Groepshealing avond, live/online "6D Je blauwe ziele-lichtlichaam + je relatie en seksuele patronen helen"

Workshop: OT 303.2020
Deze module behoort tot de opleiding: RHRC
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Je alledaagse leven verandert door de channeling / groepshealing naar een leven vanuit geestelijke rijpheid en bewustzijn. Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je wordt wakker in het serieus nemen van je intuïtie, je subtiel buikgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen". Je staat op voor wie je bent in je relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je seksuele wezen en organen. Door het belichamen van je 6 dimensionale Zelf, heelt je relatie(loosheid) en word je je meer bewust van je innerlijk kind. De channeling helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten en opent je keelchakra naar nieuwe vermogens. Eenheid met de Pleiaden en je blauwe zielelichaam ontstaat.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

27-02-2020


€25,00

vroegboekprijs

27-02-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 18.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen


Groepshealing avond, live/online "6D Je blauwe ziele-lichtlichaam + je relatie en seksuele patronen helen"

 

Blauw licht, straal.jpg

Je alledaagse leven verandert naar meer geestelijke rijpheid en bewustzijn

Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je zult door de groepshealing / transmissie wakkerder worden in het serieuzer nemen van je intuïtie, van je subtiel buikgevoel of waarschuwingsgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen" en ze serieus te nemen. Je staat op voor wie je bent in de relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je 6 dimensionale seksuele wezen en organen.

Je verdiept de verbinding met je innerlijk kind en laat oude pijn los

De groepshealing helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten. Ook op relatie en seksueel gebied. Je wordt je na de channeling en healing meer bewust van je innerlijk kind en doorziet het wanneer je gedrag daardoor niet integer of fair is naar de ander(en). Na de groepshealing is je innerlijke leven verder verrijkt, en ben je hier meer trouw aan geworden. Hierdoor heb je minder zelfbescherming, vergelijken en verdedigen nodig en blijf je meer in balans. Werk en relaties kloppen niet altijd meer met je vollediger Zelf. Hoe ga je daarmee om?

Vind het werk van je hart en een geheelde, diepgaande relatie

De online groepshealing helpt je om het werk van je hart en een geheelde, diepgaande relatie te vinden. Ook op fysiek gebied zal er healing plaats vinden. Het laat je niet langer in cirkels denken over je huidige partner(loosheid), seksualiteit of werksituatie. Het zuivert je oude seksuele en relationele geschiedenis. Jouw menselijke wil, verantwoordelijkheid, gedrag en mening verruimen zich tot een hogere Wil en visie. Je keelchakra wordt geopend naar de eenheid met de geascendeerde Meesters, je innerlijk kind, de Bron, Christuskracht en je Goddelijke Vonk.

Wil je je minder aangevallen, afgewezen of gekwetst voelen en je keelchakra bevrijden?

Melchizedek en je Pleiadische helpers brengen je zuiveringen, warmte, verbondenheid en 6 dimensionaal meesterschap.

 


 

Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 18.30 uur op de dag van de groepshealing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen van te voren als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur en dineer mee in het huiskamerrestaurant 'Gaia's Overvloed' om 17.30. (Reserveren vooraf is bij de maaltijd noodzakelijk.)

Het is niet mogelijk achteraf een opname te ontvangen. Meedoen kan alleen om 19.30 uur.

Korting krijgen op de groepshealingen?
Boek vier channelings en ontvang een vijfde naar keuze gratis, bekijk het online healingspakket!

 


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

“Het directe effect van de healing op mij was dat ik de energie voelde opbouwen en met het opbouwen van de energie voelde ik steeds meer rust indalen in mezelf. Ik ervoer verschillende subtiele fysieke sensaties, niets groots, heel subtiel, als een liefdevolle zachte aanraking. Ik kon zo voelen dat ik los mag laten en mag vertrouwen op alles wat is. Het veld van "samen" brengt zoveel. Dat op steeds een diepere laag ervaren, is een groots geschenk, dankjewel!”

Warme groet, Inge


Wat was er een mooi, zachte, liefdevolle energie die naar me toe kwam gisteravond bij de transmissie, eigenlijk meteen al toen ik in de uitzending zat. En eigenlijk was die er al de hele dag. De dagen daarvoor waren helemaal niet zo leuk, veel vermoeidheid en een beetje tobben over afspraken of ik die al of niet door moest laten gaan. Maar gisteren vanaf het begin van de dag een liefdevolle energie bij me, die versterkt werd uiteraard door de transmissie. Die me helpt op een zachte manier, dicht bij mijzelf te voelen en te weten hoe ik met mijn afspraken om ga en mijzelf tegemoet kan komen in  mijn vermoeidheid.

Liefs, A


Lees hier meer ervaringen van deelnemers

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen