Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"

Workshop: OT 308.2019
Deze module behoort tot de opleiding: RHRC, AH
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

27-06-2019


€25,00

vroegboekprijs

27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 18.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

25-06-2020


€25,00

vroegboekprijs

25-06-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 18.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos
Toon toekomstige data

Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"

Krachtige live/ online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos.

 

Haal nu hchakra en stralenet beste uit jezelf en je 2de chakra naar boven!

Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Sluit je dan aan bij de live/online groepshealing met Joke.

Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik en essentie! Vanuit je hoofd, wil en inzet leven maakt je zwaar of serieus, vanuit de buik van je Essentie leven maakt je zorgeloos, lichtvoetig, vredevol, blij, God-Godin. Het brengt je in eenheid met je levensstroom, je seksuele organen, verlichte seksualiteit en relaties!

Word spontaan en geniet de onschuld en speelsheid van je innerlijk kind en het man zijn of vrouw zijn, van moment tot moment, onafhankelijk van de omstandigheden en uiterlijke levenssituatie!

 


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 18.30 uur op de dag van de groepshealing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen van te voren als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur en dineer mee in het huiskamerrestaurant 'Gaia's Overvloed' om 17.30. (Reserveren vooraf is bij de maaltijd noodzakelijk.)

Het is niet mogelijk achteraf een opname te ontvangen. Meedoen kan alleen om 19.30 uur.

Korting krijgen op de groepshealingen?
Boek vier channelings en ontvang een vijfde naar keuze gratis, bekijk het online healingspakket!

 


Tip:
Biologische tinctuur 2de chakra/vreugde bestellen en innemen


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

"Wat een prachtige, intense transmissie.. het heeft mij zo geraakt. Ik moest zo intens huilen van het gevoel van bevrijding..herkenning, erkenning zo diep van binnen te voelen. En het deed mij beseffen, dat er werkelijk in de laag van mijn tweede chakra een diepe strijd altijd gestreden was.. En nu een glimlach op mijn gezicht en het ik besef dat ik hiervoor gekomen ben, om deze zaak op te lossen/te doorleven. Nog dieper voel ik nu het worden van Wie ik Werkelijk Ben."

Andrisa


"Tijdens de healing werd er ook gewerkt op verslavingspatronen, op dat moment voelde ik een grote energie uit mijn systeem gaan. Ik zag hoe ik steeds weer terug kan vallen in onbewust gedrag met eten, televisie, sociale media en andere subtiele verslavingen. Ik dacht dat ik er al klaar mee was maar dit was kennelijk nog niet het geval. Super bedankt voor deze healing, ik voel me weer helderder en gevulder. Ik denk niet dat mijn verslavingsgedrag nu nog zo snel zal terugkeren."

Gerard

Lees hier meer ervaringen van deelnemers

 


 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen