Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren

Workshop: 2020-212
Deze module behoort tot de opleiding: Merlyn, MHRC, HSP, VPZ, RHRC, HM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

11-01-2020 t/m 12-01-2020


€381,00

vroegboekprijs

11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof

INCLUSIEF:
eten
overnachting (mits beschikbaar)
sessie- of workshopkortingsbon
gratis entree helende Zelfrealisatie tuinen

DOCENT:
Marlisa Hof


Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren

 

Tijdens deze workshop brengt satsanggever Marlisa Hof je in diepe verbinding met jouw Ware Wezen; de Stralende Engel. Je leert intenser te leven vanuit je kwetsbare kristallijnen Zelf. Eén van Marlisa haar Essentiekwaliteiten is het Stralende lichtwezen te kunnen lezen en zien in anderen. In deze workshop zal Marlisa voor een aantal mensen hun specifieke Essentie kwaliteiten benoemen, laten voelen en vertellen hoe deze tot uitdrukking te brengen in het leven en de persoonlijkheid. Als deelnemer zul je hiermee ook gaan oefenen en kijken hoe dit te kunnen readen bij een ander. Tijdens groepshealingen ontvang je intense, Essentie-healingen om de eigen Stralendheid te openen.

 Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast en in je Kracht komen?

 


Gouden engelen licht, multidimensionaal.jpgJe Diamanten of Kristallen Wezen als geheelde Divine schoonheid 

Je wordt dieper aangeraakt in liefde, in ontroering of pijn en leeft intenser en echter vanuit je Kristallijnen Zelf. Jouw Goddelijke lichaam, je Kristallijnen Zelf, kan voelen wat anderen voelen of denken en of ze eerlijk zijn. Het voelt vaak ook wat je (toekomstige) bedoeling of richting is en wat je werkelijke keuzes zouden moeten zijn. Het voelt ook elke sfeer.
De workshop bevrijd je van het harnas aan gewoontepatronen zodat je schoonheid en stralendheid te voorschijn kunnen komen. Zodat je leeft en spreekt vanuit je kristallijnen lichtwezen en de engel die je bent. Je zet verdere stappen op de Weg van je Kristallijnen Zelf en engel tijdens deze unieke workshop met Marlisa!

Vanuit je stralende engel en kristallijnen Wezen heb je diepergaand en subtieler (ziels)contact met jezelf en de wereld

Iedereen heeft bepaalde Ware Wezen - kwaliteiten. Meestal zit ons Grote Zelf, de Kristallijnen Stralendheid nog verstopt onder onze beschermingsmechanismen, alledaags gedrag en patronen. Ons grote Zelf en engel heeft buitengewoon mooie uitdrukkingsvormen en kenmerken. Ieders uitdrukking en levensdoel zijn uniek. Allemaal hebben we een bepaalde bedoeling op Aarde. Onze hogere uitdrukkings vorm en de vaardigheden en kwaliteiten van onze Essentie zijn belangrijk voor onszelf, elkaar en de samenleving. Hiervoor zijn we specifiek naar de Aarde gekomen.

Je kristallijnen, naakte, pure Zelf openlijk uiten en leven en een diepe verbinding maken met jouw Ware Wezen.

Tijdens de workshop ontvang je vertrouwen op de oerveiligheid van Overgave aan het Kristallijnen Leven zelf versus de afgescheiden zelfbeschermer. Er ontstaat een diepere verbinding met jouw Ware Wezen.

 


Wat heb je er aan?

Als onze Stralende engel en kwetsbare kristallijnen zelf  in onze persoonlijkheid tot uitdrukking komen higher self 2.jpgzullen we Liefde en zorgeloosheid zijn, kennen we diepgaande blijdschap en dankbaarheid omdat we meer resoneren op de mooie mensen en dingen om ons heen in plaats van het versterken van de negatieve, moeilijke of pijnlijke zaken. Boosheid, verdriet, stress en problemen lossen zich sneller op. Alles in onze omgeving stroomt beter. Nieuwe vrienden voelen zich tot je aangetrokken en gaan je ondersteunen. Alles gaat meer vanzelf en vloeiend. Negatieve herhalinglussen op werk en relatiegebied lossen op.

De mensen rondom ons reageren gemakkelijker en zijn blijer

We tillen onze omgeving door onze gerichtheid en uitstraling op en kunnen tegelijkertijd niets anders dan staan voor onze Waarheid, duidelijkheid en de zuiverheid van ons Grote en Kristallijnen Zelf. 

Wat merk je er later van

Meer kristallijn voelen en weten, zelfbekrachtiging, zullen zich, na afloop van de workshop, voortzetten. Een nieuwe kracht komt vrij. We ontwikkelen meer autonomie, helderheid en duidelijkheid. Bij het indalen van ons Grote Zelf en de Stralende, kristallijnen engel wordt ons zieledoel, de levensbestemming en het Geestelijk Vuur van wie we zijn in de bovenwereld, wakker zodat we het stap voor stap leren kiezen en belichamen in ons menszijn. Na afloop van de workshop gaat de heling nog door en ontvangen we gaandeweg meer heldere, universele (of kosmische) kwaliteiten, liefde en kracht.

 


Zaterdagavond satsang-coaching

Tussen 19.00 en 20.00 uur volgt nog een ander deel van de workshop. Dit avond onderdeel wordt voor de groep verzorgd door één van de Elohim coaches-satsanggevers. Er is dan gelegenheid tot persoonlijke (satsang-) vragen (reading) en coaching naast de darshan (eenheid-energie-overdracht voor je innerlijke ontwikkeling van persoonlijke zelf naar je ware Zelf). Soms vindt er ook healing plaats in dit uur. Voel je daarom uitgenodigd je lastige levenssituatie en vragen in te brengen!

 


Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor iedereen, waar je ook bent op je Pad. Wel is het nodig dat je hart open is en je de helende liefdesenergie niet alleen mentaal opneemt, maar juist ook met je gevoel en lichaam kunt absorberen / opnemen. Ook is een bereidheid tot veranderen nodig.

 


Docente Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpg

Als Elohim docent en Master Healer-Reader coach werk ik met alle hoge en aardse dimensies van je persoonlijkheid, ziel en Goddelijke essentie. Ik open je en verbind je met je hoger Bewustzijn, zieledelen, oorspronkelijkheid, tot in je basis- en tweede chakra.

Ik ga direct naar de kern en je ontvangt praktische, bondige en heldere informatie voor jouw ontwikkelingsweg en vragen. Trauma’s, onzekerheid, onveiligheid en karmisch weefsel laten tijdens mijn workshops en sessies voelbaar los uit je cellen, DNA en genen. Als je zover bent gaat dit zelfs tot in je verleden levens en je Oorsprong.

Als professionele satsanggever kan ik je begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Reeds jaren loop ik het pad van zelfrealisatie en Inwijding, deze weg heeft mijn grootste liefde.

Klik hier voor meer informatie over mij, mijn sessies, workshops en tekstartikelen

 

 


Latere verdieping van je Grote Zelf

Tip: Maak (vooraf of achteraf) een afspraak voor op maat healing en coachings consult van 60 min. bij een van de Elohim Master Healer - Readers die dezelfde Weg reeds zijn gegaan. Of maak een afspraak voor een tel. consult (15 min) T: +31 (0)597 541539 E: info@elohim-centre.org

Vaak herhalen studenten deze workshop voor de volgende verdieping. Herhalen van deze workshop kan met fikse korting!

Tips voor aanvullende workshops, middelen en verblijf:

 


Ervaringen van deelnemers:

Ik voel me weer wat meer gedragen, en daarbij ben ik weer een stapje dichter bij mijn Essentie terecht gekomen, ik voel het, ik straal het uit, Ik ben het.....met heel mijn liefdeshart...

Het is heel lastig om hier de juiste woorden aan te geven merk ik, maar het is echt Thuiskomen in mijzelf.... Ik heb heel veel geleerd wetende dat ik nu op het juiste pad ben aanbeland, voel ik de rust over mij heen komen en weet ik waarvoor ik hier op aarde ben.....
Ik wil dan ook heel graag deze weg verder. Zijn wie ik Werkelijk Ben.....
Als dat geen Thuiskomen in mezelf is!!!
Heerlijk.....dat is pas leven!!!
B

Ik voel mijn kleine Zelf steeds milder worden, met name ook in de omgang naar andere mensen toe....het voelt allemaal zo veel liefdevoller, lichter, zachter en warmer aan, binnen in mij. Maar ook naar buiten toe.....mijn kleine Zelf is meer en meer aan het versmelten met mijn verruimde liefdeshart.....
Dit voelt als een ongekend groot kado!!!

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen