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde, je Merkaba en Pleiadische afkomst

Lezing, readings, channelings; Jouw  Inwijdingsweg en het ophalen van je hogere zieledelen d.m.v. de geometrische vormen Tetraëder + Merkaba + de helende channelings i.d. Elohim Merkaba en Tetraëder krachttuinen met Joke ElZiam Nootebos

 


Tetraëder en de Merkaba zijn onzichtbare, geometrische vormen/lijnen in je DNA en rondom je aura. Je lichtlichamen en zieledelen die tijdens deze workshop geactiveerd worden d.m.v. de heilige geometrie van deze vormen, vergemakkelijken je groei, vuurkracht, passie en integreren je hogere zieledelen in je dagelijks leven. Ook zul je je Pleiadische en Sirische zieledelen en de hogere gaven, scheppingkracht en Liefde daarvan, integreren. Net als de dolfijnen-vreugde en het walvissen bewustzijn. Dat brengt oer-rust, innerlijke veiligheid en blijheid in je relatie-chakra en basis-chakra.

De door Joke geprogrammeerde heilige geometrische vormen en channelings in de helende zelfrealisatie tuinen helpen je met hogere dimensies, engelen, sterren(volkeren), natuurwezens en lichtmeesters te communiceren en dit niveau van Liefde, Joy en Bewustzijn te integreren in je dagelijks functioneren.

De Elohim Merkaba vorm in de helende tuinen helpt je te reizen in de Akasha van de tijd en je parallelle levens en zelfs sterrenlevens. Zogauw je jouw inwendige Merkaba hebt geactiveerd zullen je prana, chi, kundalini-, kosmische- en vitale levensenergie toenemen, net als de kracht van je inspiratie en electro-magnetische uitstraling. Je verkrijgt door de workshop meesterschap in meerdere dimensies van Bestaan en daarmee meesterschap over je Zieledelen en doel! Ook zul je veel meer levensenergie kunnen toelaten in je lichaam, kundalinikanaal en geest.

Workshop geheelde zieledelen, inspiratie, vuur en de merkabah.jpgWat merk je er later van

Na afloop van de workshop zul je merken dat je nog meer helderwetend en heldervoelend wordt en dat je vooral vanuit je universele liefde, meesterschap, hart, ziel en intuïtie, i.p.v. vanuit je mind of kleine zelf, functioneert. Door het activeren van de Merkaba in je DNA zul je (permanenter) gaan leven vanuit je hogere zieledelen, vanuit lichtvoetigheid, stevigheid, inspiratie en passie, ongeacht de uiterlijke omstandigheden. Je 12-strengig DNA en het 13de principe van de Universele Christuskracht enOnvoorwaardelijke Liefde, worden in je lichaam en gedrag voelbaar actief. Informatie en inwijdingen komen op je pad over de geheime kennis van de Elementen, de kubus van Metatron, de Graal, Ankh en de Elohim-vlam. De transmissie rondom de Merkaba schoont herhalingslussen van familiepatronen en van je hele zielegroep tot aan je oorsprong! Veel (familie) karma kan dan wegvallen en een gelukkiger leven en meer flow, zal na afloop van de workshop, het resultaat kunnen zijn. Je trekt positieve mensen en situaties aan!

Hoogste vorm van universele liefde, vreugde en scheppingskracht

De indalende energie van de geometrische vormen bevat schatten aan diepgaande healing en informatie, over jou, de ontwikkelingsweg door meerdere van je levens en de bedoeling van je huidige leven. Alles wat je nodig hebt om lichter, zekerder, geïnspireerder, blijer heler te leven, komt voelbaar binnen.

In je cellen en DNA bevinden zich ook de 5 geometrische vormen

Heel de schepping bestaat uit de 5 geometrische vormen. Tijdens de helende channelings worden deze oorspronkelijke vormen in je cellen geactiveerd waardoor gemak, meer inspiratie en levensenergie en je kosmisch Zelf, deel zullen gaan uitmaken van je dagelijks leven. Net als je oorspronkelijk Zelf.

Inwijdingsscholen van Lemurië, Atlantis, Egypte, Midden- en Zuid Amerika, India en Tibet

In de oude mysterie- of inwijdingsscholen van Lemurië, Atlantis en later in de mysteriescholen van Egypte en Horus, van Midden- en Zuid Amerika, India en Tibet, werd de geheime kosmische Kennis, de Graal en de Ankh, alleen onderwezen aan de Ingewijdenen. Rene draagt ze ook op jou over zodat je kunt Stralen, helen en positieve situaties activeren. 

tetraeder.JPGDe workshop wordt buiten zowel als binnen gegeven

Tijdens deze workshop vinden activaties en helende channelings plaats in de zelfrealisatie tuinen van de Elohim Krachtplaats. (neem warme kleding en/of regenkleding mee indien nodig) We zitten tijdens de channelings daarbij 2 x 1 uur rondom de 3 meter grote geometrische vormen en hun geweldige energieoverdracht! De rest van de workshop vindt plaats in de cursusruimte.  

Wat brengt het jou naast alle kosmische kennis vertaalt in dagelijks functioneren

Tetraëder en Merkaba brengen voelbaar een geweldig helend krachtveld, liefdesveld en innerlijke groei! Tijdens de workshop worden de hogere lichtkwaliteiten van de vormen en van je zieledelen in je geactiveerd en krijg je inzicht in hoe en waarmee je dat gaat helpen thuis. Je gaat minder denken en voelen vanuit ik en de anderen maar alles wordt meer één, minder afgescheiden en gemakklijker. Vuur, inspiratie, passie, liefde, licht, zonnigheid, een kalme geest, contact met de Bovenwereld, aartsengel Metraton en de totemkracht van de adelaar wandelen na afloop van deze workshop, je dagelijkse wereld binnen! 

Je ontvangt een groter inzicht, overzicht en leiderschap door je geactiveerde hogere zieledelen

Je verruimt je hart, ziel en bewustzijn naar grotere galactische en universele kennis en liefde zodat de kwaliteiten daarvan in je persoonlijkheid komen.

Verbinding tussen je lichaam, persoonlijkheid, ziel en de morfogenetische lichtvelden

Kennis en wijsheid van Sirius, de Pleiaden, Oude Egyptenaren, Maya’s en de Hermetische Mysteriescholen komen voelbaar binnen tijdens de workshop. Ze zorgen voor de verbinding, harmonie en eenheid tussen je fysieke lichaam, persoonlijkheid, ziel en de morfogenetische lichtvelden, het Geheugen/Akasha van de aarde, galaxy, lichtwezens en Bron.

Indien je open genoeg bent durven al je zieledelen zich te ankeren in je lichaam

Na deze workshop volgt alles in je de verdere ontwikkeling naar volledig eenheidsbewustzijn (het Christusgrid). Er ontstaat healing tot in je fysieke lichaam, je DNA en voorouderprogramma’s. Ook is het mogelijk dat je Inwijdingen ontvangt om een natuurlijk healer te worden.

Op eigen gelegenheid

Tijdens de workshop krijg je 30-60 minuten extra tijd om in de helende tuinen ook de aanvullende krachten van de andere geometrische vormen in je lichaam op te nemen zodat je je volledig potentieel gaat worden en voelen. Door de workshop zul je daar dieper voor geopend zijn. In de pauzes van de workshop zijn de doosjes met kleine, door ingewijdene Joke ElZiam Nootebos, opgeladen geometrische vormen (5) van bergkristal te koop in de Elohim kristalwinkel. De krachten en codes die jij nodig hebt om verlicht te zijn in al je chakrás zit erop geprogrammeerd en stralen uit in je omgeving. net als het éénheidsveld. Ook kun je elke vorm afzonderlijk gebruiken voor zuivering en healing.Ze tillen jou en je omgeving op in een groter Liefde-Eenheidsveld.

 Docente

De workshop wordt gegeven door Joke ElZiam Nootebos in samenwerking met de Bovenwereld en vindt plaats op de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen.


Ervaringen van deelnemers

'Wat een prachtige, mooie dag, wat een prachtig thema/workshop is dit geweest Joke.. Zoveel voorbij gekomen en zoveel gebeurt en gezegd, wat niet in woorden te vangen valt. Zó een intense healing en zuivering vond plaats op de krachtplaats..een geweldige vortex heeft zich geopend en dit zó gevoeld en gezien. De leylijnen met een voortstuwende kracht Open zien gaan en het Universum legde zich Open..enorme stilte van verwondering en Vreugde was daar. Nog stil van alles en zo dankbaar en genietend voel ik na..in de stilte gonst er krachtig I'm Present. Een dankbare omhelzing Joke!'

Andrisa den Hartog

 

"Een stapje omhoog en een stapje naar beneden"
'Ik vond de workshop heel krachtig en intens. Aan het einde van de dag was ik ongelofelijk moe. Ik kon bij wijze van spreken, niet eens echt meer een gesprek voeren tijdens het avondeten. Er waren gewoon geen woorden meer. Ik vond de transmissies in de tuin bij de geometrische vormen echt super krachtig en bijzonder. En ook de transmissie aan het einde van de dag met het pillar of light flesje. Net of het daardoor allemaal dieper binnen kwam.
Wat ik meeneem naar huis is het inzicht en de noodzaak om in m'n dagelijkse leven met stapjes het 'hogere bewustzijn en licht' in alles wat ik doe mee te nemen. En dat dit alleen maar kan door meer reflectie en stilstaan bij 'wat' er gebeurt en 'hoe' (en van waaruit) ik daar op reageer'

Barbara

 

'Ik heb de workshop als belangrijk ervaren. Het paste precies in de ontwikkeling die ik/mijn ziel nu doormaakt, in mijn relatie met mijn partner. Het gevoel van Heel zijn, dat nu nog steeds in mij aanwezig is, ongeacht wat anderen zeggen of doen. Meer bewustwording, ook nog meer duidelijkheid waarom ik bij hem ben en voor hem kies.
Ik vond de metafoor "Wat zou Jezus doen". Erg praktisch. Ik heb hem vandaag al paar keer toegepast, en daardoor voelde ik direct een verschuiving van mijn hoofd naar mijn buik. De laatste Healing werkte voor mij heel diep door, zelfs uren daarna. Ik heb dit gevoel van Eenheid/Heelheid nog steeds.
Meer Eenheid/Heelheid en rust in mezelf'.

Karin

 


 

Andere geometrische vormen workshops die je kunt volgen zijn:

 


Lees meer over de Merkaba en Tetraëder op onze webshop

 


Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties


Corona informatie