Dagopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren

Workshop:
Deze module behoort tot de opleiding: MHRC, HM
Deze workshop wordt alleen als onderdeel van een opleiding aangeboden.

Beschrijving

Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je daarmee voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen en energiezuigers herkennen. Tijdens deze multidimensionale workshop met Joke leer en oefen je healingsvaardigheden voor jezelf en/of een goede healer reader praktijk.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenDagopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren

healing, meditatie (cc).jpg

Tijdens deze korte multidimensionale workshop met als ervaren docent en healer René Quastenit, leer en oefen je belangrijke basisvaardigheden voor jezelf en/of een goede (aura) healer reader praktijk. Ook leer je hoe je zelf kunt voorkomen dat je leeg en moe wordt gedurende het geven van een consult zowel als in het dagelijks leven.

Het oefenen en werken vanuit je Ki of Chi brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je ook om veel beter in je lichaam en basis te wonen. Deze workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool dat je altijd en overal kunt toepassen en tot een tweede natuur kunt maken. Hiermee zorg je voor de rest van je leven voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom voor meer levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook doelen stellen en bekrachtigen.

Vanuit je Chi kun je ook leren magnetiseren

Hetgeen anders werkt dan energetisch (aura) healen. Allebei tot je kwaliteiten kunnen rekenen is natuurlijk het ultieme. Alles wat je leert tijdens deze workshop zal zeker een toegevoegde waarde zijn, zowel privé als voor een healingspraktijk. Met de geleerde vaardigheden kun je direct aan de slag!

In je Chi kracht staan

De Chinezen hebben eeuwenlang de stroom van chi of ki in de natuur bestudeerd en gekeken hoe zij diezelfde stroom in hun eigen lichaam kunnen aanwenden. Ook bij gevechtssporten. Tijdens deze opleidingsdag leer je hoe de levensenergie door je lichaam stroomt en hoe je daarmee in je eigen kern en kracht kunt blijven. In jouw chi kern staan zorgt er tevens voor dat ongewenste energie niet binnen kan komen en dat je geest, gevoel en lichaam in balans blijven en vanuit eenheid samenwerken bij alles wat je doet. Vanuit je chi kun je ook je levenswensen vorm geven!

Afhankelijk van de groep en tijd leer je het volgende voor jezelf of je cliënten toe te passen

Deze tools werken live en op afstand, ook jezelf kun je op afstand helen.

 • Kennisoverdracht en vele begeleide oefeningen met aura healen en readen
 • Diverse auralagen en de chakra's leren kennen, aanvoelen, open en dicht leren draaien
 • Eigen aura leren beschermen, aarding, niets overnemen van klant
 • Oefenen met chi kracht
 • Leren magnetiseren en veel dieper in je lichaam wonen
 • Ziekte behandeling, hoofdpijn, reuma, spierpijn, nekpijn, rugpijn, verslavingen
 • Chakra healing en baby afstand healing
 • Healen vanuit een lemniscaat en onzichtbare magnetische plaat
 • Aura en chakra's van elkaar leren aftasten en auralagen leren onderscheiden en beschermen
 • Chi punt, chi kracht leren kennen, aanzetten en gebruiken tijdens healen maar ook dagelijks
 • Hoe kun je je als healer beschermen en hoe werkt de lemniscaat?
 • Aura en chakra's van een klant energetisch leren beschermen met healing
 • Beschermings- en healingssymbolen in aura plaatsen. De effecten leren kennen en oefenen
 • Kosmische, multidmensionale (lichtlichamen) healing leren geven
 • Energie zuigers, aandacht door ziekte en ouder-kind oorzaken
 • Fysieke, emotionele of geestelijke pijn loslaten via begeleiden van adem en buikgebied
 • Hoe weet je wanneer te stoppen; hoeveel healing kan de cliënt hebben? En een baby of zieke?
 • Oorzaak van klachten die niet op de pijnplek zitten en meridiaan massage
 • Hoe werkt kleurenhealing en hoe en wanneer geef je die
 • Het verschil tussen live en afstandhealing leren en ervaren
 • Edelsteen elixer gebruiken
 • Wat te doen bij uitwerkingen en telefoontjes hierover, enkele dagen na afloop van je healing
 • Wanneer activeer je en wanneer kalmeer je tijdens het geven van een healing
 • Kenmerken van ascension en sessie uitwerkings symptomen

Het Elohim Centre voert, naast het geven van vakopleidingen, sinds 1990 een meer dan succesvolle, landelijk bekendstaande, praktijk met meerdere multidimensionale Master Healers. Veel van deze ervaringen worden overgedragen tijdens deze basisopleiding Aura Healing, Reading, Magnetiseren die plaats vindt op de Elohim Krachtplaats.

 


Ervaringen van deelne(e)m(st)ers

'Ik vond het een hele fijne workshop, met veel informatie en oefeningen. Maar het mooiste is dat er onder al dit een Prachtige energie overdracht zit zodat het niet alleen praktisch is, maar het komt binnen als een weten. Mijn Chi staat aan nu, ik voel me vitaler en goed geaard, zie sneller de subtiele lagen die mensen niet benoemen. En kan dit gemakkelijker terug koppelen. Zonder er zelf last van te hebben. Ik heb genoten van de leuke groep, de speelsheid en blijheid hoe de dag verliep. En natuurlijk de krachtplaats waar een prachtige energie van diepe vrede maar ook blijheid aanwezig was. Het magnetiseren kon ik meteen toepassen bij mijn zoon, met resultaat!! Hoe mooi is dat!'

Warme groetjes Brigitte Arts

 

"Ik vond de workshop Chi-kracht, Aura Healing, Reading en Magnetiseren heel fijn om aan mee te doen. Ik heb veel informatie gekregen waar ik voor mezelf veel aan heb maar ook kan toepassen in mijn praktijk. Ook was het fijn dat er praktische oefeningen waren met elkaar. De sfeer onderling was goed en ik vond dat de workshop op een prettige manier gegeven werd. Met rust en met aandacht voor iedere deelnemer en ik heb vertrouwen in haar kennis en kunde."

F.

 


Eind certificaat

Deze opleiding wordt afgesloten met een certificaat Basis opleiding Chi-kracht, Aura Healing, Reading, Magnetiseren.

Tip:

Elohim E-cursus: 7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens

2) Uitgebreide lessen en teksten over hoe je je chakra's opent
in je relatie en hoe je in elke ontwikkelingsstap anders om gaat met je werk en jezelf. De chakra's worden als praktische en spirituele toepassingen voor het dagelijks leven, besproken in 13 dimensies. Dit gaat tot aan je verlichtingsproces! Hiermee heb je een grote schat aan kennis voor handen die je niet zomaar elders kunt lezen. In de Elohim chakra e-cursus ontvang je ook audio opnames met helende transmissies om je chakra's 13 dimensionaal te openen en zuiveren.  Deze uitgebreide e-cursus is een must voor een goede healers readers praktijk. Het behandelt het fysieke, het gevoelsleven en de zielsontwikkeling van elk chakra. Deze kennis heb je ook nodig als vakbekwame reader.

 


 

Voor meer info
Contact en route

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: