Groepshealing avond/live, online 10D Ik-loze Vuurkracht en Liefde van je Godsvonk + in 1x 40% minder in je hoofd zitten

Workshop: OT 2019.305
Deze module behoort tot de opleiding: HSP, Sat
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Door de transmissie zullen er 40 % meer stilte en minder verhalen in je hoofd zijn. Onvoorwaardelijke Liefde en dienstbaarheid komen in je buik- en basischakra. In wie je bent in je Goddelijke autonomie, autoriteit en elke egoloze stap die je zet. Je zult meer joy en dankbaarheid ervaren over de perfectie van je Leven. Ondanks soms moeilijke situaties. Je geest en hart worden onafhankelijk en vrij van drama, dualiteit, eigenbelang en het stapelen van oordeel, voorkeur- en afkeur. Je hebt, door de channeling & healing minder steun, aandacht, seks of bevestiging meer nodig van anderen, al mag het er wel zijn
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

25-04-2019


€32,50


25-04-2019
19.30-20.30 uur

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 18.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

23-04-2020


€25,00

vroegboekprijs

23-04-2020
19.30-20.30 uur

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 18.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos
Toon toekomstige data

Groepshealing avond/live, online 10D Ik-loze Vuurkracht en Liefde van je Godsvonk + in 1x 40% minder in je hoofd zitten

Krachtige live/ online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos

 

Sekhmet - Hathor - Isis.jpgDe groepshealing activeert je ompoling van mind naar buik, naar het functioneren vanuit de oneindige Liefde, het Thuis en de Rust die je bent in je ware essentie en godsvonk. Je activeert je zijnsstaat tot diep in je lichaam. Het maakt dat je na afloop veel beter in je rust en in het in het hier en Nu aanwezig kunt blijven.Het maakt het leven veel lichter en blijer. Door de transmissie zullen er meer stilte en minder verhalen in je hoofd zijn, behalve als het nodig is dat je moet denken. Tijdens de transmissie krijg je een helende downloading waardoor je voortaan 40% minder in je hoofd zult zitten. Een geweldig geschenk om uit je hoofd te komen waarvan we na afloop elk jaar vele positieve feedbacks terugkrijgen. Maar ook zul je meer gaan leven vanuit de oneindige Liefde die je bent.

Je denken en voelen kunnen gaan werken vanuit een verlichte zijnsstaat; het licht van je tien dimensionale zieledeel dat binnen zal komen zal ook al je andere zieledelen en chakra's doordrenken met onvoorwaardelijke Liefde.  Onvoorwaardelijke Liefde, mededogen, je Boeddha natuur en Christuskracht zullen zich een weg banen naar hoe je in het leven staat en naar je basischakra. Naar wie je bent in je Goddelijke autonomie, autoriteit en elke egoloze stap die je zet. Je zult meer dankbaarheid en joy kunnen gaan ervaren over de perfectie van het Leven en de volmaakte schoonheid en gratie ervan. Ondanks soms moeilijke situaties.

Je geest en hart worden vrij van drama, dualiteit, eigenbelang en persoonlijke voorkeuren of afkeuren

Je hebt, door de groepshealing minder steun, aandacht, seks of bevestiging nodig van je partner en vrienden, al mag het er wel zijn. Je wordt onafhankelijker en opgevulder in jezelf en je relaties worden daardoor gezonder en gemakkelijker. Dat zal zich steeds verder verruimen bij elke Elohim transmissie of audio opname daarvan. Bij pijn, frustratie of plezier val je niet zo vaak meer terug op een ander of op je omgeving om dit te delen. Alles krijgt minder een verhaal in je hoofd en buik. Het wordt gevuld met je eigen Licht. Je wordt kristallijn en volkomen open voor anderen maar onafhankelijk en vrij in jezelf. Je hormonen keren terug naar oergezondheid en je zult meer eeuwige jeugd, elan, vitaliteit, elasticiteit, gezondheid en alchemistische lichaamsveranderingen ervaren. Dit gebeurt zo gauw de 10de dimensie van universele transpersoonlijke Liefde en scheppingskracht, niet alleen geestelijk, maar ook fysiek, belichaamd wordt in gedrag, gevoel, denken en omgang.

Sekhmet, Hathor, Isis, Horus

Sekhmet, Hathor, Isis, Horus zullen je tijdens deze kosmische groepshealing voelbaar naar Onvoorwaardelijke, 10 dimensionale Eenheids Liefde, naar verlichting voeren! Ze zullen het karma uit je liefdesrelaties, familiepatronen, zielegroep en je collectieve velden halen, je angst voor fouten maken, beïnvloed worden of je onzekerheid over te korten, steeds verder oplossen. Een mega mooie ervaring!

 


 

Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 18.30 uur op de dag van de groepshealing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen van te voren als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur en dineer mee in het huiskamerrestaurant 'Gaia's Overvloed' om 17.30. (Reserveren vooraf is bij de maaltijd noodzakelijk.)

Het is niet mogelijk achteraf een opname te ontvangen. Meedoen kan alleen om 19.30 uur.

Korting krijgen op de groepshealingen?
Boek vier channelings en ontvang een vijfde naar keuze gratis, bekijk het online healingspakket!


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

"Bedankt voor de prachtige transmissie afgelopen dinsdag. Ik heb online meegedaan en heb het heel intens en liefdevol ervaren. Van tevoren hitte aanvallen en er gebeurde veel in mijn hoofd, tot ongeveer een half uur van tevoren. Daarna werd het rustig en zakte het naar mijn buik. 

Voor mij was Hathor heel mooi, mijn hart werd helemaal geopend. Ja zo moet het zijn ging er door mij heen…Werd door de hele transmissie heel rustig in mijn hoofd, en toen kwam Isis…Het was voor mij meer dan thuiskomen, ik was overal ….zweefde over bossen en bergen van de rivieren. Naar de zeeën met de walvissen en toen naar de sterren, wat ik voelde kan ik niet omschrijven. Kan er geen woorden voor vinden, als eenheid in de puurste vorm…prachtig.

Heb nu al een paar dagen hele zware benen, lijk moeilijk vooruit te komen, en een wattig hoofd. Maar ik heb nu wel meteen door waneer en hoe ik bevestiging vraag of ik de dingen wel goed doe. Het is er al voordat ik het doe, wat ik voorheen alleen maar achteraf had! Daar ben ik heel blij mee, als ook de blijdschap die ik diep in mijn buik voel."

Dank je wel, voor al het moois. Liefs, Brigitte


"Een prachtige channeling Joke..of ik bevestigd werd, dat ik al op mijn weg zat van inwijding en nog meer de verdieping en het proces in ging. Te horen dat juist die imperfectie er toe doet, om de perfectie te zien..het mag er allemaal zijn..diepe ontroering van een laatste wee, vanuit het verleden..het is goed zo.

Steeds meer vanuit de Bron mijn weg gaan, om te zien, te horen en te voelen, wat er juist toe doet. Om te zeggen, wat ik vanuit de Bron zeggen moet of moet laten zien..het gebeurt.

Ontroering en diepe Vrede voel ik na het deelnemen aan deze channeling.. en de energie op het wegnemen van minder gedachtes,in het laatste gedeelte ,was zo goed te voelen..een oase van rust  En vanuit die rust, zo de Verbondenheid te voelen met de Vrouwelijke spirits.
Ik dank je/jullie vanuit mijn Hart."

Hartelijke groet, Andrisa

 

Tips hoe nu verder na afloop

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen