Channeling - Healing - E-learning audio opname pakket Aardehealer Natuurcoach

E-learningpakket:
Deze module behoort tot de opleiding: AH
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Het E-learningpakket “Aardehealer, Natuurcoach” bestaat uit meerdere verdiepende audio-opnames, die je vanuit huis kunt beluisteren. De audio-opnames, welke afzonderlijk te bestellen zijn of als geheel voor een opleiding, openen je diepergaand en brengen je 13 dimensionale bewustzijnsgroei en Liefde. Ze halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op en werken tot diep in je lichaam. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevulder, rustiger en je ware Zelf (verlichting) en wij-gevoel komen op de voorgrond. Ook ontwikkel je meer liefde, kennis, gezondheid, non-dualiteit en verruimd inzicht middels de krachtig werkende 13 dimensionale Elohim audio-opnames.
Lees de volledige tekst

Channeling - Healing - E-learning audio opname pakket Aardehealer Natuurcoach

Het E-learningpakket bestaat uit meerdere audio-opnames, die live zijn opgenomen tijdens transmissies uit workshops of satsangs. Deze kunnen afzonderlijk besteld worden, ook al volg je geen opleiding. De totaalprijs van het E-learningpakket is afhankelijk van het aantal bestelde audio-opnames.

Indien je de volledige beroepsopleiding Aardehealer, Natuurcoach volgt, dan zijn alle audio-opnames verplicht en is de totaalprijs van het E-learningpakket de optelsom van alle genoemde audio-opnames.

Let op, dit pakket overlapt erg met het pakket Heilige Magie - Heilige Magiër. Wanneer je beide opleidingen volgt hoef je de opnames maar één keer te luisteren, en niet meerdere malen te bestellen.

 


Gebruiktips: 

De audio-opnames kun je afzonderlijk bestellen en in je eigen tijd en tempo beluisteren.
Na je bestelling via onderstaande links, ontvang je een mail met daarin een link naar de audio-opname. Elke audio-opname kan je 4x beluisteren. Het is aan te bevelen de opnames te beluisteren met een koptelefoon of oordopjes.


 

Channeling - healing - E-learning: Aarde healer, Natuur coach opleiding

Dit pakket bestaat uit de volgende opnames, bestel ze door op de links te klikken.

  1. Verschillende natuurwezens en je Kosmisch Zelf ervaren
  2. Schuif aan bij de trollen voor bewustzijn, wereldevolutie en mega-healing
  3. Huis schoonmaken, tuinieren met huiselementaal en Deva's
  4. Natuur God Pan, Anastasia en natuur communicatie
  5. Healing van plant Agrimonie voor je kristallijnen zelf
  6. Inwijding water elementen
  7. Levend water en waternimfen
  8. Activeer je 6 dimensionale lichtlichaam
  9. Ervaar de oorspronkelijke energie van de kristallen

 
Volledige beroepsopleiding "Aardehealer - Natuurcoach"

Tijdens de opleiding is het voeren van een aardehealingspraktijk, het werken als natuurcoach of sjamaan al mogelijk doordat je zo snel en zoveel leert invoelen, helen en samenwerken met de Spirits. De Elohim Krachtplaats en helende tuinen zijn reeds een stukje nieuwe Aarde waar je veel ervaring opdoet. Tijdens deze blije en dynamische beroepsopleiding maak je kennis met deva's, natuurwezens, verloren zieledelen, genezende planten, totems, de elementen, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling. Je leert hoe je samen met deze bezielde werkelijkheid een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen. Heel de aarde, je huis, tuin en organisatie!

De Workshops en master healer reader sessies zorgen ervoor dat je lichtenergie wordt verhoogd op de Elohim krachtplaats. De audio-opnames zorgen ervoor dat ook thuis je licht hoog blijft.

 

Klik hier voor meer informatie over de beroepsopleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

 

 


 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: