Groeps natuur en stilte retraite; Realiseer je Universeel Bewustzijn en Oneindige realiteit en Geniet!

Workshop: Jretr

Beschrijving

Joke tilt je tijdens deze stilte retreat op naar Universeel Bewustzijn en je Oneindige realiteit. Wordt weer wie je werkelijk Bent, een met de bedoeling van je Leven. 's Morgens, tijdens de satsangs, op maat readings en transmissies, krijg je inzichten, antwoorden en heling. Daarbij wordt de energie zodanig neergezet (darshan) dat je de Stilte en Ware Natuur in jezelf, in de middag als je "vrij" bent, leest of rondloopt in de inwijdingstuinen van de Elohim Krachtplaats, diepgaand kunt beleven. Ervaar jezelf voorbij je persoonlijkheid, stress, spanning, verhalen, emotionele en mindstuff tijdens deze Stilte retreat, natuur retreat. Onderling wordt er in de middag niet meer gepraat hetgeen je dichter bij je Divine Essentie en Ware Zelf brengt.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenGroeps natuur en stilte retraite; Realiseer je Universeel Bewustzijn en Oneindige realiteit en Geniet!

Wie ben Jij? Waar ga je heen? Wat is de bedoeling van je Leven?

tilt je tijdens deze retreat op voorbij mindfulness naar je Universeel Bewustzijn en Oneindige realiteit. Wordt weer wie je werkelijk Bent, één met de bedoeling van je Leven.

retreat.JPG's Morgens, tijdens de satsangs, op maat readings en transmissies, krijg je inzichten en heling. Er is dan ook ruimte voor persoonlijke vragen. Daarbij wordt de energie zodanig neergezet (darshan) dat je de Stilte en Ruimte van je Ware Natuur beleeft, niet alleen tijdens de satsang maar ook in de middag als je "vrij" bent, leest of rondloopt in de Inwijdingstuinen en het sacrale bos van de Elohim Krachtplaats. Ervaar jezelf voorbij je persoonlijkheid, stress, spanning, hoofdverhalen, emotionele en relationele patronen tijdens deze Stilte retraite / natuur retreat. Onderling wordt er in de middag niet meer gepraat. Aangeleerde sociale gewoontepatronen vallen weg. De  echtheid en puurheid van de verbondenheid vanuit het Ware Zelf, is wat overblijft.

Na de lunch en vóór het bio vegetarisch diner heb je tijd voor jeZelf tijdens deze stilte retraite
Je kunt wandelen en mediteren in de helende zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos of je brengt je tijd door in de groepsaccommodatie. Onderling wordt er in de middag niet meer gepraat. 's Morgens, tijdens de satsangs, op maat reading en channelings / transmissies, is de energie in de groep al neergezet (darshan) zodat je de Stilte en Ware Natuur in jezelf, in de middag als je "vrij" bent, diepgaand kunt ontmoeten.

gouden moeder aarde 1 2013.jpgAls vanzelf komen het contact met en de aanwezigheid van je innerlijke Divine en Ware Natuur omhoog Vanuit die Stilte ontmoet je in de middag of avond ook de eenheid met de natuur en haar wezens via de Elohim Zelfrealisatie tuinen. Je zult merken hoeveel gemakkelijker je hun boodschappen verstaat omdat je hoofd leeg is en je de innerlijke Stille ruimte bent! Prachtige, mooie en wonderlijke ervaringen zul je opdoen tijdens deze retraite!

Je hoofd wordt stiller
Je ervaart overal meer eenheid mee. Het zijn de meest waardevolle en belangrijke momenten in je leven, als je ego-ikje en de doener en denker oplossen in Al-Eenheid en puurheid. Het in de middag (en avond) loslaten van rollen en social talk is daarbij heel helpzaam en brengt je duidelijkheid over wie je achter dat alles, werkelijk Bent.

Elke dag verdiept zich de Ontmoeting met JeZelf, je rust, zachtheid en open middelpunt
(de Bron in jezelf)

Je zult dit later thuis kunnen meenemen op je werk en in je relaties. Net als de healingen en readingstips zullen de opgehaalde Eenheidservaringen blijvend hun werk doen. Ook de Krachtplaats energie levert tijdens deze natuurretreat een belangrijke bijdrage aan je verlichtingsproces en het kunnen geneieten van het leven.

 

Na afloop van de retraite zul je merken dat je meer rust, geluk, stabiliteit, evenwicht, richting en antwoorden hebt gevonden, kortom meer van je ware Zelf. Je zult merken hoeveel voller en rijker je naar huis gaat. Gevuld met je eigen kwaliteiten die je nooit meer kwijtraakt en die voor geen geld te koop zijn!

 

 


 

Praktische info

 

Dagelijkse bijeenkomsten, healing-reading en satsangs 10.00 uur tot 13.00 uur
Lunch 13.00-14.00 uur, geldt voor de dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag
Diner 17.30-18.30 uur, geldt voor de dinsdag- en woensdagavond
Ontbijt 8.45-10.00 uur, geldt voor woensdag- en donderdagochtend
Slapen: kosteloos, zolang de voorraad bedden strekt, in de groepsaccommodatie, geldt voor de dinsdag- en woensdagnacht. Of je boekt een eigen chalet Elfenlicht of huisje Pegasus (wees ruim op tijd anders is het misschien reeds geboekt door overige gasten).

Wil je graag langer verblijven of extra mee dineren op de laatste workshop dag? Boek dit dan extra bij.
Op het aanmeldformulier kun je dit aangeven of stuur ons een email. Contact gegevens vind je onderaan de pagina.

                          


 
Persoonlijke Master Healing-Reading sessie ontvangen

Na afloop van de dag, of tussen 9.00-10.00 uur, bestaat de mogelijkheid een persoonlijk consult te boeken bij een van de zelfrealisatie Master Healer-Reader-Coaches.


Belangrijk:

Zorg dat je niet midden in een burnout zit, emotioneel en psychisch stabiel ben, geen vasten periode hebt en geen overweldigende angst hebt alleen te zijn (temidden van een groep). Neem een boek en materiaal voor aantekeningen mee en vertel het thuisfront alleen te bellen in geval van nood. Dit kan ook via +31 (0) 597 541539

Zet je mobiel en mail zover mogelijk van je weg
Doe dit om niet weg te vluchten voor je innerlijke stilte of de weerstanden die boven kunnen komen. Blijf in dat geval juist dichtbij jezelf.

Neem warme (regen) kleding en laarzen mee voor je wandelingen in de tuinen.

 

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties