Online groepshealing "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"

Workshop: OT 308.2020
Deze module behoort tot de opleiding: RHRC, AH
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

25-06-2020


€25,00

vroegboekprijs

25-06-2020
19.30-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 18.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Willeke Ananda Jansen

24-06-2021


€25,00

vroegboekprijs

24-06-2021
19.30-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 18.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Willeke Ananda Jansen
Toon toekomstige data

Online groepshealing "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"

Krachtige live/ online groepshealing met Willeke Ananda Jansen.

Haal nu hchakra en stralenet beste uit jezelf en je 2de chakra naar boven!

Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Sluit je dan aan bij de live/online groepshealing.

Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik en essentie! Vanuit je hoofd, wil en inzet leven maakt je zwaar of serieus, vanuit de buik van je Essentie leven maakt je zorgeloos, lichtvoetig, vredevol, blij, God-Godin. Het brengt je in eenheid met je levensstroom, je seksuele organen, verlichte seksualiteit en relaties!

Word spontaan en geniet de onschuld en speelsheid van je innerlijk kind en het man zijn of vrouw zijn, van moment tot moment, onafhankelijk van de omstandigheden en uiterlijke levenssituatie!

Tip: Biologische tinctuur 2de chakra/vreugde bestellen en innemen

 


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 18.30 uur op de dag van de groepshealing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen van te voren als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur en dineer mee in het huiskamerrestaurant 'Gaia's Overvloed' om 17.30. (Reserveren vooraf is bij de maaltijd noodzakelijk.)

Het is niet mogelijk achteraf een opname te ontvangen. Meedoen kan alleen om 19.30 uur.

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket

 



Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

 

"Deze online healing was niet de eerste online healing waar ik aan mee heb gedaan, elke keer ben ik dan weer blij dat je deze mogelijkheid op gegeven moment gecreëerd hebt, want ik kan niet even langskomen in Veelerveen. Tussen "hier" en "daar" liggen meer dan 1000 kilometers... en tegelijkertijd bestaat die afstand gelukkig totaal niet.

De transmissie "2de chakra, vreugde, verbinding en relatie" was voor mij de meest indrukwekkende en diepgaande "online ervaring" ooit. Heel helend, heel krachtig, ik werd ondergedompeld in een hoop emoties en veel herkenning, sommige zinnen leken wel speciaal voor mij bedoeld. En wie weet waren ze dat ook.De onmetelijke liefde van Sanat Kumara, Jesus, Maria Magdalena en zo vele andere lichtmeesters te voelen en te herkennen, de herinnering daaraan laat gewoon de tranen weer opwellen. Het was en is extase puur.

In het contact met de mensen om me heen voel ik duidelijk een verandering. Er is vanaf mijn kant meer openheid en enthousiasme, de gesprekken zijn levendiger Kortom, wanneer ik weer eens een lichtbaken nodig heb waar ik me aan kan oriënteren om verder te kunnen groeien op mijn pad, dan heb ik er het volle vertrouwen in dat er weer een aankondiging voor een passende online healing in mijn email inbox binnenkomt. Tot nu toe was dat namelijk altijd zo. Dan hoef ik alleen nog de stap te zetten om me aan te melden...
Dank jullie wel, Joke & Bovenwereld."

Silvia

 

"Tijdens de healing werd er ook gewerkt op verslavingspatronen, op dat moment voelde ik een grote energie uit mijn systeem gaan. Ik zag hoe ik steeds weer terug kan vallen in onbewust gedrag met eten, televisie, sociale media en andere subtiele verslavingen. Ik dacht dat ik er al klaar mee was maar dit was kennelijk nog niet het geval. Super bedankt voor deze healing, ik voel me weer helderder en gevulder. Ik denk niet dat mijn verslavingsgedrag nu nog zo snel zal terugkeren."

Gerard

 

Lees hier meer ervaringen van deelnemers

 


Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen