Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren

Workshop: 212-2021
Deze module behoort tot de opleiding: Merlyn, MHRC, HM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten voor jezelf en een betere wereld.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenJe kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren

Deze workshop bestaat niet meer.

Tijdens deze workshop brengt ingewijdene Joke ElZiam Nootebos je in diepe verbinding met jouw Ware Wezen; de Stralende Engel. Je leert intenser te leven vanuit je kwetsbare kristallijnen Zelf. Eén van Joke haar Essentiekwaliteiten is het Stralende lichtwezen te kunnen lezen en zien in anderen. In deze workshop zal Joke voor een aantal mensen hun specifieke Essentie kwaliteiten benoemen, laten voelen en vertellen hoe deze tot uitdrukking te brengen in het leven en de persoonlijkheid.

Als deelnemer zul je hiermee ook gaan oefenen en kijken hoe dit te kunnen readen bij een ander. Tijdens groepshealingen ontvang je intense, Essentie-healingen om de eigen Stralendheid te openen.


Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast en in je Kracht komen?


Kristallijn, lotusbloem, zuiverheid.jpgJe Diamanten of Kristallen Wezen als geheelde Divine schoonheid 

Als je leeft vanuit je Kristallijnen Zelf word je dieper aangeraakt in liefde, in ontroering of pijn. Je leeft intenser en echter. Jouw Goddelijke lichaam, je Kristallijnen Zelf, kan voelen wat anderen voelen of denken en of ze eerlijk zijn. Het voelt vaak ook wat je (toekomstige) bedoeling of richting is en wat je werkelijke keuzes zouden moeten zijn. Het voelt ook elke sfeer.

Deze workshop bevrijd je van het harnas aan gewoontepatronen dat vaak vanuit de jeugd, familiekarma en verleden levens is opgebouwd. Zo kan je schoonheid en stralendheid eindelijk te voorschijn komen. Zodat je leeft en spreekt vanuit je kristallijnen lichtwezen en de engel die je bent. Je zet verdere stappen op de Weg van je Kristallijnen Zelf en engel tijdens deze unieke workshop!

Vanuit je stralende engel en kristallijnen Wezen heb je diepergaand en subtieler (ziels)contact met jezelf en de wereld

Ieders Ware Wezen heeft bepaalde kwaliteiten. Meestal zitten deze kwaliteiten en je Stralendheid nog verstopt onder je beschermingsmechanismen, alledaags gedrag en patronen. Je grote Zelf en engel heeft buitengewoon mooie uitdrukkingsvormen en kenmerken, die voor elk persoon weer uniek zijn. Allemaal hebben we een bepaalde bedoeling op Aarde. Het ontdekken en belichamen van je hogere uitdrukkingsvorm en de vaardigheden en kwaliteiten van je Essentie zijn belangrijk voor jouzelf, maar ook voor de aarde en de samenleving. Hiervoor ben je specifiek naar de Aarde gekomen.

Je kristallijnen, naakte, pure Zelf openlijk uiten en leven en een diepe verbinding maken met jouw Ware Wezen.

Tijdens de workshop ontvang je vertrouwen op de oerveiligheid van Overgave aan het Kristallijnen Leven zelf versus de afgescheiden zelfbeschermer. Er ontstaat een diepere verbinding met jouw Ware Wezen.


Wat heb je er aan?

Als je Stralende engel en kwetsbare kristallijnen zelf in je persoonlijkheid tot uitdrukking komen, word je Liefde en zorgeloosheid, leer je diepgaande blijdschap en dankbaarheid kennen. Je resoneert meer op de mooie mensen en dingen om je heen, in plaats van het versterken van de negatieve, moeilijke of pijnlijke zaken. Boosheid, verdriet, stress en problemen lossen zich sneller op. Alles in je omgeving stroomt beter. Nieuwe vrienden voelen zich tot je aangetrokken en gaan je ondersteunen. Alles gaat meer vanzelf en vloeiend. Negatieve herhalinglussen op werk en relatiegebied lossen op.

De mensen om je heen reageren gemakkelijker en zijn blijer

Je tilt je omgeving op, door je gerichtheid en uitstraling, en kunt tegelijkertijd niets anders dan staan voor je Waarheid. Je belichaamt de duidelijkheid en de zuiverheid van je Kristallijnen Zelf. 

Vlinder, multidimensionaal 2.jpgWat merk je er later van?

Het kristallijn voelen en weten en de zelfbekrachtiging, zetten zich na afloop van de workshop voort. Een nieuwe kracht komt vrij. Je ontwikkelt meer autonomie, helderheid en duidelijkheid. Bij het indalen van je Grote Zelf en de Stralende, kristallijnen engel ontwaken je zieledoel, levensbestemming en het Geestelijk Vuur van wie je bent in de Bovenwereld. Je leert dit stap voor stap te belichamen in je menszijn. Ook thuis, na afloop van de workshop, gaat de heling door en ontvangen je gaandeweg meer heldere, universele (of kosmische) kwaliteiten, liefde en kracht.

 


Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor iedereen, waar je ook bent op je Pad. Wel is het nodig dat je hart open is en je de helende liefdesenergie niet alleen mentaal opneemt, maar juist ook met je gevoel en lichaam kunt absorberen / opnemen. Ook is een bereidheid tot veranderen nodig.

Latere verdieping van je Grote Zelf

Tip: Maak (vooraf of achteraf) een afspraak voor op maat healing en coachings consult van 60 min. bij een van de Elohim Master Healer - Readers die dezelfde Weg reeds zijn gegaan. Of maak een afspraak voor een tel. consult (15 min) T: +31 (0)597 541539 E: info@elohim-centre.org

Vaak herhalen studenten deze workshop voor de volgende verdieping. Herhalen van deze workshop kan met fikse korting!


Ervaringen van deelnemers:

"Ik voel me weer wat meer gedragen, en daarbij ben ik weer een stapje dichter bij mijn Essentie terecht gekomen, ik voel het, ik straal het uit, Ik ben het.....met heel mijn liefdeshart...

Het is heel lastig om hier de juiste woorden aan te geven merk ik, maar het is echt Thuiskomen in mijzelf.... Ik heb heel veel geleerd wetende dat ik nu op het juiste pad ben aanbeland, voel ik de rust over mij heen komen en weet ik waarvoor ik hier op aarde ben.....
Ik wil dan ook heel graag deze weg verder. Zijn wie ik Werkelijk Ben..... Als dat geen Thuiskomen in mezelf is!!! Heerlijk.....dat is pas leven!!!"
B

"Ik voel mijn kleine Zelf steeds milder worden, met name ook in de omgang naar andere mensen toe....het voelt allemaal zo veel liefdevoller, lichter, zachter en warmer aan, binnen in mij. Maar ook naar buiten toe.....mijn kleine Zelf is meer en meer aan het versmelten met mijn verruimde liefdeshart..... Dit voelt als een ongekend groot kado!!!"


Tip

Gun jezelf een verblijf in een chalet en overnacht op de Elohim Krachtplaats met haar helende tuinen. Haal nog meer lichtcodes op, loopt in het Lemurisch bos je eigen Inwijdingspad en mediteer bij de grote geometrische vormen, bij de Elohim engelen en chakra tuinen in alle rust.
In deze unieke dagen voor jezelf kom je helemaal tot rust en ervaar je je ware Zelf, Moeder Natuur en je volledig potentieel. Dit neem je voorgoed mee naar huis. Een groter geschenk kun je jezelf niet geven!


Tips voor aanvullende workshops, middelen en verblijf:

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: