Online groepshealing "15D Onvoorwaardelijke Liefde en je Godsvonk dalen in buik en basis"

Workshop: OT312-2021
Deze module behoort tot de opleiding: AH, Sat
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

07-10-2021


€25,00

vroegboekprijs

07-10-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Online groepshealing "15D Onvoorwaardelijke Liefde en je Godsvonk dalen in buik en basis"

Krachtige live/online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos

Poort van verlichting.jpg [1]Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hoogste Liefde. Je nieuwste programma’s en informatie komen vanuit de Bron en je Goddelijke Vonk tijdens de transmissie binnen wat je helpt in het kosmisch menszijn en meesterschap. Communicatie met  Lichtmeester- en engelen en de communicatie met het Rijk van Shamballa, gaat voor je open. Je wordt kanaal. Je hart en denken worden afgestemd op de samenwerking met de Bovenwereld. Daarna integreert je kosmisch meesterschap, universele Liefde/kosmische Kennis en je Godsvonk in je lichaam, meridianen, hormonen en functioneren. Het helpt je een Pillar of Light te worden die één is met de Stroom van het Leven en functioneert vanuit de rustige Zijnsstaat van je Goddelijke Vonk. Ook als er van alles gebeurt in je leven. Je functioneert in het moment vanuit oervertrouwen en rust. Je komt uit je hoofd dat niet langer overal en nergens is en in je buikgevoel. Je hart, kruinchakra en meridianen bereiken hun volledig multidimensionaal potentieel.

De groepshealing activeert je scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en zachtheid maar ook je Meesterschap en Drakenkracht.

Er kan alleen sprake zijn van totale belichaamde verlichting als het Universeel Licht door al je systemen en chakra’s heen kan aarden, als mannelijke en vrouwelijke krachten in jezelf samenvallen en ook je hogere en lagere chakra’s. Tevens wordt tijdens de transmissie je mannelijke en vrouwelijke eenheid geactiveerd en voelbaar. De transmissie uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je gelukkiger, meer uitgelijnd, vrediger, liefdevoller en krachtiger zult gaan voelen!


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 18.30 uur op de dag van de groepshealing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen van te voren als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur en dineer mee in het huiskamerrestaurant 'Gaia's Overvloed' om 17.30. (Reserveren vooraf is bij de maaltijd noodzakelijk.)

Het is niet mogelijk achteraf een opname te ontvangen. Meedoen kan alleen om 19.30 uur.

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

"Tijdens de groepshealing merkte ik dat ik ontzettend in mijn stoel werd getrokken en dus erg veel aarding ontving/kreeg. Ik voelde het aan als meer voor mezelf gaan staan. Een eigen autoriteit zijn; in mijn eigen kracht staan. Daarnaast gaf de transmissie mij rust en overzicht en zag en zie ik alles meer van de positieve/ vrolijke kant. De dagen na de transmissie heb ik gemerkt dat ik veel vrolijker was en dat ben ik nu nog steeds. Ik ben nu toegeeflijker (niet zo koppig meer) en niet zo gejaagd als anders. Ik heb het gevoel dat ik meer autoriteit uitstraal zonder autoritair te zijn. Mijn omgeving is het ook opgevallen dat ik vrolijker ben en meer uitstraling heb. Dat klopt want ik durf dingen nu los te laten (kost wel moeite in sommige gevallen) en daardoor leef ik veel relaxter en dus veel gemakkelijker. Ik heb vertrouwen op het pad dat ik ga."

Johan Huver

Het voelde heel waardevol en fijn om erbij te zijn bij de online groepshealing. Ik herkende dingen en het werkte ook bevestigend en troostend om b.v. de duizeligheid, die ik al een paar maanden regelmatig en soms nogal sterk ervoer, beter te kunnen begrijpen.
Ongeveer 15 min. voor het begon voelde ik een enorme fijne rust en stilte en vrede in mijn kamer, zo fijn en die bleef erbij.

Irene

Lees hier meer ervaringen van deelnemers


Verdere ondersteuning:

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen