Online groepshealing "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"

Workshop: OT308-2023

Beschrijving

Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

29-06-2023


€27,50

vroegboekprijs

29-06-2023
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Online groepshealing "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"

Krachtige live/ online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos

2e chakraHaal nu het beste uit jezelf en je 2de chakra naar boven!

Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Sluit je dan aan bij de live/online groepshealing.

Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik en essentie! Vanuit je hoofd, wil en inzet leven maakt je zwaar of serieus, vanuit de buik van je Essentie leven maakt je zorgeloos, lichtvoetig, vredevol, blij, God-Godin. Het brengt je in eenheid met je levensstroom, je seksuele organen, verlichte seksualiteit en relaties!

Word spontaan en geniet de onschuld en speelsheid van je innerlijk kind. Ervaar je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Leef van moment tot moment, onafhankelijk van de omstandigheden en uiterlijke levenssituatie!

Aanmelden

Je kan je aanmelden tot op de dag van de groepshealing voor 16.30 uur.

Op de dag van de groepshealing krijg je in de middag een mail toegestuurd met een link naar de uitzending.
Deze start om 19.30 uur.

Voor live deelname aan de groepshealing kan je je vanaf 19.00 uur aanmelden bij de receptie op het Elohim Centre.
Aan te raden is om 15 min voor aanvang aanwezig te zijn (betaal online of van tevoren bij de receptie op het Elohim Centre).
Om 19.30 uur zal de groepshealing starten.

Het is niet mogelijk achteraf een opname te ontvangen. Meedoen kan alleen om 19.30 uur.

star-empty Biologische tinctuur 2de chakra/vreugde

We raden je aan om vooraf en nadien de Biologische tinctuur 2de chakra/vreugde in te nemen om de energie verder te verdiepen.

tree-deciduous Helende Tuinen bezoeken

Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen donderdag tot en met zondag tussen 10.30-17.00 uur.

Lees meer over de Krachtplaats en Helende Tuinen

Wil je live deelnemen aan de groepshealing op de Krachtplaats, maar 's avonds niet terugrijden naar huis? Dan is het mogelijk indien je op tijd boekt om te blijven overnachten op de camping met tent of caravan/camper.

 

leaf Waarom een groepshealing bij het Elohim Centre?

Lees hier meer waarom een groepshealing bij het Elohim Centre juist zoveel verdieping geeft

Kortingspakket

Wanneer je meer dan 3 werkdagen van te voren opgeeft, maak je gebruik van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis.

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket

Disclaimer, annuleringsvoorwaarden

 

Tips hoe nu verder na afloop


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

"Deze online healing was niet de eerste online healing waar ik aan mee heb gedaan. Elke keer ben ik dan weer blij dat je deze mogelijkheid op gegeven moment gecreëerd hebt, want ik kan niet even langskomen in Veelerveen. Tussen "hier" en "daar" liggen meer dan 1000 kilometers... en tegelijkertijd bestaat die afstand gelukkig totaal niet.

De transmissie "2de chakra, vreugde, verbinding en relatie" was voor mij de meest indrukwekkende en diepgaande "online ervaring" ooit. Heel helend, heel krachtig, ik werd ondergedompeld in een hoop emoties en veel herkenning, sommige zinnen leken wel speciaal voor mij bedoeld. En wie weet waren ze dat ook.De onmetelijke liefde van Sanat Kumara, Jesus, Maria Magdalena en zo vele andere lichtmeesters te voelen en te herkennen, de herinnering daaraan laat gewoon de tranen weer opwellen. Het was en is extase puur.

In het contact met de mensen om me heen voel ik duidelijk een verandering. Er is vanaf mijn kant meer openheid en enthousiasme, de gesprekken zijn levendiger Kortom, wanneer ik weer eens een lichtbaken nodig heb waar ik me aan kan oriënteren om verder te kunnen groeien op mijn pad, dan heb ik er het volle vertrouwen in dat er weer een aankondiging voor een passende online healing in mijn email inbox binnenkomt. Tot nu toe was dat namelijk altijd zo. Dan hoef ik alleen nog de stap te zetten om me aan te melden...
Dank jullie wel, Joke & Bovenwereld."

Silvia

"Tijdens de healing werd er ook gewerkt op verslavingspatronen, op dat moment voelde ik een grote energie uit mijn systeem gaan. Ik zag hoe ik steeds weer terug kan vallen in onbewust gedrag met eten, televisie, sociale media en andere subtiele verslavingen. Ik dacht dat ik er al klaar mee was maar dit was kennelijk nog niet het geval. Super bedankt voor deze healing, ik voel me weer helderder en gevulder. Ik denk niet dat mijn verslavingsgedrag nu nog zo snel zal terugkeren."

Gerard

Lees hier meer ervaringen van deelnemers