E-learning pakket opleiding Heilige Magie, Heilige Magiër

E-learningpakket: HM
Deze module behoort tot de opleiding: HM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Dit pakket met audio opnames is onderdeel van de beroepsopleiding Heilige Magie, Heilige Magiër, maar is ook los te volgen.
Lees de volledige tekst

E-learning pakket opleiding Heilige Magie, Heilige Magiër

E-cursus Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan

 

Wat krijg je

9 audio opnames van helende channelings en lezingen van Ingewijdene joke ElZiam Nootebos. Duur%%%%%%%%%%%%%%% minuten

Word een Magiër die de hogere Krachten van de Natuurmagie belichaamd. En die dat als "kanaal" voor universele Liefde kan toepassen. Leer werken met edelstenen, de natuurgod Pan, met Deva's, Moeder Aarde al haar  Natuur-Spirits, met Creatie kracht en heilige Magie.
Er vindt geweldige healing plaats op je ziel en dat voel je! Je ziel wordt voelbaar verbonden met alle planten, natuurwezens en stenenwezens. De natuurgod Pan brengt je lichaam in een hogere trilling waardoor deze verbinding met de natuur ook diep kan doordringen in je functioneren.

Voorbij het "ego-ik", voel je jeZelf, 13 dimensionaal geactiveerde helende producten en de Natuurmagie. Vanuit je multidimensionale ware Zelf open, ontvang, geef en heel je op alle niveau`s van Creatie.

Ontdek hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf.
Leer werken met intenties en sluit aan op de voortdurende stroom van heling en creatie vanuit de Natuurspirits en Moeder Aarde. Deze hoog uitgelijnde creatieve levensenergie bruist en heeft een enorme kracht die altijd voor handen is en voor jou als aankomend Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan praktisch ter beschikking komt middels deze E-cursus.

Een E-cursus die je eigen patronen en blokkades zuivert, je (oeroude) Magische kanalen opent en je aanzet tot het worden van een Lemurische Ingewijdene en Sjamaan die in eenheid met de natuur en haar genezende producten leert leven.

Ervaar verschillende natuurwezens en je kosmisch Zelf
Hoe voel je het onderscheid tussen elfen, feeën, trollen, kabouters en de Lemurische engelen? Leer ze herkennen en voel wat elk soort natuurwezen en engel jou en je omgeving brengt. En ook wat het verschil is als ze er niet zijn. Leer ook de Divine Beïng van de Elohim Krachtplaats kennen/voelen. Hoor hoe hij zich heeft ontwikkeld. Laat de "Pillar of Light-nieuwe geboorte- Sekinah" helende Elohim-tuin je Kosmische Zelf activeren d.m.v. een helende channeling! Joke vertelt daarnaast ook nog, middels vragen van de deelnemers uit een eerder live workshop, over natuurwezens, engelen, je huiselementaal en leven in eenheid met de natuur. Voel eens hoe stralend, groot, gecentreerd en sterk je eigenlijk bent! Hoe enorm je hart is en zet dat alles in je celinformatie waardoor het beklijft!

 

Schuif aan bij de Trollen voor je bewustzijnsgroei, de wereld-evolutie en ontvang een megahealing!
Tijdens een andere audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos, schuif je aan bij de trollen en hoor je wie ze zijn, wat hun rol is in de evolutie, hun bijdrage aan de Nieuwe Aarde, wat ze doen voor ons, de mensen, en hoe we van elkaar leren en samen bijdragen aan het verenigen van alle rijken. Ze onthullen dat ze ons mensen vaak zo hilarisch vinden en niet snappen hoe het toch in ons werkt. Dat we zoveel zorgen hebben, maar dat dit tegelijkertijd ook hun voedsel en hun taak is: het met plezier opeten van al onze zorgen, onderdrukte en ingehouden emoties, gedachten, enz. Zorg dus voor trollen in je huis en tuin! En om dat meteen maar te ervaren, word je uitgenodigd om lekker ontspannen languit op de trollentafel te komen liggen en je over te geven aan een enorm krachtige healing van de trollen in samenwerking met diverse lichtmeesters, sterrenvolkeren, elfen, kabouters en kobolten.

Voelbaar word je door veilige sferen omhuld zodat je je ontspannen aan de healing overgeeft
Je hele lichaam, hormonale systeem, organen, hersenen en wervels; alles wordt doorzocht op oude patronen, gedrag, overtuigingen, emoties, karma, collectieve stukken, stukken van je ouders……. alles wat ingehouden, opgeslagen, onderdrukt is en vastzit wordt losgemaakt, opgegeten en getransformeerd.
Je bent veilig, je voelt je steeds dieper in je aardelichaam zakken, alles kan en mag nu losgelaten worden, geef jij toestemming?
Laat jij je kleine zelf jas uittrekken? Zodat je net als de trollen transparant en gewoon jeZelf bent? Zorgeloos, ontspannen en blij?
Als toetje stroomt een regen van Kristallijn Licht door je aura om je een zuiverende, reinigende douche te geven.


De Natuurgod Pan en de evolutie van alle Rijken

De natuur God Pan opent voelbaar je hart. Dankbaarheid, puurheid en waarheid worden in je geactiveerd. Pan brengt je je Divine  menszijn en Goddelijke Oorsprong. Je voelt en ervaart dat! Alle mineralen in de aardkorst, de kristallen, grotten, woestijnen, rivieren en oceanen kennen allen dezelfde Goddelijke oorsprong. We komen allemaal uit dezelfde Bron en dat is wat Pan je laat voelen.Je ervaart je Al-Eenheid en de groet Samenwerking! Het Anastasia bewustzijn in jou ontwaakt. Alle kennis over de planten en bomen komt voelbaar weer in je cellen. Je aanvoelingsvermogen wordt wakker. Afgescheidenheid lost op. Het groot mysterie en Kennis worden in je wakker. Je weet en voelt, hoe alles samenhangt en op elkaar reageert. De sterren, planeten, jij, de zon en de natuur... Al-Eenheid stroomt binnen. Je bewustzijn opent zich waardoor je gemakkelijker deva's zult aanvoelen. De Natuurgod Pan zal je hierbij blijvend ondersteunen en helpen, ook na afloop van de E-cursus Heilige Magiër en nieuwertijds Sjamaan.

Hoe doe je je huishouden, tuinwerk, autorijden of ander werk vanuit je natuurlijke Flow

Je leert tijdens een andere audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos, hoe jij en je ware natuur zich vanuit eenheid kunnen afstemmen met Moeder Aarde, de Spirits en het Licht en hoe anders, prettig en vloeiend je dan je huishouden, tuinwerk autorijden of ander werk doet. Hoe licht, blij en gemakkelijk alles dan gaat. Het werken doet zichzelf!

Sommige luisteraars beschrijven dat ze de Spirits van hun tuin of huiselementaal konden zien en voelen tijdens het luisteren van deze bijzondere E-cursus en transmissie/channeling.

Wordt ingewijd in het Water element en het Rijk van de waternimfen
In deze opname wordt er uitgebreid gesproken over water en haar bewustzijn. Hoe het water al het afval, fysiek, geestelijk en emotioneel, van de aarde afvoert en transformeert. Ook wordt er gesproken over hoe je dan het beste met water om kunt gaan.

Edelstenen

In dit live fragment, uit een kristalworkshop, ervaar je de frisse en krachtige energie van de kristallen en edelstenen. Laat ze je diep in je wezen aanraken. Je wordt werkelijk een ander mens als je meer verbinding met de kristallen gaat ervaren. In de live kristalworkshop die gegeven wordt door Joke bekrachtig je je verbinding met de kristallen nog dieper en leer je ze multidimensionaal te openen en activeren. Een echte aanrader!

Werken met Drakenkrachten

In dit fragment uit een van de vroegere Merlin workshops, wordt het verschil uitgelegd tussen de verschillende draken, drakenrijders en drakenkoningen. Er wordt ingegaan op verschillende grote Draken-bewustzijnskrachten en hun werking. Het verschil tussen drakenrijders en drakenkoningen. Hoe werk je met de grote krachten vanuit je Ware Zelf en niet vanuit je ego? Het begeleiden van andere mensen op hun pad, samen met de natuur en haar natuurwezens. Wil je gaan werken met de drakenenergie? Kijk dan eens naar onze 13 dimensionaal geactiveerde drakenschedels en  -producten. Zij activeren jouw Drakenbewustzijn en verbinding met het Drakenrijk.

 

 

 


Gebruiktips &&&&&&&&& moet fragmenten worden: 

Deze geluidsbestanden kun je 1 voor 1 in je eigen tijd en tempo, thuis 4x op je computer, beluisteren. 
Na je bestelling via onderstaande links, ontvang je daarvoor een link. Het is aan te bevelen de opnames te beluisteren met een koptelefoon of oordopjes.In de E-cursus Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan vind je de volgende opnames

  1. Verschillende natuurwezens en je Kosmisch Zelf ervaren
  2. Schuif aan bij de trollen voor bewustzijn, wereldevolutie en mega-healing
  3. Huis schoonmaken, tuinieren met huiselementaal en Deva's
  4. Natuur God Pan, Anastasia en natuur communicatie
  5. Inwijding water elementen
  6. Levend water en waternimfen
  7. Ervaar de oorspronkelijke energie van de kristallen
  8. Waar staan draken, drakenrijders en drakenkoningen voor en hoe word ik er een?
  9. De god Pan en de evolutie van alle rijken op Aarde

 


Deze E-cursus kun je los volgen maar is ook onderdeel van de opleiding tot
"Merlin Healer, Heilige Magiër en Nieuwetijds Sjamaan"

Tijdens de uitgebreidere opleiding kun je met al deze krachten als kanaal van Moeder Aarde en de Bron leren healen. Voor jezelf of voor het voeren van een eigen praktijk en open je je in je Ware Zelf.


 Klik hier voor de volledige opleiding


 


 

Contact en route

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: