Audio opname pakket, E-learning: multidimensionaal satsanggever, verlichting, non-dualiteits coach

E-learningpakket:

Beschrijving

Het E-learning pakket "multidimensionaal satsanggever, verlichting, non-dualiteits coach en healer" kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding "multidimensionaal satsanggever, verlichting, non-dualiteits coach en healer".
Lees de volledige tekst

Audio opname pakket, E-learning: multidimensionaal satsanggever, verlichting, non-dualiteits coach

meditation.jpg

 

Een audio E-learning opnamepakket met helende en leerzame satsangs of transmissies die live tijdens workshops, zijn opgenomen. Deze verdiepen je multidimensionale verlichting, je ware natuur, voeren je naar Godrealisatie en helpen je bij het worden van satsanggever en non-dualiteits coach en healer!

 

 Kosten

Het totaal bedrag van het onderdeel E-learning - channeling - healing  is opgebouwd uit de kosten van de vereiste, te bestellen geluidsbestanden. Voor deze bestanden ontvang je een link waarmee je 1 voor 1 de opnames in je eigen tijd en tempo, thuis op je computer, kunt beluisteren. Het E-learning pakket "Multidimensionaal satsanggever, verlichting, non-dualiteits coach",  kun je ook los volgen zonder te kiezen voor de totale beroepsopleiding met eindcertificaat.


Gebruiktips: 

Deze geluidsbestanden kun je 1 voor 1 in je eigen tijd en tempo, thuis 4x op je computer, beluisteren. 
Na je bestelling via onderstaande links, ontvang je daarvoor een link. Het is aan te bevelen de opnames te beluisteren met een koptelefoon of oordopjes.Channeling - healing - E learning: Multidimensionaal satsanggever, verlichting, non-dualiteits coach

Dit pakket bestaat uit de volgende opnames, bestel ze door op de links te klikken.

  1. Je 7 dimensionale lichaam, bewustzijn, helderzien, magische Gaven en innerlijk kind installeren
  2. Verlichting is dichterbij dan je denkt!
  3. Doorbreek kleine zelf
  4. Grote Thuis in basis, buik, onderrug, hartstochtelijk Bestaan en 3de oog
  5. De open stille ruimte (verlichting, eenheid, waarheid
  6. Veiligheid, geborgenheid, eenheid in je buik
  7. Voel, heel en ervaar het verschil tussen je persoonlijkheid en staat van verlichting
  8. Al-eenheid en activatie met alle Rijken
  9. Groeien door lijden of inzicht/overgave
  10. Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integrerenVolledige beroepsopleiding "Multidimensionaal satsanggever & non-dualiteits coach-healer"

Dit E-learningspakket is een vereist onderdeel van de volledige beroepsopleiding "Multidimensionaal satsanggever, verlichting, non-dualiteits coach". Tijdens de volledige beroepsopleiding "Multidimensionaal satsanggever & non-dualiteits coach-healer" leer je, voor het voeren van een eigen praktijk en/of docent-leiderschap, te werken met vele vormen van Healing, Reading en Coaching.

 


 

Klik hier voor de 2-jarige Multidimensionaal satsanggever, verlichting, non-dualiteits coach

 


 

Eindcertificaat "Multidimensionaal satsanggever & non-dualiteits coach-healer"

Bij het aanvragen van je opleidings eindcertificaat dien je aan alle eisen te hebben voldaan en dit alles met goed gevolg binnen 2 tot 3 jaar te hebben doorlopen.Contact en route